Το Μάντσεστερ παγκόσμιο μερικής απασχόλησης mba

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σηκώστε τις φιλοδοξίες σας σε αυτό το παγκόσμιας κλάσης, διεθνές πρόγραμμα MBA μερικής απασχόλησης η οποία εστιάζει σε σας ως ηγέτη από την αρχή. Από την επιχειρηματικότητα στη διεθνή χρηματοδότηση που θα επωφεληθούν από τις τελευταίες εξελίξεις και να ακονίσετε τις δεξιότητες που θα σας θέσει εκτός ανταγωνιστική αγορά του σήμερα.

Οφέλη

Κορυφαία παγκόσμιες οργανώσεις θέλουν παγκόσμια στελέχη που ευδοκιμούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, οι οποίοι έχουν εμπειρία από άλλους πολιτισμούς και μπορεί να διαχειριστεί πέρα ​​από τα σύνορα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για:

  • Ενίσχυση γενικές δεξιότητες διαχείρισης σας να κινηθεί προς τα επάνω ή να αλλάξετε καριέρα
Διευρύνουν την κατανόηση σας των διεθνών επιχειρήσεων με τη λήψη εργαστήρια σε παγκόσμια κέντρα μας
Μάθετε από μια διεθνούς φήμης ομάδα ακαδημαϊκών, εμπειρογνώμονες του κλάδου και τους ηγέτες των επιχειρήσεων
Εφαρμόστε κριτική σκέψη και να αναλάβουν ηγετικό ρόλο - τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν σε σημερινό ρόλο σας
Εργασία με την παγκόσμια στελέχη από τους όμοιούς της AstraZeneca, Bank of New York Mellon, η IBM, η KPMG, PWC και η Siemens κ.λπ.
Επωφεληθείτε από ειδικό μας μερικής απασχόλησης Καριέρα σε όλο Υπηρεσία

Εργαστήρια

Εργαστήρια για την παγκόσμια πορεία μπορεί να ληφθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε ένα από τα παγκόσμια διεθνή κέντρα μας, και να παρουσιάσει μια πολύτιμη ευκαιρία να μοιραστούν τη μάθηση με τους συναδέλφους και να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο επαφών:

  • Τα εργαστήρια κατοικίας προσφέρουν τουλάχιστον 24 ώρες προσωπικής επαφής ανά μάθημα, η οποία είναι πιο άμεση από ό, τι πολλά προγράμματα μερικής απασχόλησης στα πανεπιστημιακά προγράμματα.
Τα μαθήματα χωρίς εργαστήρια κατοικίας συμπληρώνονται με ηλεκτρονικά εργαστήρια που συνίστανται σε διαδικτυακές συζητήσεις και σεμινάρια που συνδέονται με μια διαμορφωτική αξιολόγηση.
Μάθετε από τους προσκεκλημένους ομιλητές.
Συναναστραφείτε με τους συμμαθητές.

Εργαστήρια είναι ένα προκαθορισμένο στοιχείο του μαθήματος και τη συμμετοχή απαιτείται τουλάχιστον το 80% των εργαστηρίων. Ο αριθμός των φοιτητών MBA σε κάθε συνεδρία εργαστήριο διατηρείται σκόπιμα χαμηλή, συνήθως 25-30, για να διατηρήσει την υψηλή τους ποιότητα και διαδραστικό χαρακτήρα.

Οι εργαστηριακές συνεδρίες παραδίδονται από ανώτερα διδάσκοντα και από ομάδα εμπειρογνωμόνων εκτός του Πανεπιστημίου που θεωρούνται ηγέτες στους συγκεκριμένους τομείς. Ταξιδεύουν τον κόσμο διδάσκοντας σε παγκόσμιο κέντρα μας, ώστε να έχετε την ίδια, σταθερά υψηλό επίπεδο της διδασκαλίας δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε βάση.

Έργα

Ζήστε την εμπειρία του έργου στην εταιρεία

Εργαζόμενοι σε επιλεγμένες ομάδες και με τη χρήση ενός μοντέλου συνδυασμένης μάθησης, θα μιμείστε στενά ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.

Θα σας ζητηθεί να αλληλεπιδράσετε με άλλα μέλη της ομάδας σας και με τους εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ομάδων συζήτησης, τηλεδιάσκεψης και προσωπικών συναντήσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα διεξάγει, επίσης, τη δική σας προσωπική έρευνα και μελέτες.

Θα υποστηριχθεί από έναν ακαδημαϊκό επόπτη, που θα διαλέξει το χέρι για τις ειδικές γνώσεις του.

Το έργο αυτό θα περιλαμβάνει:

  • Ομαδική εργασία
Ολοκλήρωση διατριβής 10.000 λέξεων
12μηνη μελέτη

Σε περίπτωση που ένας φοιτητής έχει εταιρική χορηγία, μπορεί να αναλάβει ένα μεμονωμένο έργο που βοηθά τον οργανισμό να επιτύχει τους στόχους του.

Ομάδα Επιχειρήσεων Προσομοίωσης

Εργασία σε μικρές ομάδες των τεσσάρων έως έξι άτομα, θα πραγματοποιήσει ένα δύσκολο επιχειρηματικό σχέδιο προσομοίωση βασίζεται σε πραγματικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι οργανώσεις του σήμερα.

Η επιχείρηση προσομοίωσης έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε:

  • Ομαδική εργασία
επικοινωνία
ηγεσία
Διαπραγμάτευση
Λήψη αποφάσης
Ανάληψη κινδύνων

Ως μέρος μιας ομάδας που θα αναλάβει μια πλασματική εταιρεία που ανταγωνίζεται σε μια αναπτυσσόμενη αγορά και να εργαστούν για τη μεγιστοποίηση της τιμής της μετοχής της από το τέλος του έργου.

Δομή Προγράμματος

Παγκόσμια δομή MBA

Είναι το MBS σωστό για εσάς;

Μια σχολή τόσο φιλόδοξη όσο είσαι!

Το Μάντσεστερ είναι το σπίτι των πρωτότυπων στοχαστών και η μακρά και υπερήφανη ιστορία της αριστείας της έρευνας συνεχίζει το πνεύμα της καινοτομίας και των επιτευγμάτων για τα οποία η πόλη είναι γνωστή.

Στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είμαστε υπερήφανοι για τα προκλητικά μας, μεταβαλλόμενα από τη ζωή προγράμματα ΜΒΑ που προσελκύουν σπουδαστές υψηλού επιπέδου από διάσημες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Προσλαμβάνουμε μόνο φοιτητές οι οποίοι:

  • Είναι φιλόδοξοι, δυναμικοί υψηλόβαθμοι
Θέλετε να ωθήσετε τη σταδιοδρομία τους στο επόμενο επίπεδο
Έχετε την αντοχή και το κίνητρο να διαχειριστείτε ένα εντατικό, προκλητικό πρόγραμμα MBA
Είναι ανοιχτές σε νέες ιδέες, καταστάσεις και προκλήσεις
Έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό τους και τους άλλους
Ευδοκιμούν κάτω από ακραίες πιέσεις
Είναι και οι δύο εξαιρετικοί ηγέτες και αποτελεσματικοί παίκτες ομάδων
Θέλετε να κάνετε μακροχρόνιες επιπτώσεις στον επιχειρηματικό κόσμο
Προσπαθούν να γίνουν κοινωνικά υπεύθυνοι διαχειριστές.

Αν αυτό είναι εσείς και θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας.

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 2017

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Manchester Middle East Centre opened in Dubai Knowledge Park in 2006 and has supported over 2,000 part-time MBA students. It is the largest and fastest growing centre in the Universi ... περαιτέρω

The University of Manchester Middle East Centre opened in Dubai Knowledge Park in 2006 and has supported over 2,000 part-time MBA students. It is the largest and fastest growing centre in the University's international network. In the Middle East, The University of Manchester offers its world class part-time MBA for experienced working professionals, in addition to a range of MSc and executive education programmes, and research and consultancy projects led by the University's faculty. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη