Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, επίσης γνωστή ως «MBA», έχει φτάσει σε σημαντικά διεθνή σημασία. Η αυξανόμενη διεθνή παρουσία των επιχειρήσεων προσφέρει MBA αποφοίτους ένα ευρύ φάσμα των επιλογών σταδιοδρομίας.

Με MBA μας στο International Business θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και τα εργαλεία για να είναι σε θέση να αναλάβει προκλητικές θέσεις διοικητικής ευθύνης. Για τους φοιτητές χωρίς προηγούμενη εκπαίδευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA του είναι το τέλειο πρόγραμμα για να πληρούν τις προϋποθέσεις για τον εαυτό σας διευθυντικές θέσεις.

MBA μας στο International Business είναι η σύνδεση θεωρίας και πράξης και διδάσκεται από καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στο επάγγελμά τους. Μικρές ομάδες επιτρέπει μια πολύ διαδραστική εκπαίδευση. Ως φοιτητές MBA μας θα πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία για να είναι σε θέση να εγγραφούν, οι ατομικές εμπειρίες και υπόβαθρο του κάθε μαθητή να κάνει μαθήματα ακόμη πιο ευχάριστη. Μέλη ΔΕΠ μας χρησιμοποιούν ενεργοποίησης στοιχεία όπως μελέτες περιπτώσεων, προσομοιώσεις, σχέδια και παρουσιάσεις για να δώσει σε κάθε μαθητή τη δυνατότητα να συνδέσετε εύκολα τις αποκτηθείσες γνώσεις με τις προσωπικές τους εμπειρίες.

Μερικά από τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών είναι οι εξής:

Οικονομικά (MECO110)

Το μάθημα αυτό δίνει μια εις βάθος θέα στο οικονομικό πλαίσιο και τη λογική της οικονομικής, ειδικά στρατηγικές αποφάσεις. Για να μπορέσουν οι μαθητές να αναλύσουν το οικονομικό περιβάλλον και να εξαχθούν συμπεράσματα από μια διευθυντική σκοπιά, το μάθημα είναι αφιερωμένο στην περιγραφή και ανάλυση των δυνάμεων της αγοράς. Με βάση αυτό, τη στρατηγική λήψη αποφάσεων είναι η κοινή όψη του δεύτερου μέρους του μαθήματος.

Corporate Finance (CFIN110)

Στην ταραχώδη αγορές κεφαλαίων του σήμερα, επιτυχημένοι επαγγελματίες πρέπει να είναι καλά εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει τις ολοένα και πιο σύνθετες προκλήσεις της λήψης οικονομικών αποφάσεων. Οι Αποτίμηση, υποτίμηση και την άντληση κεφαλαίων αρκετά περίπλοκο στην καλύτερη των περιπτώσεων, αλλά στο σημερινό διεθνές αγορές και συνεχώς μεταβαλλόμενες παγκόσμια οικονομία, είναι πιο δύσκολο από ποτέ.

Μέτρηση και Διαχείριση Απόδοσης (SM120)

Μέτρηση των επιδόσεων και της διαχείρισης των επιδόσεων υποστηρίξει την υλοποίηση των στρατηγικών βάσει των μέτρων απόδοσης αντιμετώπιση των χρηματοοικονομικών και μη χρηματοοικονομικών / επιχειρησιακές πτυχές. Κατά συνέπεια, οι μαθητές θα γνωρίσουν τη λειτουργία της μέτρησης της απόδοσης και της διαχείρισης των επιδόσεων ως μέρος της συνολικής διαχείρισης λειτουργιών.

Διεθνές Μάρκετινγκ (IM140)

Διεθνές μάρκετινγκ γενικά επικεντρώνεται στις ευκαιρίες της παγκόσμιας αγοράς και των απειλών. Αυτό σημαίνει να αναγνωρίσουμε ποια είναι η αγορά και η οργανωτική αλληλεξαρτήσεις που αφορούν την εμπορία των προϊόντων και υπηρεσιών σε διεθνές περιβάλλον και να κατανοήσουν τις διαχειριστικές προκλήσεις της μετάβασης και να είναι διεθνείς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
New European College

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποNew European College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,800 EUR
ανά εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη