Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η συγκέντρωση Marketing θα σας παρέχει τις δεξιότητες σε προχωρημένο επίπεδο που απαιτείται για την αποτελεσματική σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν στρατηγικές τεχνικές μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα εξετάζει το πώς οι εταιρείες έχουν πρόσβαση στην αγορά και να εφαρμόζουν τις διαδικασίες και τις πρακτικές μάρκετινγκ για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Θεωρεί θέματα όπως η καταναλωτική συμπεριφορά, ο κατακερματισμός της αγοράς και η καταναλωτική πίστη, και διδάσκει τη θεωρία και την πρακτική του κύκλου ζωής του μάρκετινγκ, από την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων για την επικοινωνία, τις αλυσίδες εφοδιασμού και η στρατηγική διαχείριση.

  • Προσφέρουμε μια εκπαίδευση που βασίζεται στην καναδική πρόγραμμα σπουδών, δίνοντας μας διεθνώς αναγνωρισμένη ποιότητα και αξιοπιστία.
  • Ως πύλη για την καναδική Ανώτατη Εκπαίδευση, προσφέρουμε πολλές μοναδικές επιλογές για τους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν ή έρευνα στον Καναδά.
  • Όλα τα προγράμματά μας είναι διαπιστευμένο από τα ΗΑΕ Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας (MOHESR).
  • Έχουμε μια βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης με την κατάσταση της ακαδημαϊκής τέχνης και εγκαταστάσεις αναψυχής.
  • Προσφέρουμε ευέλικτα ωράρια - βράδυ και το Σαββατοκύριακο τάξεις είναι διαθέσιμα για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.
  • Έχουμε ένα πραγματικά πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης, με μαθητές από 100 εθνικότητες.
  • Φοιτητική βίζα παρέχεται στους φοιτητές πλήρους φοίτησης.

Ξεκινήστε Ημερομηνίες

Φθινόπωρο, Άνοιξη και το Καλοκαίρι Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις αμοιβές παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποInternational Study Experts »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη