παγκόσμια Executive MBA (Έμπα)

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Παγκόσμιο Executive MBA

έναρξη του προγράμματος

Πτώση (αρχές Οκτωβρίου)

Προϋποθέσεις Εισόδου

Πρώτο πτυχίο σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών
Τουλάχιστον 5 χρόνια μεταπτυχιακή επαγγελματική εμπειρία
Πολύ καλά Αγγλικά δεξιότητες
HHL / EADA online τεστ (ή GMAT / GRE)

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

31 του Αυγούστου - τακτική προθεσμία
31 Ιανουαρίου - αρχές ποσοστό εγγραφών με έκπτωση 15%
31 Μαΐου - αρχές ποσοστό εγγραφών με 10% έκπτωση
30ης Ιουλίου - για τις αιτήσεις υποτροφίας

Πρόγραμμα Μήκος

21 μήνες
8 κατοικιών εβδομάδες εντός 3 ημερολογιακών ετών
(40 ημέρες έξω από το γραφείο)

Φοιτητές

15-20 μαθητές ανά τάξη, ο μέσος όρος ηλικίας: 35
80% των διεθνών φοιτητών

Διεθνής προοπτική

2 ή 3 κατοικιών εβδομάδες στο φημισμένο σχολεία των επιχειρήσεων στις αναδυόμενες αγορές (Βραζιλία, Κίνα, Ινδία)
Πάνω από 300 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια

Κατάταξη

Financial Times Executive MBA Κατάταξη 2014:
Νο 6 για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σε όλο τον κόσμο Financial Times Ευρωπαϊκά Σχολεία Επιχειρήσεων Κατάταξη 2014:
Top 3 MBA στην Ένωση της Γερμανίας Ιδρυτής για γερμανική επιστήμη Start-up Ραντάρ 2013: καλύτερο επιχειρηματικό πανεπιστήμιο της Γερμανίας

Γλώσσα Διδασκαλίας

100% Αγγλικά

Διαπίστευση

AACSB, ACQUIN, AMBA

5

Δομή Προγράμματος

Πρόγραμμα-συνοδεύουν Executive Coaching & καινοτόμο κατάρτιση ηγεσίας

Το Global Executive MBA του EADA και HHL σας προετοιμάζει για να εργαστούν σε ένα παγκοσμιοποιημένο και άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον και θα σας καθοδηγήσει σε ένα επίπεδο γνώσεων που είναι απαραίτητη για να συνεχίσει με επιτυχία τη διαδικασία ανάπτυξης της διαχείρισης σας.

Θα αποκτήσουν δεξιότητες διαχείρισης να επιταχύνει την επαγγελματική και την προσωπική σας ανάπτυξη, η οποία οδηγεί σε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για εσάς και την εταιρεία στην οποία εργάζεστε.

Το πρόγραμμα θα είναι εντελώς στα αγγλικά και θα επικεντρωθεί στα χαρακτηριστικά και τις ομοιότητες των επιχειρηματικών πρακτικών στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης (κυρίως τη Γερμανία και την Ισπανία). Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την οικονομία και τον πολιτισμό της κινεζικής, της Βραζιλίας και της Ινδίας αγορές στα πανεπιστήμια εταίρους μας Global Executive.

Η νέα δομή του προγράμματος 21 μηνών είναι κατάλληλη για τις επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες των διεθνών στελεχών. Για να αποκτήσετε το "MBA" διπλό πτυχίο από HHL και EADA συμμετέχοντες πρέπει να περάσει με επιτυχία όλα Βασικές ενότητες, 2 από 3 προσφέρονται Επιλέξιμες ενότητες και το τελικό Διπλωματική Εργασία.

Πρόγραμμα μας - Μια υψηλή απόδοση των επενδύσεων

EADA και HHL έχουν αναπτύξει τη δική τους πρακτική, ενεργό και συμμετοχική προσέγγιση με έμφαση στη «μάθηση μέσα από την πράξη». Η μεθοδολογία που αντανακλά τη ζήτηση των εταιρειών για τους επαγγελματίες με δεξιότητες όπως η ικανότητα να αντανακλά, την ικανότητα να ενεργούν προς το πρόσωπο της αλλαγής, η ευελιξία για να εργαστούν σε ομάδες πολυλειτουργικό και προσαρμοστικότητα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του παγκόσμιου περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλή απόδοση της επένδυσης. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • Διπλό πτυχίο MBA από τα δύο κορυφαία ιδρύματα διαχείρισης
 • Εκπαίδευση των επιχειρήσεων στο υψηλότερο επίπεδο με state-of-the-art της γνώσης και μια πολύ πρακτική προσέγγιση
 • Εξειδικευμένα μαθήματα είναι σχεδιασμένα για να συγκρίνετε διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερη έμφαση στις χώρες BRIC (Βραζιλία, Κίνα, Ινδία)
 • Διαπολιτισμικές και διαπροσωπικές κατάρτισης με διαφορετικές ομάδες
 • Υποστήριξη αφιερωμένο εκτελεστικό πούλμαν και την κατάρτιση ηγεσίας κατά τη διάρκεια του προγράμματος
 • Επαφή με φήμης εμπειρογνώμονες των επιχειρήσεων που παρέχουν διορατικότητα σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές σε εταιρείες σε όλο τον κόσμο
 • Ανταλλαγή εμπειρίες των επιχειρήσεων με τους συνομηλίκους και εμπειρογνώμονες από διάφορες βιομηχανίες και χώρες

Ενότητες Κορμού

Το Global Executive MBA πρόγραμμα συνδυάζει state-of-the-art της γνώσης και των δεξιοτήτων διαχείρισης με διεθνή προσανατολισμό. EADA και HHL έχουν τη δική τους πρακτική, ενεργό και συμμετοχική προσέγγιση με έμφαση στη «μάθηση μέσα από την πράξη». Οι ενότητες πυρήνα δίδαξε στο HHL (Γερμανία) και της Βαρκελώνης (Ισπανία).

 • Βασικές αρχές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά
 • Marketing, Logistics και την Καινοτομία
 • Ηγετικές ικανότητες
 • Λογιστική και Χρηματοοικονομική
 • Στρατηγική

Επιλεκτικές ενότητες

Το Global Executive MBA πρόγραμμα σας προετοιμάζει για να εργαστούν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό, παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον. Γνώση των διαφορετικών πολιτισμών και το μέλλον της αγοράς είναι απαραίτητη. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει 3 σημαντικές αναδυόμενες αγορές: η Βραζιλία, η Κίνα και η Ινδία. Οι συμμετέχοντες θα επιλέξει 2 από τα 3 αιρετό ενότητες. Είναι επίσης δυνατό να παρίστανται σε όλες τις 3 ενότητες.

Διπλωματική Εργασία

Η διατριβή είναι ένα σημαντικό μέρος της Global Executive MBA. Η διατριβή είναι μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει στο MBA για να λύσουν πραγματικά προβλήματα των επιχειρήσεων.

Υπάρχουν δύο τύποι των διατριβών που οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν:

Business Consulting Έργου

Το έργο συμβούλων επιχειρήσεων σας δίνει την ευκαιρία να ερευνήσει πραγματικό οργανωτικά ζητήματα με το βλέμμα στραμμένο στη διαμόρφωση συγκεκριμένων συστάσεων.

επιχειρηματικό σχέδιο

Το επιχειρηματικό σχέδιο έχει ως στόχο τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Το έργο είναι ένα επιχειρηματικό σχέδιο για το πώς να φέρει ένα νέο προϊόν στην αγορά.

Executive Coaching και Ηγεσία Κατάρτιση

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον, η αληθινή ηγεσία κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.

Ως εκ τούτου, έχουμε επικεντρωθεί σε μαθήματα ηγεσίας και θα εκπαιδευτούν σε βασικές δεξιότητες επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια του πλήρους προγράμματος που προσφέρουμε συμμετέχοντες Executive Coaching συνεδρίες, δημιουργώντας νέες ιδέες σε σχέση με τους στόχους σας. Διαβάστε εδώ κάποιες εμπειρίες σχετικά με το "Personal Coaching».

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μας θα χρησιμοποιήσει τη μοναδική NeuroTrainingLab σε EADA, τεχνολογική και παιδαγωγική καινοτομία προώθηση της κοινωνικής επάρκειας.

Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα εκτελείται σε 21 μήνες, με 8 κατοικίες εβδομάδες σε 5 διαφορετικές θέσεις. Όλα τα μαθήματα κορμού διδάσκονται στο HHL και EADA ενώ τα επιλεγόμενα μαθήματα είναι να λάβει χώρα σε κορυφαία σχολεία των επιχειρήσεων στη Βραζιλία, την Κίνα και την Ινδία.

Προφίλ κλάσης

Ένα πραγματικά ποικίλο φοιτητικού σώματος

Αυτό που κάνει το πρόγραμμά μας πραγματικά μοναδικό είναι το δίκτυο των συμμετεχόντων σε κάθε κατηγορία με πολύ ετερογενής και πολύ διεθνή υπόβαθρα, Την ίδια στιγμή που μοιράζονται παρόμοιους στόχους κατά μήκος της διαδρομής προς την επιτυχία. συμμαθητές σας έχουν διαφορετικό υπόβαθρο όσον αφορά τον πολιτισμό και την εκπαίδευση και να φέρει εκτεταμένη διάρκεια ζωής και εργασίας σε τάξη για να κάνει το πρόγραμμα ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό τόπος συνάντησης.

Οι μαθητές στην τρέχουσα τάξη μας είναι μια εξαιρετική, ποικιλόμορφη και υψηλά κίνητρα ομάδα φοιτητών που εκπροσωπούν 11 διαφορετικές εθνικότητες (Βουλγαρία, τη Βραζιλία, την Κολομβία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Περού, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική, ΗΠΑ, Βιετνάμ). Τα μέλη αυτής της πολυποίκιλης ομάδας έχουν κατά μέσο όρο 12 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε τομείς όπως η πληροφορική, η ιατρική και τη χρηματοδότηση. Ο μέσος όρος ηλικίας των συμμετεχόντων είναι 37.

Τα μέλη αυτής της πολυποίκιλης ομάδας έχουν κατά μέσο όρο 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τομείς όπως η E-Commerce, IT, πράσινη τεχνολογία, το μάρκετινγκ, φαρμακείο, Logistics, τουρισμού, του εμπορίου, Παροχή υπηρεσιών συμβούλου, Μέσων Ενημέρωσης και Τραπεζικής.

Κλάση Στατιστικά

 • Μέσος όρος ηλικίας: 37
 • ηλικιακό εύρος: 31 έως 52
 • μέγεθος της τάξης: 20
 • Ποσοστό της γυναίκας: 20%
 • Μέσος όρος εργασιακής εμπειρίας: 12 χρόνια
 • Ποσοστό των διεθνών φοιτητών: έως και 80%
 • Μέσος αριθμός των χωρών που εκπροσωπούνται: 11
9

Διεθνής

Έξω από το κουτί - να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία

Διεθνές αρμοδιότητα είναι απαραίτητη για έναν ηγέτη των επιχειρήσεων. Παγκόσμιες εταιρικές σχέσεις αποτελούν, συνεπώς, ένα από τα βασικά στοιχεία του ενεργητικού μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα μελετήσει σε πέντε διαφορετικές χώρες (Βραζιλία, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδία και την Ισπανία) σε reputated συνεργαζόμενα πανεπιστήμια. Θα αποκτήσουν εκτεταμένη διεθνή εμπειρία και να μάθουν από τους συμφοιτητές σας, καθώς και από τη διεθνή σχολή.

Παγκόσμια μας Executive Συνεργάτες

EADA Business School - Βαρκελώνη, Ισπανία

EADA είναι ένα διεθνές σχολείο των επιχειρήσεων που βρίσκονται στη Βαρκελώνη. Προσφέρει προγράμματα Masters, MBA και Executive Education. MBA πρόγραμμα EADA είναι κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα προγράμματα MBA στον κόσμο από τον Economist και την εφημερίδα Financial Times. Επιπλέον, EADA έχει σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων τεσσάρων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ισπανία. Στο 2012 Financial Times European Business School Κατάταξη EADA έφτασε την 27η θέση. Το πρόγραμμα MBA του EADA έχει εξαιρετικά υψηλή κατάταξη για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας (Financial Times κατάταξη 7η σε όλο τον κόσμο) και 20ο σε αξία για τα χρήματα. EADA είναι διαπιστευμένο από το AMBA και EQUIS.

Business School Σάο Πάολο - Βραζιλία

BSP ιδρύθηκε το 1996. Το 2011, BSP εξελέγη ως ένα από τα καλύτερα σχολεία της Λατινικής Αμερικής, σύμφωνα με την Αμερική Economia. Το σχολείο είχε επίσης εκλεγεί ως το πρώτο σχολείο των επιχειρήσεων στη Βραζιλία και την τρίτη στη Λατινική Αμερική, σύμφωνα με το QS TOP MBA κατάταξη 2010.

Lingnan (Πανεπιστήμιο) College, Sun Yat-sen University - Guangzhou (Canton), η Κίνα

Προέρχεται το 1888, Lingnan (Πανεπιστήμιο) College είναι ένα σχολείο των επιχειρήσεων τοποθετείται ως κορυφαία επιχείρηση και ο πάροχος εκπαίδευσης οικονομικά και ερευνητικό ίδρυμα στη νότια Κίνα. Τα προγράμματα Lingnan MBA και ΕΜΒΑ διαπιστευμένα από AMBA και Lingnan (Πανεπιστήμιο) College είναι EQUIS διαπιστευμένο. Το περιοδικό Forbes τοποθετείται MBA τρίτο πρόγραμμα του κολλεγίου στη "Most Valuable πλήρους απασχόλησης προγράμματα MBA στην Κίνα» και το 2009, Lingnan MBA πρόγραμμα κατετάγη 4η για τη μεγαλύτερη επιρροή MBA στην Κίνα.

Ινδικό Ινστιτούτο Διαχείρισης - Καλκούτα, Ινδία

Το όραμα του Ινδικού Institute of Management (Ο.Π.Σ.) να αναδειχθεί ως ένα διεθνές κέντρο αριστείας σε όλες τις πτυχές της εκπαίδευσης στη διαχείριση ριζωμένη στην ινδική ήθος και κοινωνικές αξίες. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, IIM Καλκούτα έχει γίνει μία από τις καλύτερες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Ασία. Σήμερα, προσελκύει τα καλύτερα ταλέντα στην Ινδία - ένα χωνευτήρι της ακαδημαϊκής κοινότητας, της βιομηχανίας και της έρευνας. Το σχολείο είναι διαπιστευμένο από AACSB, AMBA και EQUIS.

φήμης σχολή μας

σχολή HHL και EADA παρέχουν τον τέλειο συνδυασμό των πρακτικών και θεωρητικών μεθοδολογιών. Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους και φήμης καθηγητές με ένα εξαιρετικό ιστορικό της εμπειρογνωμοσύνης σε θέματα τους.

HHL συνεργαζόμενα πανεπιστήμια

Διεθνές αρμοδιότητα είναι απαραίτητη για έναν ηγέτη των επιχειρήσεων. Παγκόσμιες εταιρικές σχέσεις αποτελούν, συνεπώς, ένα από τα βασικά στοιχεία του ενεργητικού HHL του. Σερβίρουμε επιλεκτική σειρά μας των φοιτητών με πάνω από 130 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Καριέρα

Έμφαση στην σπουδαστή

Εκτός από το Executive Coaching την Υπηρεσία Σταδιοδρομίας του EADA και HHL παρέχει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη υπηρεσία καριέρα. Ξέρετε τι θέλετε - μια επιβράβευση και προκλητική σταδιοδρομίας με δυνατότητες προαγωγής.

Ξέρουμε πώς να σας βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου, φέρνοντας σημαντικές επιχειρηματικές επαφές και τις ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης απευθείας σε εσάς.

Ατομική Στρατηγική καριέρας

 • Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής
 • Καριέρα Πιθανές Ανάλυση
 • Γράφοντας Σχέδιο Σταδιοδρομίας

Προετοιμασία εφαρμογής

 • Βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή γραπτώς
 • Προετοιμασία συνέντευξης
 • την κατάρτιση μελέτης περίπτωσης

Αναζήτηση εργασίας

 • HHL on-line πλατφόρμας Πρόσληψη
 • βιογραφικό βιβλίο
 • Πρόσβαση σε HHL Δικτύων και Εταιρικής Συνεργάτες

Εφαρμογή

Γίνετε μέλος επόμενη τάξη ΕΜΒΑ μας!

Η είσοδος για μας πρόγραμμα Global Executive MBA είναι άκρως ανταγωνιστική. Έχουμε συνειδητά επιλέξει ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών, που αντικατοπτρίζει μια ποικιλία των υποβάθρων, πολιτισμών και εθνοτήτων, και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των προσωπικών συμφερόντων και επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Η εγγραφή γίνεται μια φορά το χρόνο με τις μελέτες που αρχίζει στις αρχές Οκτωβρίου. Λειτουργούμε ένα τροχαίο διαδικασία εισδοχής. Η επιτροπή Admissions αξιολογεί και ανταποκρίνεται σε μια αίτηση εντός ενός μηνός από την παραλαβή της. Ο επόμενος γύρος περιλαμβάνει στη συνέχεια μια συνέντευξη με έναν από τους διευθυντές του Προγράμματος.

Κριτήρια Εισαγωγής

 • Ένα ολοκληρωμένο πρώτο πτυχίο σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο
 • Μεταπτυχιακή προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών. Κατά μέσο όρο, οι μαθητές στην Παγκόσμια μας Executive MBA έχει 12 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

Εφαρμογή Έγγραφα

Παρακαλείσθε να δώσετε τα ακόλουθα έγγραφα της αίτησης αποστέλλοντάς τα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εφαρμογών μας. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα έγγραφα της αίτησης:

 • Βιογραφικό σημείωμα
 • Επιστολή αιτιολόγησης
 • Τελική απομαγνητοφώνηση και πτυχίο
 • Απόδειξη τουλάχιστον 5 χρόνια σχετική πρακτική εργασιακή εμπειρία
 • Η απόδειξη της πολύ καλά αγγλικά δεξιότητες
 • 2 συστατικές επιστολές
 • EADA / HHL σε απευθείας σύνδεση Admission Test (GMAT εναλλακτικά / GRE)
 • επιστολή στήριξης της εταιρείας
 • Φωτοαντίγραφο Διαβατηρίου
 • φωτογραφία διαβατηρίου

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

 • 31 Ιανουαρίου: νωρίς ποσοστό εγγραφών με έκπτωση 15%
 • 31 Μαΐου: νωρίς ποσοστό εγγραφών με 10% έκπτωση
 • 30ης Ιουλίου: όλοι οι αιτούντες που υποβάλλουν αίτηση για υποτροφία
 • 31 του Αυγούστου: όλοι οι αιτούντες που υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα Global Executive MBA

Τέλη & Χρηματοδότηση

Μια αξιόλογη επένδυση

Τα τρέχοντα δίδακτρα για την πλήρη Global Executive MBA είναι EUR 45.000 - Μεταξύ των οποίων:

 • Ακαδημαϊκό υλικά (βιβλία, σημειώσεις, φακέλους και ειδική άδεια για το Χάρβαρντ ακαδημαϊκό υλικά)
 • Μεταφορές με επισκέψεις σε επιχειρήσεις σε όλους τους πυρήνα και επιλεγόμενα μαθήματα
 • Καλώς ήρθατε και το κλείσιμο δείπνα όλων των ενοτήτων
 • καταλύματα πλήρη διατροφή στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κατοικίες EADA του
 • Διαμονή με ημιδιατροφή κατά τη διάρκεια των modular εβδομάδες σε HHL (The Westin Leipzig ξενοδοχείο)
 • Διαμονή με ημιδιατροφή κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Επιλογής Modules (Βραζιλία, Κίνα, Ινδία)

Οι υποψήφιοι που υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου / 31 Μαΐου, θα επωφεληθούν από τη μείωση των τελών του 15% / 10%. Το Early Bird έκπτωση προσφέρεται σε όσους ανεβάσει όλα τα υποχρεωτικά έγγραφα και υπέβαλαν την αίτησή τους από τις εν λόγω προθεσμίες και έχουν περάσει με επιτυχία τη συνέντευξη, καθώς και το Test Έναρξη HHL από τέλη Φεβρουαρίου / Ιούνιο. Για να είναι επιλέξιμες για την Πρώιμη έκπτωση πουλιών η καταβολή του τέλους δέσμευση πρέπει να λάβει έως τα τέλη Μαρτίου / Ιούλιο. Ανυπομονούμε να λαμβάνουν τα έγγραφα της αίτησής σας. Είμαστε πρόθυμοι να σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες και την υποστήριξη που εκκρεμούν και με υψηλά κίνητρα των υποψηφίων. Γίνετε μέλος επόμενη Global Executive MBA Class μας!

Οροι πληρωμής

Αφού έχουν γίνει δεκτοί, ζητάμε για μια κατάθεση των 10% (ευρώ 4.500) μέσα σε 4 εβδομάδες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η θέση σας στο πρόγραμμα. Οι υπόλοιπες δαπάνες θα πρέπει να καταβληθεί σε τρεις δόσεις.

Επιλογές χρηματοδότησης

Μόλις έχουν εισαχθεί προς HHL μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο σπουδαστών και διάφορα ταμεία της εκπαίδευσης.

Πληροφορίες για τους φορολογούμενους στη Γερμανία

Τα δίδακτρα για το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Executive MBA, καθώς και το κόστος της μελέτης που σχετίζονται με (συμπ. μετακίνησης και διαμονής) εκπίπτουν από τον φόρο, όπως αναμενόταν επαγγελματικών δαπανών. Για λεπτομερείς πληροφορίες απευθυνθείτε στο νομικό φοροτεχνικό σας.

Απόφοιτοι & Δικτύων

Γίνετε μέλος του παγκόσμιου δικτύου μας

Ως συμμετέχων του πρόγραμμα Global Executive MBA, θα γίνει μια δια βίου μέλος των συλλόγων αποφοίτων και θα έχετε πρόσβαση σε ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο των επιχειρήσεων με βάση τη μακρά παράδοση των δύο συνεργαζόμενων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.

Οι απόφοιτοι μας εργάζονται σε όλο τον κόσμο, που εκπροσωπούν δεκάδες χώρες και μια ποικιλία των βιομηχανιών υψηλής αξίας. Σας προσφέρουμε κάτι περισσότερο από ένα βαθμό. Τα προσωπικά σας εμπειρίες με τους συμμαθητές και καθηγητές θα διαρκέσει μια ζωή.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic st ... περαιτέρω

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic standards. Ranking/Accreditation Διαβάστε Λιγότερα
Kitzscher , Μόναχο , Morro de Σάο Πάολο , Guangzhou , Καλκούτα , Βαρκελώνη + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη