Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΟ IBSS

Διεθνής Σχολή Επιχειρήσεων της Σκανδιναβίας με περιφερειακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δανία. Το IBSS επικεντρώνεται σε προγράμματα συνδυασμένης μάθησης, τα οποία φέρνουν τις πιο πρόσφατες μεθόδους κατάρτισης στην ομάδα-στόχο μας και η εστίαση είναι κυρίως διεθνής.

Η IBSS διεξάγει κατάρτιση στο Δίπλωμα, BA MBA και Doctorate Levels. Τα προγράμματά μας αναπτύσσονται συχνά και διεξάγονται ως διπλά πτυχία με τοπικούς εταίρους στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Η επιθυμία του IBSS είναι η εργασία για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας αλλά σε αξιοπρεπή τιμή, παρέχοντας ταυτόχρονα τη διεθνή εκπαίδευση με ευέλικτα, υψηλής ποιότητας και διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία.

Το κύριο προϊόν είναι το πανεπιστημιακό πρόγραμμα IBSS MBA που έχει αναπτυχθεί στο εσωτερικό της επιχείρησης. Έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με άλλες διεθνείς εταιρείες εταίρους και ιδρύματα κατάρτισης. Επιπλέον, η IBSS συνεργάζεται επίσης με άλλους εκπαιδευτικούς φορείς για την παροχή προγραμμάτων BBA και DBA.

Έχουμε μια μεγάλη εξωτερική σχολή με ακαδημαϊκούς διευθυντές από όλα τα μέρη του κόσμου. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ρύθμιση για τα διεθνή προγράμματα.

Το παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον έχει αλλάξει πολύ περισσότερο τα τελευταία πέντε χρόνια από ό, τι για τα προηγούμενα 50. Για να προχωρήσετε και να ανταγωνιστείτε, χρειάζεστε έναν βαθμό που να είναι κατάλληλος για τις διεθνείς δεξιότητες που χρειάζεστε, αναγνωρισμένες σε όλο τον κόσμο, τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε σπίτι και όχι στο εξωτερικό, και λογικά, αυτό είναι προσιτό.

Η Διεθνής Σχολή Επιχειρήσεων Σκανδιναβίας (IBSS) σας προσφέρει όλα αυτά σε ένα πολύ ανεπτυγμένο πρόγραμμα με βάση τα υποδείγματα και με τις δικές του επιλογές που μπορείτε να προσαρμόσετε και να εξειδικεύσετε την εκπαίδευσή σας καθώς προχωράτε μέσα από τις ενότητες.

Το IBSS είναι αφιερωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας γνώσεων, καθώς και σε σύγχρονες δεξιότητες, επιτρέποντας στους σημερινούς φοιτητές να ασχολούνται με ζητήματα διαχείρισης των επιχειρήσεων με καταλληλότητα και αυτοπεποίθηση. Το υλικό είναι τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό. η σχολή είναι διεθνής με εκτεταμένη βιομηχανική εμπειρία. τα κείμενα και η διδασκαλία στην τάξη παραδίδονται στην τοπική γλώσσα.

Οι στόχοι των προγραμμάτων της IBSS είναι:

 • Να φέρει την ποιότητα της ανάμικτης μάθησης στην επόμενη δεκαετία
 • Να φέρει διεθνή ποιοτική επιχειρηματική εκπαίδευση σε ανθρώπους στις αναδυόμενες οικονομίες παγκοσμίως
 • Να προσφέρει διεθνή ποιοτική επιχειρηματική εκπαίδευση σε προσιτή τιμή
 • Να αναπτύξει εφαρμοσμένες δεξιότητες διαχείρισης και επιχειρηματικής ανάπτυξης

Οραμα και αποστολή

Ρητό:

Ο καθένας έχει το δικαίωμα σε πρόγραμμα σπουδών ποιότητας με δίκαιη διδασκαλία.

Αποστολή:

Θέλουμε να δώσουμε στους μαθητές μας πρόσβαση σε μια ποιοτική εκπαίδευση.

Οραμα:

Γίνετε παγκόσμιος φορέας παροχής εκπαίδευσης στον τομέα των επιχειρήσεων, της πληροφορικής και της διαχείρισης.

Ορισμός τιμής:

Ως επαγγελματικό διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα, θέλουμε να προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας, στους πελάτες και στους συνεργάτες μας μια συνεργασία βασισμένη στα εξής:

Φοιτητές:

 • Διεθνής προοπτική
 • Προθυμία να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση και στις χώρες τους

Υπαλλήλους:

 • Συμμετοχή σε μεθόδους μεικτής εκμάθησης
 • Εκπαίδευση με διεθνές μυαλό

Πανεπιστήμια και κολέγια:

 • Σύγχρονη και προς τα εμπρός
 • Άνοιγμα σε πλήρη συνεργασία

Συνεργάτες:

 • Αξιόπιστος
 • Μακροπρόθεσμη δέσμευση
 • Ακριβής
 • Υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο
 • Συμβολή στην παγκόσμια ειρηνευτική διαδικασία μέσω της εκπαίδευσης των διεθνών φοιτητών

Ομάδες στόχου:

Το IBSS επικεντρώνεται κυρίως στους Ενήλικες στις εργασίες. Ο στόχος είναι να αναβαθμιστούν οι δεξιότητές τους σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορεί να βρίσκονται.

IBSS EGYPT

Διεθνής Σχολή Επιχειρήσεων Σκανδιναβίας (IBSS) με Head Quarter στη Δανία. Το IBSS επικεντρώνεται σε προγράμματα συνδυασμένης μάθησης, τα οποία φέρνουν τις πιο πρόσφατες μεθόδους κατάρτισης στην ομάδα-στόχο μας και η εστίαση είναι κυρίως διεθνής.

Η IBSS ιδρύθηκε στην Αίγυπτο από το 2010.

Η IBSS Αίγυπτος υποστηρίζει τους φοιτητές λειτουργώντας ως δίδακτρα. Ενώ η εκπαίδευση γίνεται online μέσω πλατφόρμας IBSS, η τοπική παρουσία της IBSS Αίγυπτος επιτρέπει στους φοιτητές να συμμετάσχουν στην τοπική υποστήριξη σπουδών.

Η επιθυμία της IBSS εργάζεται για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας αλλά σε αξιοπρεπή τιμή, ενώ παράλληλα παρέχει διεθνή εκπαίδευση με ευέλικτα, υψηλής ποιότητας και διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία.

Το κύριο προϊόν είναι το πανεπιστημιακό πρόγραμμα IBSS MBA που έχει αναπτυχθεί στο εσωτερικό του. Έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με άλλες διεθνείς εταιρίες-εταίρους και ιδρύματα κατάρτισης.

Η IBSS έχει κατάλογο εταιρικών συμβάσεων με τις γνωστές εταιρείες στην Αίγυπτο και κατά τα τελευταία δύο χρόνια αποφοίτησε από IBSS περίπου 400 σπουδαστές MBA και 50 φοιτητές DBA.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Το γενικό πρόγραμμα MBA απευθύνεται σε φοιτητές ή υπαλλήλους που θέλουν να ενισχύσουν και να διακρίνουν την καριέρα τους. Έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει τη σημερινή στα ... [+]

ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να εργάζεστε για να κερδίσετε το MBA σας. Συνεχίζετε στη δουλειά σας και συμμετέχετε στις τάξεις μας, συνήθως ένα βράδυ την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα, όπου θα επικοινωνείτε άμεσα με τους διδάσκοντες και τους επαγγελματίες του κλάδου. Τα μαθήματα προσφέρονται επίσης σε μορφή eLearning και μπορούν να γίνουν σε μεγάλη απόσταση με ομαδικές συνεδρίες.... [-]

Αίγυπτος Nasr City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Κυβερνείο του Καΐρου, Αίγυπτος