μέρος του προγράμματος MBA του χρόνου

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Αποκτήστε το "Pamplin Edge" στην καριέρα σας
  • Μάθετε από τα καλύτερα και να είναι μεταξύ των καλύτερων
  • Επιλέξτε από μια σειρά από πέντε συγκεντρώσεις, να εξειδικεύονται
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε μία από τις πιο δραστήριες δίκτυο αποφοίτων στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο
  • Η πρόσβαση στην κορυφή εργοδότες για την πρακτική άσκηση και μόνιμη ευκαιρίες απασχόλησης

Το Pamplin πρόγραμμα MBA στο Virginia Tech προσφέρει στους φοιτητές μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία, με την ποιότητα και την πρόκληση που περιμένει κανείς από ένα καλά οργανωμένο, πλήρως διαπιστευμένο πρόγραμμα MBA. Προσφέρουμε:

  • Μικρό μέγεθος της τάξης με προσωπική φροντίδα
  • Εξαιρετική αξία για την επένδυσή σας
  • Η # 63 κατετάγη πρόγραμμα σε όλο τον κόσμο (US News & World Report 2007)

Το Virginia Tech Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Εθνικό Capital Region συνδυάζει τους πόρους του Blacksburg πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου με την προσβασιμότητα στην Washington, DC, μητροπολιτική περιοχή. Προσφέρει την ποιότητα και την πρόκληση που θα περιμένατε από μια καλά οργανωμένη πρόγραμμα το οποίο είναι πλήρως διαπιστευμένο από το AACSB International, η ένωση να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων. Και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της πλήρους απασχόλησης επαγγελματίας ο οποίος κερδίζει το MBA σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα, με μερική απασχόληση ή ταχεία.

Ο τυπικός φοιτητής εγγραφεί στο πρόγραμμα είναι 29 ετών με 9 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Ο μέσος όρος προπτυχιακό ΣΔΣ και GMAT αποτελέσματα, αντίστοιχα, είναι 3,3 και 620. Ενενήντα πέντε τοις εκατό των μαθητών έχουν επαγγελματική πείρα την εργασία και το 35% των εγγεγραμμένων σπουδαστών είναι διεθνείς φοιτητές. Το αρσενικό σε γυναίκα αναλογία είναι 60% σε 40%.

Εισαγωγή

Το Pamplin πρόγραμμα MBA στην περιοχή εθνικού κεφαλαίου προσκαλεί αιτήσεις από Υποψήφιοι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη συνέχιση της βαθμό στην πλήρη απασχόληση, μερική απασχόληση ή αναποφάσιστοι (Κοινοπολιτεία πανεπιστημιούπολη) κατάσταση. Με περισσότερα από 55 μαθήματα που προσφέρονται κάθε χρόνο, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης σε δύο έτη ή να παραταθεί σχεδιάσετε την πορεία τους, με ανώτατο όριο τα πέντε έτη, με καθεστώς μερικής απασχόλησης. Ένα τυπικό φοιτητής μερικής απασχόλησης θα απόφοιτος σε περίπου τρία και μισό χρόνια. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν την Κοινοπολιτεία Campus εναλλακτική λύση, πριν από την πλήρη γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα. Στην περίπτωση αυτή, οι φοιτητές θα εγγραφούν σε ένα μόνο μάθημα θεμέλιο MBA. Αυτό επιτρέπει στον αιτούντα να ολοκληρώσει / πακέτων αίτησή του και να λαμβάνονται υπόψη για την τακτική καθεστώς εισαγωγών σε μια μελλοντική εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν κατά τη διάρκεια της πτώσης, άνοιξη ή το καλοκαίρι εξάμηνα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... περαιτέρω

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Διαβάστε Λιγότερα
Blacksburg , Αβινγκντόν + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη