Keystone logo

Διπλ'ο Πτυχίο Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε Πολωνία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διπλ'ο Πτυχίο
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
Πεδία μελέτης
    Ανθρωπιστικές Σπουδές (0)Αρχιτεκτονικές Σπουδές (0)Αυτοβελτίωση (0)Βιοεπιστήμες (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Επαγγελματικές Σπουδές (0)Ερμηνευτικές Τέχνες (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Διπλ'ο Πτυχίο Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας

Οι μελέτες πολυμέσων μπορούν να διδάξουν μια ποικιλία τρόπων όπως η φωτογραφία, η εκτύπωση, το βίντεο ή ο ήχος για την παροχή πληροφοριών σε ένα κοινό. Μπορεί να ενσωματώσει έννοιες από διαφορετικούς κλάδους όπως οι επικοινωνίες, η τεχνολογία και το μάρκετινγκ.

Όπως πολλές άλλες χώρες της ΕΕ, η Πολωνία προσφέρει φθηνό ή ακόμη και δωρεάν δίδακτρα για τους ευρωπαίους φοιτητές. Υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να εφαρμόζονται άμεσα για να επιλέξει πολωνικό φορέα τους. Το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, για παράδειγμα, τα τέλη μεταξύ £ 1.300 και £ 2.500 το χρόνο για τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας του.

Ένα διπλό πτυχίο επιτρέπει στους φοιτητές να ολοκληρώσουν δύο διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα ταυτόχρονα. Τα διπλά πτυχία αποτελούν μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή για τους φοιτητές που επιθυμούν να επεκτείνουν το σύνολο δεξιοτήτων και την κατάρτιση σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.