παγκόσμια Executive MBA (Gemba)

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Γιορτάζοντας τη δέκατη επέτειό του, το Πρόγραμμα Global Executive MBA (GEMBA) είναι ένα 18μηνο πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται από το 1997 μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον Σχολής Επιχειρήσεων και του Ινστιτούτου Διοίκησης του Sangnam στο Yonsei School of Business. Η GEMBA προσφέρει στους έμπειρους διαχειριστές μια εξαιρετική εκπαίδευση MBA και σημαντική διεθνή έκθεση. Το πρόγραμμα αυτό είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε, σε όλο τον κόσμο, ο οποίος πληροί τις απαιτήσεις εισδοχής και έχει τη δυνατότητα να σπουδάσει στην Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επισκόπηση προγράμματος

Κάθε Ιανουάριος, 35 έως 40 στελέχη ξεκινούν το 18μηνο πρόγραμμα Global Executive MBA στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ. Οι διευθυντές με δυναμικό ηγεσίας και αποδεδειγμένες δεξιότητες αγγλικής γλώσσας ξοδεύουν έξι εντατικούς μήνες στην εκμάθηση επιχειρηματικών αρχών και πρακτικών στο Ινστιτούτο Διοίκησης του Sangnam πριν έρθουν στο Σιάτλ στις αρχές Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια του τριμήνου του καλοκαιριού στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, οι μαθητές εισάγονται στην κοινότητα του Σιάτλ και είναι εγγεγραμμένοι σε μαθήματα αγγλικής γλώσσας και ένα μάθημα επικοινωνίας για διεθνείς διαχειριστές. Αρχίζοντας στα τέλη Σεπτεμβρίου, τα διευθυντικά στελέχη δαπανούν εννέα μήνες μελετώντας μια σειρά από μαθήματα βασικών και επιλεγόμενων μεταπτυχιακών για στρατηγικές παγκόσμιας διαχείρισης.

Τον Ιούνιο, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτήσεων του προγράμματος, οι Global Executive MBA φοιτητές συμμετέχουν σε τελετές αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Απονέμεται πτυχίο MBA του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον και κοινό πιστοποιητικό από το Πανεπιστήμιο Yonsei και το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον.

Οργανωτική Οφέλη

Το Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα MBA προσφέρει περισσότερα από μια ανώτερη εκπαίδευση για τα άτομα. Η GEMBA παρέχει ισχυρότερους ηγέτες, στελέχη με καλύτερη δικτύωση και πρόσβαση σε έρευνα διαχείρισης αιχμής. Οι εταιρείες των οποίων οι υπάλληλοι στο πρόγραμμα GEMBA ωφελούνται επειδή αποκτούν τα εργαλεία και τις έννοιες που απαιτούνται για να μεταφέρουν τις οργανώσεις τους στο επόμενο επίπεδο και αναπτύσσουν και δοκιμάζουν μια παγκόσμια προοπτική για τις επιχειρήσεις και τον πολιτισμό.

Στην υποστήριξη της εκπαίδευσης ενός εργαζομένου, οι εργοδότες κάνουν μια σοφή επιχειρηματική απόφαση. Αυτή η επένδυση θα αποφέρει κέρδη με τη μορφή καλύτερων αποφάσεων, καινοτόμων ιδεών και νέων διαδικασιών και ολοκλήρωση της έρευνας αιχμής σε μια επιχείρηση. Η αξία της εκπαίδευσης, η άμεση εφαρμογή της και το επαγγελματικό δίκτυο που αποκτάται είναι σαφή οφέλη τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους εργοδότες. Οι εργοδότες λαμβάνουν μια γρήγορη απόδοση της επένδυσής τους, καθώς νέες έννοιες ενεργοποιούνται.

Οι χορηγοί εταιρείες διαπιστώνουν επίσης ότι η υποστήριξη της συμμετοχής στο Global Executive MBA πρόγραμμα βοηθά επίσης να προσελκύσει και να διατηρήσει ταλαντούχους υπαλλήλους και να τους προετοιμάσει για μελλοντικούς ηγετικούς ρόλους μέσα στην εταιρεία.

Διδακτέα ύλη

Πανεπιστήμιο Yonsei


Διδασμένος από τη σχολή Yonsei, ο πυρήνας εξετάζει τα βασικά στοιχεία της διοίκησης επιχειρήσεων. Οι φοιτητές λαμβάνουν την αρχική διδασκαλία σχετικά με την οικονομική και χρηματοοικονομική ανάλυση, τον ρόλο των ατόμων σε έναν οργανισμό, τη διαχείριση του μάρκετινγκ, την εταιρική χρηματοδότηση και τη διοικητική λογιστική. Επίσης, μελετούν το μάρκετινγκ των καταναλωτών, τη διαχείριση των επιχειρήσεων και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται τα άτομα στα συστήματα εργασίας. Επίσης, μαθαίνουν μεθόδους ανάλυσης δεδομένων, αποκτούν πρακτικές δεξιότητες χρησιμοποιώντας υπολογιστές και Διαδίκτυο και διερευνούν την τεχνολογία των πληροφοριών. Τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Yonsei χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Μελέτη Προ-ΜΒΑ, Μαθήματα Ιδρύματος και Λειτουργικά μαθήματα.

Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον


Μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον θα περιλαμβάνει τρία μεγάλα ακαδημαϊκά τμήματα: Επιχειρησιακά Αγγλικά, Μαθήματα Core GEMBA και Μαθήματα Επιλογής MBA. Επιπλέον, οι σπουδαστές GEMBA υποχρεούνται να συμμετέχουν σε 16 ώρες κοινωνικής εξυπηρέτησης και μια συνεχιζόμενη σειρά διαπολιτισμικών συνομιλιών με μεσημεριανό γεύμα σε σύγχρονα θέματα.

Στο πρώτο τρίμηνο, οι φοιτητές εγγράφονται σε ένα εντατικό μάθημα αγγλικής γλώσσας και ένα ή δύο βασικά μαθήματα επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, του χειμώνα και του εαρινού τριμήνου, οι φοιτητές εγγράφονται σε συνδυασμό μαθημάτων πυρήνα και επιλογής. Τα βασικά μαθήματα προσαρμόζονται ειδικά για τους μαθητές της GEMBA και βασίζονται στη μάθηση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Yonsei. Τα μαθήματα επιλογής είναι ανοικτά στους φοιτητές της GEMBA να λάβουν μαζί με άλλους φοιτητές MBA στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να σκέπτονται ευρέως κατά τον σχεδιασμό των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, να βασίζονται σε προηγούμενη εκπαιδευτική ή επαγγελματική εμπειρία και να αναπτύσσονται σε τομείς που τους προσδίδουν υψηλότερο βαθμό ευελιξίας και επάρκειας.

Η μάθηση των υπηρεσιών αποτελεί σημαντικό στοιχείο της εκπαιδευτικής εμπειρίας. Κάθε φοιτητής πρέπει να συμμετάσχει εθελοντικά στην κοινότητα για συνολικά 16 ώρες. Ο σκοπός αυτής της απαίτησης είναι να παρέχει σε κάθε φοιτητή της GEMBA εμπειρία με Αμερικανούς εκτός του πλαισίου του πανεπιστημίου. Αυτή η εμπειρία "μάθησης υπηρεσιών" θα προσθέσει στην ικανότητά τους να συζητούν στα αγγλικά και θα τους παρέχει επίσης μια καλύτερη εκτίμηση της καθημερινής ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... περαιτέρω

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Διαβάστε Λιγότερα
Σιάτλ , Σεούλ , Σαν Φρανσίσκο + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη