Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ IFM - Institute of Management

Μερική απασχόληση εκπαίδευσης και κατάρτισης σε Σάλτσμπουργκ

Η IFM - Institut für Management είναι μια κορυφαία ιδιωτική πάροχος στην Αυστρία για την οικονομία της εκπαίδευσης και της κατάρτισης με μερική απασχόληση με μια ισχυρή πρακτική και ακαδημαϊκή βαθμούς BA, MBA και διδακτορικό. Ως εταίρος για τις εταιρείες που IFM προσφέρει πρώτης κατηγορίας επιμέρους έννοιες της ανάπτυξης και της κατάρτισης που είναι μοναδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας.

Για την κατάρτιση προσφορά μας, εφιστούμε σε ένα διεθνές δίκτυο της πρώτης κατηγορίας καθηγητές πανεπιστημίου και επαγγελματίες από τη βιομηχανία.

Ακαδημαϊκές σπουδές, μαθήματα και σεμινάρια

Θεωρούμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να προσαρμοστούν στο μαθητή - και όχι το αντίστροφο! Η συμφιλίωση της εργασίας, της ιδιωτικής ζωής και της κατάρτισης είναι η κύρια εστίασή μας και χρησιμεύει ως κατευθυντήρια γραμμή για το σχεδιασμό των προγραμμάτων σπουδών μας και τα μαθήματα.

Μηνιαία ημερομηνίες κυκλοφορίας για το MBA και ΒΑ μας πρόγραμμα, ατομική ημερομηνίες εξέτασης και modular σχεδιαστική μελέτη παρέχει μεγάλη ευελιξία και να διευκολύνει τη σύναψη των σπουδών με μερική απασχόληση. μαθήματα και σεμινάρια μας είναι επίσης προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των επαγγελματιών - ιδανικό για όσους θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για τις εταιρείες και τις εταιρείες που θέλουν να επενδύσουν σε μακροπρόθεσμη εργαζόμενους, έχουμε την ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων in-house. Επιπλέον, ως επιχειρηματίας η εμπειρία της σχολής IFM μέσα από διαβούλευση διαθέσιμη.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε τη σωστή εκπαίδευση για την καριέρα σας και να επωφεληθείτε από την εμπειρία μας για την επιτυχία σας!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Institut für Management

Ψάχνετε για ένα MBA για κάποιο χρονικό διάστημα, το οποίο είναι πραγματικά εφικτό δίπλα στην εργασία και την οικογένεια; Στη συνέχεια, έχουμε το τέλειο πρόγραμμα MBA για ... [+]

μελέτες διαχείρισης μερικής απασχόλησης στο Σάλτσμπουργκ

Από τις αρχές του 21ου αιώνα, το Master of Business Administration MBA είναι ίσως το πιο αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της εποχής μας. Όχι χωρίς λόγο - επειδή η μελέτη κάνει μια εξαιρετική εκπαίδευση των επιχειρήσεων για στελέχη στο υψηλότερο ακαδημαϊκό επίπεδο.

Ειδικότερα IFM πλεονέκτημά τους:

Η αρθρωτή σχεδίαση του Executive MBA πρόγραμμα μας, μια βασική ανά πάσα στιγμή! Το ευέλικτο σχεδιασμό της μελέτης, ατομικό σχεδιασμό εξέταση προσαρμόζεται στον προϋπολογισμό το χρόνο σας! Καταρτίστηκε από εσάς ως μέρος του περιεχομένου των μαθημάτων και τις έννοιες με τη μορφή των εγγράφων και διατριβή Μάστερ σας φέρει μια άμεση πρακτική χρήση για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη το μέλλον σας.... [-]

Αυστρία Salzburg
Ανοικτή Εγγραφή
Γερμανός
Μερική παρακολούθηση
12 - 18 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά