κοινή MBA - (Πτυχίο Νομικής )

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δύο Ισχυρό Πτυχία

Δεν υπάρχουν δύο επαγγελματικά πτυχία είναι πιο πολυπόθητο από το Πτυχίο Νομικής και το MBA. Το Πανεπιστήμιο της κοινής Πτυχίο της Οττάβας - Πρόγραμμα MBA συνδυάζει δημιουργικά αυτών των δύο ισχυρών κλάδων σε ένα ενιαίο τετραετές πρόγραμμα σπουδών.


Η LL.B. - MBA πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με την έκθεση σε μια μοναδική κοινότητα των επιχειρήσεων και των νομικών τους ηγέτες τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Μέσα από τις πολλές externships διαθέσιμα στο Τμήμα Νομικής και συμβουλευτικά έργα που προσφέρονται από τη Σχολή Διοίκησης, οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία για το ακαδημαϊκό πιστωτικό κατά τη διάρκεια κάθε τέσσερα έτη σπουδών τους. Εκτός από τις ιδιωτικές τοποθετήσεις τομέα, externships υπάρχουν στα δικαστήρια, ομοσπονδιακό δικαστήρια, κυβερνητικές υπηρεσίες και τμήματα, καθώς και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Σε αναγνώριση των συμπληρωματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχία και στις δύο επιχειρήσεις και δίκαιο, οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν τόσο MBA και LL.B. βαθμούς σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια.


Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά ηγετών επιχειρείν στελέχη που μπορούν να διαχειριστούν αυτόνομα τη νομική προκλήσεις της σύγχρονης εταιρικής ζωής? Δικηγόρων, οι οποίοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιχειρηματικές ανάγκες των εταιρικών πελατών τους? Και των επιχειρηματιών που θα προχωρήσουν ομαλά μεταξύ των επιχειρήσεων και του δικαίου.

Διδακτέα ύλη

 • Έτος 1 - Ολοκλήρωση LL.B. Πρώτο Έτος
 • Έτος 2 - Να γίνει η πλήρης πρόγραμμα MBA (που αποτελείται από 48 πιστώσεις
  και όχι 54 μονάδες) κατά τη διάρκεια ενός ακαδημαϊκού έτους συν το καλοκαίρι.
  Όλα τα 48 πιστώσεις αποτελούνται από υποχρεωτικά μαθήματα.
 • Έτος 3 - Ολοκλήρωση LL.B. Δεύτερο έτος με τις πρόσθετες
  απαίτηση για την επιτυχή ολοκλήρωση τουλάχιστον 34 μονάδες
 • Έτος 4 - Ολοκλήρωση 17 εναπομένουσες πιστώσεις στο LL.B. πρόγραμμα
  Δεκεμβρίου

Είσοδος Πληροφορίες


Η εισδοχή στην LLB - MBA πρόγραμμα είναι περιορισμένη και άκρως ανταγωνιστική. Το κοινό πρόγραμμα προορίζεται για άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις των δύο μεγάλων επιστημονικών κλάδων, τη διοίκηση και του νόμου, οι οποίες γίνονται όλο και πιο πολύτιμο σε σύγχρονες επιχειρήσεις, στην κυβέρνηση, και στη σύγχρονη πρακτική του νόμου. Οι υποψήφιοι έχουν εισαχθεί προς το κοινό πρόγραμμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις εισαγωγής της κάθε σχολής.

Οι μαθητές μπορούν να ισχύουν είτε για τον LLB / MBA πρόγραμμα, μέσω της Νομικής Σχολής ή στο πρόγραμμα MBA, μέσω της Telfer Σχολή Διοίκησης για το πρώτο έτος λειτουργίας τους. Συνήθως, η LLB / φοιτητές MBA πρόγραμμα θα ξεκινήσει την από κοινού βαθμό με την ολοκλήρωση του τακτικού πρώτο έτος σπουδών της Νομικής Σχολής. Μετά την συνάντηση του ακαδημαϊκού απαιτήσεις του πρώτου έτους, οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις θα συμπληρώσουν 48 από τα 54 πιστώσεις διάρκειας ενός έτους πλήρες πρόγραμμα ΜΒΑ του χρόνου. Κατά τη διάρκεια του τρίτου και τέταρτου έτους της LLB / MBA πρόγραμμα, οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν όλα τα υπόλοιπα μαθήματα απαιτούνται για την επίτευξη του LL.B. απαιτήσεις βαθμό. Οι απόφοιτοι θα λάβουν τόσο το Πτυχίο πτυχίο από το Τμήμα Νομικής και το πτυχίο MBA από το Telfer School of Management μία φορά τις απαιτήσεις και των δύο προγραμμάτων έχουν ολοκληρωθεί.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Ask a Question

Άλλη