εκτελεστική διαχείριση ή διαχείριση χρηστών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Executive MBA στον τομέα των ΤΠΕ ή της διαχείρισης χρησιμότητας

Ψάχνετε για μια επαγγελματική πρόκληση και ενίσχυση καριέρα; Στη συνέχεια, αποκτήστε το Executive MBA σας, στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT) ή στο Utility Management και γίνετε μέρος του δικτύου μας!

Το Executive MBA παρέχει στους συμμετέχοντες τις αναλυτικές, λειτουργικές και διαπροσωπικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία σε ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο και παγκόσμιο περιβάλλον ΤΠΕ καθώς και το επιχειρηματικό περιβάλλον και το περιβάλλον διαχείρισης.

Το Executive MBA στον τομέα των ΤΠΕ ή Utility Management αντιπροσωπεύει συνολικά 15 εβδομάδες μαθημάτων με 30 ενότητες και μπορεί να ολοκληρωθεί με μερική απασχόληση με πλήρη απασχόληση. Τα προγράμματα οργανώνονται σε εβδομαδιαία μπλοκ (Δευτέρα έως Σάββατο), με κάθε μπλοκ να αποτελείται από δύο ενότητες. Το ήμισυ του χρόνου διδασκαλίας είναι αφιερωμένο στην απόκτηση νέων γνώσεων στη σχετική θεματική ενότητα, ενώ ο υπόλοιπος χρόνος διατίθεται για πρακτικές εργασίες και περιπτωσιολογικές μελέτες (σε ΤΠΕ ή Διαχείριση χρηστών).


ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ


Τα αγγλικά είναι η μόνη γλώσσα διδασκαλίας. Ως εκ τούτου, οι συμμετέχοντες στα μαθήματα iimt απαιτεί γνώση της γλώσσας αυτής.


εξετάσεις


Κάθε μία από τις 30 ενότητες ακολουθείται από γραπτή ή προφορική εξέταση με βάση το υλικό που καλύπτεται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.


ECTS-Credits


Με την ολοκλήρωση ενός EMBA, οι φοιτητές λαμβάνουν 90 ECTS-Credits συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς κύρους Εκτελεστικός Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στην ICT ή Utility Management του Πανεπιστημίου του Fribourg.

πλεονεκτήματα

  • Πλήρες περιεχόμενο ΤΠΕ και χρησιμότητας

Όλα τα μαθήματα έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των ΤΠΕ ή της διαχείρισης χρηστικότητας. Με επιστημονικούς διδάσκοντες και επιχειρηματικούς εμπειρογνώμονες εξασφαλίζεται ισορροπία μεταξύ θεωρητικών γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων.

  • Ευέλικτη δομή του προγράμματος

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν την παράλληλη άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας και σπουδών. Η δομοστοιχειωτή δομή προσφέρει ένα ατομικό και ευέλικτο σχέδιο σπουδών από μαθήματα πλήρους και μερικής παρακολούθησης.

  • Διεθνές περιβάλλον

Το εκτεταμένο δίκτυο των καθηγητών και των κορυφαίων εμπειρογνωμόνων ICT ή Utility του iimt προσφέρει στους συμμετέχοντες στο μάθημα την πιο προηγμένη διαθέσιμη εκπαίδευση.

  • Διαδικτυακή δικτύωση

Τα μέλη του Τμήματος και οι συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο συναδέλφων. Η συμμετοχή στο iimt επιτρέπει τη βελτίωση της δικτύωσης σε 3 επίπεδα: φοιτητές, λέκτορες και ινστιτούτο με το δίκτυο αποφοίτων iimt.

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου

Μέσω του επιτυχημένου πανεπιστημιακού πτυχίου, οι σπουδές σας θα αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο.

  • Ανάπτυξη προσωπικού

Μέσω των ενισχυμένων δεξιοτήτων ηγεσίας σε συνδυασμό με τη θεωρητική τεχνογνωσία σας, θα προωθήσετε την ανάπτυξη του προσωπικού σας και θα ενισχύσετε τις διαχειριστικές σας ικανότητες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The international institute of management in technology IIMT affiliated to the University of Fribourg is in Switzerland and Europe a leading and dynamic Institute for continuing education and research ... περαιτέρω

The international institute of management in technology IIMT affiliated to the University of Fribourg is in Switzerland and Europe a leading and dynamic Institute for continuing education and research. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη