Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό που θέτει αυτό το πρόγραμμα εκτός;

  • Δύο βαθμούς από δύο προγράμματα παγκόσμιας κλάσης: MBA από Sasin και ένα Μάστερ στη Βιομηχανική Μηχανική από την Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Chulalongkorn - Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με έμφαση στη διαχείριση των επιχειρήσεων, καθώς και αναλυτικές και τεχνικές δεξιότητες - Πρακτική εμπειρία με τους εταίρους της βιομηχανίας μέσω της πρακτικής άσκησης σε συνδυασμό με διατριβή Μάστερ - Πρόσβαση σε δύο εκτεταμένα δίκτυα αποφοίτων και εταιρικών δικτύων εταίρος - Εκτεταμένες ευκαιρίες σταδιοδρομίας με SCE Εταιρική Συνεργάτες - Ευκαιρίες να λάβετε γενναιόδωρα υποτροφίες και υποτροφίες

SCE Επισκόπηση προγράμματος

Με τη σημασία της τεχνολογίας των πληροφοριών και τη συντριπτική δεδομένων στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, ποσοτική ανάλυση έχει γίνει ένα βασικό ικανότητα στη διαχείριση των επιχειρήσεων. Οι διευθυντές και τα στελέχη πρέπει να χρησιμοποιούν ποσοτικές μεθόδους στις επιχειρηματικές αποφάσεις να είναι ανταγωνιστική και τώρα και στο μέλλον. Την ίδια στιγμή, η βιομηχανική μηχανικούς που ειδικεύονται σε ποσοτική τεχνολογίας χρειάζονται κατάλληλες επιχειρηματικές δεξιότητες για να κατανοήσουν πλήρως και να εφαρμόσει τις κατάλληλες τεχνολογίες για την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων στον πραγματικό κόσμο. Ο Πτυχίο Πρόγραμμα Sasin Τσούλα Μηχανικών Διπλή Μάστερ (SCE) γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των μηχανικών και της διαχείρισης για να παράγει αποφοίτους με το σωστό συνδυασμό των επιχειρηματικών γνώσεων και ποσοτική δεξιότητες για να ταιριάζει με την τρέχουσα τοπική και παγκόσμιες ανάγκες.

Οι απόφοιτοι από αυτό το διετές πρόγραμμα λαμβάνουν ένα MBA από Sasin, Η πρώτη διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα των επιχειρήσεων στην Ταϊλάνδη, και Μάστερ στη Βιομηχανική Μηχανική από Chulalongkorn Πανεπιστήμιο, το παλαιότερο και ένα από τα καλύτερα προγράμματα μηχανικής στην Ταϊλάνδη.

Βιομηχανία Συνεργάτες

Βιομηχανία εταίροι διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην επιτυχία του προγράμματος SCB. Sasin και η Chulalongkorn Πολυτεχνικής Σχολής συνεργαστεί στενά με τους εταίρους του κλάδου για να εξασφαλιστεί ότι το πρόγραμμα ΕΣΕ είναι πάντα σχετικό και ικανοποίηση πρακτικών αναγκών της βιομηχανίας. Βιομηχανία εταίροι να συμμετέχουν στις πρακτικής και διατριβή τμήματα του προγράμματος. Εργάζονται με Sasin και Τσούλα μηχανικής για να παρέχει υποτροφίες και υποτροφίες σε ειδικευμένους υποψηφίους και για τους υπαλλήλους τους.

Η Sasin - Τσούλα Μηχανικών Edge

Οι απόφοιτοι από αυτό το διετές πρόγραμμα λαμβάνουν ένα MBA από το Sasin και ένα Μάστερ στη Βιομηχανική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Chulalongkorn, δύο βαθμούς παγκόσμιας κλάσης. Οι δύο αυτοί βαθμοί εξοπλίσει αποφοίτους με τις γνώσεις και τα εργαλεία από τη διαχείριση της εμπορικής και βιομηχανικής μηχανικής να αναλάβουν τη σταδιοδρομία τους στο επόμενο επίπεδο. Την ίδια στιγμή, το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση στη σημασία της εφαρμογής state-of-the-art της γνώσης για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων της βιομηχανίας. Αυτή η έμφαση τονίστηκε κατά τη διάρκεια διατριβή μάστερ των μαθητών του.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSasin Graduate Institute of Business Administration »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ιούνιος 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,794,000 THB
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιούνιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη