Πανεπιστήμια σε

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές τοποθεσίες σπουδών

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε περισσότερα για τις σπουδές σε διάφορες χώρες. Θα σας παρέχουμε γενικά στοιχεία για τις χώρες, και θα σας πούμε για τα τοπικά συστήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα δίδακτρα, τη σταδιακή εξέλιξη ενός ακαδημαϊκού έτους, τις δυνατότητες σπουδών για αλλοεθνείς φοιτητές και πολλά άλλα. Θα βρείτε επίσης μερικές χρήσιμες συμβουλές και πρακτικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση υγείας, φοιτητικές βίζες και το κόστος ζωής.

Σπουδές Επιχειρήσεων σε Όλο τον Κόσμο

Τι είναι οι Επιχειρησιακές Σπουδές;
Οι Σπουδές Επιχειρήσεων είναι ο ακαδημαϊκός κλάδος που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μείγμα λογιστικής, μάρκετινγκ, χρηματοδότησης και οργανωτικών σπουδών ή διοίκησης. Τα Μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ή MBA, είναι προγράμματα κλειδιά μέσα στον κλάδο των Σπουδών Επιχειρήσεων. Τα Προγράμματα διπλωμάτων στις Σπουδές Επιχειρήσεων είναι συχνά πιο εξειδικευμένα, εστιάζοντας σε έναν υπο-κλάδο ή τομέα των επιχειρήσεων, όπως οι Εργασιακές Σχέσεις, το Μάρκετινγκ, η Επιχειρηματικότητα, η Επιχειρηματική Πληροφορική, το Διεθνές Εμπόριο, η Διαχείριση Στρατηγικών Κινδύνων, η Χρηματοδότηση και πολλά άλλα. Τα προγράμματα διπλωμάτων Σπουδών Επιχειρήσεων προσφέρονται από πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, για διεθνείς φοιτητές, σε όλο τον κόσμο.

Ποια είναι τα οφέλη από τις σπουδές επιχειρήσεων στο εξωτερικό;
Οι σπουδές επιχειρήσεων στο εξωτερικό μπορούν να φέρουν πολύτιμη διαπολιτισμική προοπτική στην ακαδημαϊκή εμπειρία. Κάθε χρόνο, πολλοί φοιτητές επιλέγουν να κάνουν αίτηση σε σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε άλλες χώρες εξαιτίας της διεθνούς φήμης και υψηλής κατάταξης της σχολής. Οι φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν επιχειρήσεις στο εξωτερικό μπορούν να επιλέξουν από όλες τις κορυφαίες παγκοσμίως σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, όχι μόνο από όσες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Οι φοιτητές επιχειρήσεων στο εξωτερικό βελτιώνουν επίσης της διαπολιτισμικές τους δεξιότητες επικοινωνίας, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας. Οι διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν επιχειρήσεις στο εξωτερικό έχουν επίσης τη δυνατότητα να ακολουθήσουν την πρακτική εργασιακή εμπειρία σε μια εταιρεία σε άλλη χώρα.

Τι σπουδάζουμε σε ένα πρόγραμμα Επιχειρήσεων στο εξωτερικό;
Τα προγράμματα επιχειρήσεων στο εξωτερικό ποικίλλουν στις υπο-κλάδους και το αντικείμενο των θεμάτων, και ακόμη και μέσα στους ίδους υπο-κλάδους, δύο προγράμματα σε διαφορετικές σχολές σπάνια ταυτίζονται. Οι διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο συχνά επιλέγουν να εστιάσουν σε ένα τομέα εξειδίκευσης μέσα στο πρόγραμμά τους, όπως οι Πωλήσεις, τα Οικονομικά, η Διοικητική Υποστήριξη,η Διοίκηση Υγείας, η Επιχειρηματικότητα ή τα Τραπεζικά. Η δομή των μαθημάτων, οι αναθέσεις, οι εκτιμήσεις, οι εργασίες και η διατριβή ή η διπλωματική εργασία (όπου αυτή εφαρμόζεται) θα εξαρτώνται με τη σειρά τους από το δίπλωμα που ακολουθείται. Τα πανεπιστήμια στο εξωτερικό προσφέρουν Πτυχία, Μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακά Στελεχών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διδακτορικά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, PhD στις Επιχειρήσεις και άλλα.

Τι είδους βελτίωση μπορείτε να περιμένετε στη σταδιοδρομία σας σπουδάζοντας Επιχειρήσεις στο εξωτερικό;
Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων διπλωμάτων Σπουδών Επιχειρήσεων, στατιστικά έχουν αυξημένες πιθανότητες να ληφθούν υπόψη για μια θέση εργασίας ή μια προαγωγή στον επαγγελματικό τους τομέα. Πέρα από τις δυνατότητες που εγγενώς προστίθενται από ένα δίπλωμα Επιχειρήσεων, αυτό που αποκτάται από ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού έχει επιπρόσθετη αξία. Ο σημερινοί και μελλοντικοί εργοδότες εκτιμούν οτι οι σπουδές επιχειρήσεων στο εξωτερικό παρέχουν επιπλέον έκθεση στην ποικιλομορφία της διεθνούς αγοράς και καλύτερη κατανόηση των διεθνών επιχειρήσεων.

Πόσο κοστίζει να σπουδάσει κανείς επιχειρήσεις στο εξωτερικό;
Τα δίδακτρα και οι συνδρομές που σχετίζονται με τις σπουδές επιχειρήσεων στο εξωτερικό ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό από μια σχολή επιχειρήσεων στην άλλη, και από μια χώρα στην άλλη. Ίσως είναι διαθέσιμη οικονομική βοήθεια από ιδιωτικούς ή δημόσιους οργανισμούς για φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν σπουδές επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Κάθε σχολή επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρει ξεχωριστά, μπορεί να παρέχει περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το κόστος των σπουδών και τις ευκαιρίες οικονομικής βοήθειας.

Γιατί να αποκτήσετε ένα δίπλωμα επιχειρήσεων από ένα πανεπιστήμια εκτός της χώρας σας;
Δεν είναι όλες οι κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου συγκεντρωμένες σε ένα μέρος. Οι μαθητές επωφελούνται σημαντικά από την απόκτηση ενός πτυχίου επιχειρήσεων από ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Ωστόσο, κάποιοι φοιτητές δεν είναι σε θέση να κινηθούν έξω από την πατρίδα τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους λόγω εργασίας ή προσωπικών υποχρεώσεων. Οι διαδικτυακές σπουδές επιχειρήσεων είναι η ιδανική ευκαιρία για να ακολουθήσουν αυτά τα άτομα ένα δίπλωμα στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους χωρίς να φύγουν από το σπίτι. Οι διαδικτυακές σπουδές παρέχουν ευελιξία στον προγραμματισμό, καθώς τα μαθήματα μπορούν να ολοκληρωθούν σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Υπάρχουν επίσης επιπρόσθετα οφέλη για τις διαδικτυακές σπουδές, όπως η ανάπτυξη των γραπτών και τεχνικών δεξιοτήτων, καθώς και απευθείας επικοινωνία με τους καθηγητές.

Ταξιδιωτικές συμβουλές για τους διεθνείς φοιτητές
Πολλά πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων έχουν διοικητικές υπηρεσίες αποκλειστικά αφιερωμένες στη στήριξη των διεθνών φοιτητών. Κανονίζουν ευκαιρίες συνάντησης άλλων διεθνών φοιτητών επιχειρήσεων, παρέχουν ακαδημαϊκή υποστήριξη, βοήθεια για την εύρεση στέγης και μοιράζονται εξειδικευμένη γνώση των τοπικών συνθηκών. Είναι σημαντικό να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα πριν την έναρξη του προγράμματος επιχειρήσεων στο εξωτερικό για να είστε εξοικειωμένοι με τις πιθανές διαφορές της μελέτης στο σπίτι. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσετε ανοιχτό μυαλό και να απολαύσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία που είναι οι σπουδές επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα