Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε το UWA


Εξερευνήστε τις πανεπιστημιουπόλεις και τις εγκαταστάσεις μας, γνωρίστε την ιστορία του παλαιότερου πανεπιστημίου του κράτους μας και ανακαλύψτε γιατί ένας πτυχός UWA μπορεί να σας καθοδηγήσει για τη σταδιοδρομία του μέλλοντος, όχι μόνο για τις εργασίες του αύριο.

Είμαστε υπερήφανοι που κατατάσσουμε την πρώτη θέση στη Δυτική Αυστραλία και τοποθετούμε τα κορυφαία 100 πανεπιστήμια παγκοσμίως.

No1 - Ίση πρώτη συνολική για τη ζήτηση και την έρευνα των σπουδαστών

7 - Επτά από τα θέματά μας κατατάσσονται στην κορυφή του κόσμου 50

Κορυφαία 100 - Κατατάσσεται 96η στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο


Πέντε λόγοι για να σπουδάσουν στο UWA

Μάθετε τι εμπνέει τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τους στόχους μας μαζί μας.


Ζωντανή εμπειρία φοιτητών

Δίπλα στον ποταμό Swan, η πανεπιστημιούπολη του Perth είναι από τις πιο γραφικές στην Αυστραλία με κτίρια από εικονικά ψαμμίτη, που βρίσκονται ανάμεσα στους κήπους που περιγράφονται στην κληρονομιά. Είμαστε μόλις 10 λεπτά από την κύρια εμπορική και επιχειρηματική περιοχή του Περθ και κοντά σε πολλές από τις εκπληκτικές παραλίες της πόλης.

Στην πανεπιστημιούπολη, θα έχετε μια σειρά από βασικές ανέσεις για να απολαύσετε, όπως καφέ, βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία, ζωντανό πολιτιστικό περιβόλι και τόνοι συλλόγων και κοινωνιών για να ενώσετε και να ζήσετε τη φοιτητική ζωή στο έπακρο. Το υποστηρικτικό φοιτητικό μας σωματείο σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας για εθελοντισμό, να πάρετε ανεξάρτητες συμβουλές για μια σειρά θεμάτων ή να παρακολουθήσετε ένα από τα πολλά ποικίλα γεγονότα που εκτελούνται και εκτός της πανεπιστημιούπολης.


Καινοτομική δομή μαθημάτων

Όποιοι και να είναι οι στόχοι σας, το πτυχίο UWA δημιουργεί έναν κόσμο δυνατοτήτων. Περίπου το 40% των σημερινών θέσεων εργασίας δεν θα υπάρχουν μετά από 20 χρόνια (CEDA, 2015), έτσι πιστεύουμε στην καλύτερη προετοιμασία για τη σταδιοδρομία του μέλλοντος.

Η καινοτόμος διάρθρωση των μαθημάτων μας είναι η μοναδική στο είδος της στο WA και βασίζεται σε ένα παγκόσμιο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε τα ενδιαφέροντά σας και να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας ταυτόχρονα. Αυτή η ευελιξία σάς ξεχωρίζει από το πλήθος και είναι το κλειδί για τη μελλοντική αποκατάσταση της καριέρας σας.


Κατάταξη και βαθμολογίες

Τοποθετούμε ίσα πρώτα στην Αυστραλία για ζήτηση φοιτητών, με αποφοίτους αρχικών μισθών, ερευνητικής έντασης και ερευνητικών επιχορηγήσεων βασισμένων σε βασικά μέτρα στον Οδηγό καλών πανεπιστημίων 2016. Η QS World Rankings μας έδωσε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία - 5 Stars - το ένα τοις εκατό των πανεπιστημίων παγκοσμίως. Επτά από τις θεματικές περιοχές μας κατατάσσονται στις Top 50 του κόσμου, σύμφωνα με την QS World University Rankings by Subject.


Μεταπτυχιακά αποτελέσματα

Ο πτυχίο σας UWA είναι μια επένδυση στο μέλλον σας. Οι απόφοιτοι μας υπερβαίνουν κατά πολύ τον εθνικό μέσο όρο των αρχικών μισθών και των ποσοστών απασχόλησης των μεταπτυχιακών φοιτητών. Γιορτάζουμε τις ισχυρές συνεργασίες στον κλάδο, προσφέροντας πρακτικές και πραγματικές εμπειρίες εκτός από τις πολύτιμες ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης. Αυτή η πρακτική προσέγγιση μάθησης εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εργοδότες και εξασφαλίζει ότι είστε έτοιμοι για καριέρα. Οι απόφοιτοι μας εξακολουθούν να εμπνέουν και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.


Αλλαγή του κόσμου μέσω της έρευνας

Ως ερευνητικό πανεπιστήμιο, είμαστε μέλη της ομάδας των Οκτώ (ένας συνασπισμός κορυφαίων πανεπιστημίων έρευνας στη χώρα) και ένα μόνο από τα δύο Αυστραλιανά μέλη του παγκόσμιου δικτύου πανεπιστημίων. Είμαστε, επίσης, ένα ίδρυμα του δικτύου Matariki για υψηλής ποιότητας, πανεπιστήμια υψηλής έντασης έρευνας, με ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία των φοιτητών.

Με τα χρόνια, συνεχίσαμε να προσελκύουμε προσωπικό υψηλού επιπέδου, παγκοσμίως αναγνωρισμένο προσωπικό, ερευνητές και σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με το βραβείο Νόμπελ καθηγητή Barry Marshall, και λαμβάνουμε περίπου το 80% της συνολικής χρηματοδότησης της έρευνας στα πανεπιστήμια WA ετησίως.


Σύνδεσμοι βιομηχανίας

Στο UWA δεν θα σπουδάσετε μόνο σε κάποιο βαθμό αλλά έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία για τη μελλοντική καριέρα σας.


Mentoring

Συνδεθείτε με έναν επαγγελματία του κλάδου για συμβουλές one-on-one και αναπτύξτε τις ικανότητές σας.


Μη αξιοπρεπής εμπειρία

Το δίκτυο τοποθετήσεων της βιομηχανίας σας επιτρέπει να βρείτε μη καταχωρημένες τοποθετήσεις.


Τοποθέτηση για πίστωση

Οι τοποθετήσεις για πιστώσεις ή οι πρακτικές πρακτικές διοργανώνονται ως μέρος του πτυχίου σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


University of Western Australia Business School

Το εντατικό μας πρόγραμμα MBA Full Time σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας μέσω πιο άμεσης επαφής με τους ηγέτες των επιχειρήσεων και ε ... [+]

Σε μόλις 12 μήνες, το MBA του UWA Full-Time Intensive θα ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας οπουδήποτε στον κόσμο. Το UWA MBA Full Time Intensive θα σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία να γίνετε μελλοντικός ηγέτης, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε έναν από τους τρεις ειδικούς τομείς εστίασης: ηγεσία, πόροι ή διαχείριση.

Σχετικά με το μάθημα

Το εντατικό μας πρόγραμμα MBA Full Time σας δίνει εξαιρετική προετοιμασία για τη λήψη της εργασίας που θέλετε. Το μάθημα περιλαμβάνει:... [-]

Αυστραλία Perth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Western Australia Business School

Αναπτύξτε τις ηγετικές σας ικανότητες και αποκτήστε βαθιά γνώση του διεθνούς εμπορικού δικαίου. ... [+]

Μόλις δύο χρόνια, μπορείτε να αποφοιτήσετε με δύο βαθμούς πλοίαρχος. Αποκτήστε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο MBA, καθώς και ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στο διεθνές εμπορικό δίκαιο.

Σχετικά με το μάθημα

Το εντατικό μας πρόγραμμα MBA Full Time σας δίνει εξαιρετική προετοιμασία για τη λήψη της εργασίας που θέλετε. Επιπλέον, το Master of International Commercial Law θα σας δώσει πολύτιμες γνώσεις σε αυτόν τον τομέα. Το μάθημα περιλαμβάνει ένα εξατομικευμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγετών που έχει αναπτυχθεί από τη Σχολή Leadership παγκόσμιας κλάσης και ένα-σε-ένα mentoring από έναν ανώτερο αριθμό βιομηχανίας. Θα λάβετε επίσης προπόνηση σταδιοδρομίας και εργαστήρια και θα εργαστείτε σε ένα πρόγραμμα στρατηγικής ανάλυσης και συμβουλευτικής για έναν από τους οργανισμούς-εταίρους μας. Το Master of International Commercial Law παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο σε τομείς δικαίου που σχετίζονται με το εμπόριο, τις πωλήσεις, τη ναυτιλία και τη χρηματοδότηση. Στη συνέχεια, θα ειδικευτείτε σε τομείς όπως ο νόμος του ΠΟΕ, η εμπορική διαιτησία, το συγκριτικό δίκαιο και ο νόμος και οι κανονισμοί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών της Αυστραλίας.... [-]

Αυστραλία Perth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Western Australia Business School

Μάθετε πώς να οδηγείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση - είτε πρόκειται για την οικοδόμηση μιας εμπορικής επιχείρησης είτε για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση από το έδαφος ή τη λε ... [+]

Το Master of Business Administration (MBA) της UWA επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις τρέχουσες τάσεις των επιχειρήσεων και είναι ιδιαίτερα επιθυμητό για τους επαγγελματίες που θέλουν να μεταβούν σε ανώτερα επίπεδα διοίκησης.

Σχετικά με το μάθημα

Το MBA Flexible είναι ιδανικό για έμπειρους επαγγελματίες που επιθυμούν να μεταμορφώσουν τη σταδιοδρομία τους και να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους στην ηγεσία και τη διοίκηση.... [-]

Αυστραλία Perth
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά