εκτελεστικό πρόγραμμα mba

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Πρόγραμμα Εκτελεστικής Διαχείρισης Σχολείων Drucker (EMP) αναζητά επαγγελματίες που έχουν επιτυχία στην επιχείρηση, αλλά επιθυμούν να προετοιμαστούν για μελλοντική πρόοδο. Επιδιώκουμε να εγγραφούμε σε καλά συγκεντρωμένα άτομα που διαθέτουν ισχυρές αναλυτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, καθώς και ένα ιστορικό προόδου στη διοίκηση. Επιλέγουμε φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και υπόβαθρων. Θέλουμε ανθρώπους που θα επωφεληθούν, αλλά και θα συνεισφέρουν, στο δυναμικό περιβάλλον της τάξης. Οι υποψήφιοι για το EMP πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον:

* Πέντε χρόνια μεσαίας ή ανώτερης βαθμίδας διοίκησης ή επαγγελματικής πείρας.
* Βρετανικό πτυχίο ή ισοδύναμο

Δεν απαιτούμε τη συμμετοχή του GMAT ή του GRE στην EMP. Απαιτούμε:

- Μια αίτηση Claremont Graduate University (έντυπη ή ηλεκτρονική)

- Επίσημα αντίγραφα όλων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών ακαδημαϊκών μεταγραφών.

- Τρεις συστάσεις.

- Η δήλωση σταδιοδρομίας σου.

- Το βιογραφικό σου.

- Τα αποτελέσματα TOEFL για τους διεθνείς φοιτητές.

- Τέλος αίτησης 60,00 δολαρίων.

- Μια προσωπική συνέντευξη μαζί σου. Αυτό μπορεί να προγραμματιστεί μετά την παραλαβή της αίτησής σας.

Οι φοιτητές του προγράμματος Drucker Executive Management (EMP) προέρχονται από ένα απίστευτα ευρύ φάσμα βιομηχανιών - εταιρικών, ιδιωτικών, κυβερνητικών και μη κερδοσκοπικών - και από μια ευρεία ποικιλία εθνοτικών υποβάθρων. Αυτή η ποικιλομορφία εισάγει μια ποικιλία προοπτικών στην τάξη, δημιουργώντας ζωντανές και διορατικές συζητήσεις. Θα εντυπωσιαστείτε από τη νοημοσύνη, την εμπειρία και τις νέες απόψεις των συνομηλίκων, καθώς και από το πώς θα σας παρέχουν μεγαλύτερη κατανόηση της σημερινής επιχειρηματικής κοινότητας, τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ευρύ φάσμα γνώσεων που φέρνουν οι φοιτητές μας στην τάξη σας ενθαρρύνει να ανοίξετε ιδέες που δεν θα είχατε την ευκαιρία να εξερευνήσετε χωρίς να έρθετε εδώ. Σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε βαθιά, να ξεπεράσετε τη δική σας εμπειρία και να σκεφτείτε προσεκτικά τα ζητήματα που επηρεάζουν τον κόσμο.

Οι φοιτητές είναι γνωστοί για την προθυμία τους να εξερευνήσουν και να μάθουν από βιομηχανίες και περιβάλλοντα διαφορετικά από τα δικά τους. Δεν είναι ασυνήθιστο το σχολείο μας να σχολιάζει το πόσο εντυπωσιασμένοι είναι με τον αριθμό των φοιτητών που επιλέγουν να εργαστούν σε σχέδια που δεν σχετίζονται άμεσα ή δεν σχετίζονται με την επιχείρηση ενός φοιτητή ή το εμπόριο.

Στη Σχολή Drucker αποθαρρύνουμε τα όρια. Ενθαρρύνεστε να αλληλεπιδράσετε όσο θέλετε με άλλους σπουδαστές, αποφοίτους και τρέχουσες προοπτικές, καθώς και τις οικογένειές τους. Είναι μέρος της προσπάθειάς μας να προωθήσουμε τις συνδέσεις και τις κοινότητες που επεκτείνονται πέρα ​​από την τάξη και να αυξήσουν το προσωπικό και επαγγελματικό σας δίκτυο. Εάν αναζητάτε συμβουλές σχετικά με ένα θέμα εργασίας, μπορούμε ακόμη και να σας έρθουμε σε επαφή με τους καθηγητές, τους σπουδαστές ή τους αποφοίτους με εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει.

Περίληψη των φοιτητών μας EMP
Μέση ηλικία: 42
Μέσα έτη εμπειρίας διαχείρισης: 15

Ποσοστό γυναικών: 45%

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Γιατί Drucker; Αυτό που κάνει ένα σχολείο διαφορετικό από το επόμενο; Πιστεύουμε ότι είναι η φιλοσοφία και οι άνθρωποι που θα καθορίσουν τελικά την εμπειρία σας σχολείο grad. Και η φιλοσοφία μας στηρ ... περαιτέρω

Γιατί Drucker; Αυτό που κάνει ένα σχολείο διαφορετικό από το επόμενο; Πιστεύουμε ότι είναι η φιλοσοφία και οι άνθρωποι που θα καθορίσουν τελικά την εμπειρία σας σχολείο grad. Και η φιλοσοφία μας στηρίζεται στους ανθρώπους διαχείρισης ως άνθρωπος των επιχειρήσεων, ως φιλελεύθερη τέχνη. Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε στο Drucker Σχολή αντικατοπτρίζουν αυτή τη φιλοσοφία, από το προσωπικό, την ικανότητα, με τους συμφοιτητές σας, σε κάθε αλληλεπίδραση. Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, επαίνεσε για την ατομικότητά σας, και αγκαλιάστηκε από την συλλογική συνέργεια της ακαδημαϊκής κοινότητας μας. Εδώ θα βρείτε μεγάλες προσδοκίες και την αμφισβήτηση των προγραμμάτων, αλλά και λέξεις της ενθάρρυνσης και καθοδήγησης των εμπειρογνωμόνων. Θα βρείτε καθηγητές δημοσιεύοντας τα κορυφαία βιβλία στους τομείς τους, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να έχετε συμμετάσχει σε έντονες συζητήσεις για τα πιο πιεστικά ζητήματα της εποχής μας. Θα βρείτε έναν τρόπο διοίκησης ότι οι τιμές την καλλιέργεια του ανθρώπινου δυναμικού ως τον πιο πολύτιμο πόρο μιας επιχείρησης. Θα βρείτε ένα σχολείο που είναι παγκόσμια, ποικίλη και πλούσια σε πόρους, και ταυτόχρονα είναι οικείο και αρκετά ευέλικτο για να εξερευνήσετε το μονοπάτι που είναι σωστό για σας. Εδώ, στο Drucker Σχολής, θα βρείτε κάτι διαφορετικό. Αλλά δεν λόγια μας-την εμπειρία τη διαφορά από πρώτο χέρι και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες μέλλον σας κατέχει, κατά τη Drucker Σχολή. Σκοπός μας Έχουμε κάνει τη διαφορά στις ζωές εκείνων με τους οποίους μαθαίνουμε και τα θεσμικά όργανα που υπηρετούν. Η αποστολή μας Επιτυγχάνουμε τον στόχο μας, με την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της επαγγελματικής ζωής των μαθητών μας: Ενίσχυση της ικανότητάς τους να σκέφτονται με αυστηρότητα και ηθικά για περίπλοκα, διφορούμενη θέματα, να κάνουν σωστές στρατηγικές αποφάσεις, και να οδηγήσει και να εμπνεύσει και άλλους να επίτευξη των κοινών τους σκοπούς Παροχή εξατομικευμένων και πρακτικών, αλλά αντανακλαστική εμπειρία μάθησης Ενστάλαξη πνευματικής cu riosity και η εκμάθηση δεξιοτήτων που θα στηρίξει μια δια βίου αναζήτηση για την κατανόηση και το άνοιγμα στην καινοτομία και την αλλαγή Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη