εκτελεστικό mba (emba)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Executive MBA από την SMU Cox είναι μια ευρεία, γρήγορη, σε βάθος παγκόσμια εμπειρία ηγεσίας. Το Executive MBA επαινέθηκε από τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και εκείνους στον κόσμο των επιχειρήσεων για την προετοιμασία που προσφέρει εκείνες που είναι έτοιμες για τις μοναδικές προκλήσεις της εκτελεστικής σουίτας. Σταθερά ταξινομημένο ένα από τα καλύτερα Executive MBA προγράμματα στον κόσμο, το πρόγραμμα σπουδών προωθείται και διδάσκεται από μερικούς από τους πιο αξιόλογους καθηγητές στον ακαδημαϊκό χώρο.


Οι Executive MBA φοιτητές μας αντιπροσωπεύουν τα κορυφαία μυαλά στην επιχείρηση από μια ποικιλία από κλάδους και κλάδους. Μέσα από την προσέγγιση "κοόρτης" στη μάθηση, εσείς και οι συνομήλικοί σας θα αλληλεπιδράσετε μέσα από μαθήματα, ομάδες μελέτης, ασκήσεις ομαδικής οικοδόμησης και κοινωνικές δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν νέες ιδέες και θα διευρύνουν σημαντικά τις προσωπικές και επαγγελματικές σας προοπτικές. Πολύ συχνά, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε αμέσως τις γνώσεις που κερδίζετε στην τάξη στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στο χώρο εργασίας. Ομοίως, οι καταστάσεις από την εργασία εισάγονται στην τάξη για συζήτηση και ακόμη και ανάλυση.Το Executive MBA θα αυξήσει δραματικά την ικανότητά σας να σκέφτεστε σε παγκόσμιο επίπεδο, να προγραμματίσετε διαισθητικά, να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά και να ενεργήσετε στρατηγικά. Αυτό προσθέτει τεράστια αξία σταδιοδρομίας, εκθέτοντάς σας σε διαλειτουργικές επιχειρηματικές γνώσεις, βελτιωμένες επαγγελματικές συνδέσεις και μια αυξημένη εμπιστοσύνη που συχνά έρχεται με μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή.


Χαρακτηριστικά του ΠρογράμματοςΤα παρακάτω χαρακτηριστικά του προγράμματος SMU Cox EMBA παρέχουν μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία στον έμπειρο επαγγελματία που αναζητά το επόμενο επίπεδο επίτευξης.

Επαγγελματικές ευκαιρίες δικτύωσης
Η κοινότητα Cox --- ένα δίκτυο με περισσότερους από 33.000 επιχειρηματικούς ηγέτες που καλύπτουν τις περισσότερες βιομηχανίες, είναι ένας πόρος και σημαντική βελτίωση στην εμπειρία της SMU Cox. Ακόμη πιο σημαντικές είναι οι σχέσεις που αναπτύσσετε με τους συμμαθητές σας μέσα και έξω από την τάξη τόσο για τον προσωπικό όσο και για τον επαγγελματικό εμπλουτισμό.

Παγκόσμια εμπειρία μάθησης
Η βύθιση στην παγκόσμια οικονομία είναι σημαντική για κάθε καταλαβαίνω επαγγελματία. Οι φοιτητές EMBA υποχρεούνται να ταξιδεύουν τόσο στην Ασία όσο και στη Λατινική Αμερική για παρουσιάσεις εταιρειών που αναδεικνύουν τις ξένες εταιρείες, τους πολιτισμούς τους και το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν, παρέχοντας μια βαθύτερη κατανόηση της δυναμικής των διεθνών επιχειρήσεων.

Μικρό περιβάλλον ιδιωτικού σχολείου
Πολλά προγράμματα EMBA λαμβάνουν χώρα σε μη πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, όπως κτίρια γραφείων. Το SMU Cox EMBA παραδίδεται στη φιλόξενη πανεπιστημιούπολη SMU, γνωστή για την παραδοσιακή γεωργιανή αρχιτεκτονική του. Το μικρό μέγεθος του σχολείου επιτρέπει μια συνεργατική, ομαδική προσέγγιση. Ενώ το SMU Cox EMBA είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα στο βόρειο Τέξας, τα μαθήματα χωρίζονται σε τμήματα και αναλύονται περαιτέρω σε ομάδες σπουδών πέντε έως επτά φοιτητών, ένα χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι φοιτητές βρίσκουν εξαιρετικά χρήσιμο και μερικές φορές ζωτικής σημασίας.

Αυτο-προσδιορισμός σταδιοδρομίας
Αναζητώντας ένα πτυχίο MBA, όπως αναγνωρίστηκε από τους σπουδαστές στο παρελθόν, ήταν να προωθήσουν τις επιλογές σταδιοδρομίας τους, είτε μέσα στις οργανώσεις τους είτε έξω. Έχοντας ένα MBA μπορεί να ενσταλάξει μια μεγαλύτερη αίσθηση εμπιστοσύνης και αυτοδιάθεσης --- ενισχύοντας την ικανότητα ενός ατόμου να έχει και να κάνει πιο επιθυμητές δια βίου επιλογές.

Τοποθεσία σε μια δυναμική, παγκόσμιας κλάσης πόλη
Η Σχολή Cox βρίσκεται στο κέντρο της ακμάζουσας, οικονομικής επικέντρωσης του Ντάλας, TX, επιτρέποντας την εγγύτητα των επιχειρηματικών ευκαιριών και των επιχειρηματικών ηγετών από σχεδόν οποιαδήποτε βιομηχανία. Η SMU Cox εξακολουθεί να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του πνευματικού τοπίου του Ντάλλας με τις συνεχείς φωτεινές προοπτικές ανάπτυξης και ευκαιριών.


Διδακτέα ύλη

Ως φοιτητής Executive MBA του Cox, θα είστε εκτεθειμένοι σε άκρως ενδιαφέρουσα διδακτέα ύλη και πρωτοποριακή έρευνα που θα σας προετοιμάσει για το εκτελεστικό επίπεδο. Σε όλο το πρόγραμμα των 21 μηνών, θα μάθετε βασικά στοιχεία όπως η εφαρμοσμένη οικονομία, η οικονομική διαχείριση, η οργανωτική συμπεριφορά, οι στατιστικές, η έρευνα μάρκετινγκ και η λογιστική. Επιπλέον, θα ασχοληθείτε επίσης με μαθήματα επιλογής όπως οι Συγχωνεύσεις και Εξαγορές, οι Διαπραγματεύσεις και η Θεωρία Χαρτοφυλακίου. Υπάρχουν δύο διεθνή ταξίδια - ένα ταξίδι 4 ημερών στη Λατινική Αμερική τον Αύγουστο του δεύτερου έτους και ένα ταξίδι 10 ημερών στην Ασία το Μάρτιο της τελευταίας ενότητας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ταξιδιών, θα συναντήσετε κορυφαία στελέχη και θα επισκεφτείτε μια σειρά εταιρειών για να εδραιώσετε τη βασική σας κατανόηση των διεθνών επιχειρηματικών εννοιών και στρατηγικών.

Μεγάλο μέρος των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε μικρές ομάδες μελέτης για τον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων που αντικατοπτρίζουν συχνά τις πραγματικές προκλήσεις. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, θα αποκτήσετε την ικανότητα να σκέφτεστε, να σχεδιάσετε και να ενεργήσετε στρατηγικά για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ηγεσίας σε μια ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Ακολουθούν οι περιγραφές μαθημάτων.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... περαιτέρω

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη