πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων

North Park University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων

North Park University

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κερδίστε MBA σας

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) προετοιμάζει έμπειρους επαγγελματίες για να είναι αποτελεσματική, γνώστες, και ηθικά στελέχη των εταιρειών, μη κερδοσκοπική, και στο δημόσιο τομέα. Μαθήματα καλύπτει προχωρημένα θέματα στην χρηματοδότηση, την οικονομία, οργανωσιακής συμπεριφοράς, η στρατηγική διαχείριση, τη διαχείριση της κυκλοφορίας, και περισσότερο. Η ευρεία, διεπιστημονική φύση του ΜΒΑ έχει μια καθιερωμένη πέτρα ενίσχυση για προαγωγή σε ηγετικούς ρόλους σε πολλές πτυχές της επιχείρησης γίνεται.

Γιατί North Park;

Κερδίστε το βαθμό σας πρέπει να είναι μια αποτελεσματική και σεβαστός ηγέτης των επιχειρήσεων σε εταιρείες κάθε μεγέθους. Το School of Business και Εθελοντικές Management προσφέρει μαθήματα σε μια επιταχυνόμενη μορφή που λαμβάνουν χώρα τη νύχτα, τα Σαββατοκύριακα, και αρκετά online-ευέλικτο για να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Διδακτορικά ΔΕΠ-δύο με πλήρες ωράριο εργασίας μας και τα στελέχη, να σας γνωρίσουμε σε μικρές τάξεις, ώστε να μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Μαθήματα σε πλήρως διαπιστευμένο πρόγραμμα μας ενσωματώνουν την ηθική και τη λήψη αποφάσεων με αποδεδειγμένες στρατηγικές για την επιτυχία των επιχειρήσεων και τις βέλτιστες πρακτικές.

Μελέτη με προσωπική ή σε απευθείας σύνδεση

Η North Park ΜΒΑ μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα από την παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα, 100% σε απευθείας σύνδεση, ή ένας συνδυασμός των μορφών. MBA μαθήματα είναι διαθέσιμα σε κύρια πανεπιστημιούπολη μας στο Σικάγο ή στο Πανεπιστήμιο Κέντρο Lake County στην προαστιακή Grayslake. Online μαθήματα εργάζονται γύρω από το πρόγραμμά σας, χωρίς συγκεκριμένη εβδομαδιαίο χρόνο της κατηγορίας. Επιλέξτε το συνδυασμό των θέσεων της κατηγορίας που ταιριάζει με το στυλ μάθησης και το πρόγραμμά σας.

Όταν North Park Αποφοίτων εργασίας

 • Chicago Board of Trade
 • JPMorgan Chase
 • Kaiser Permanente
 • Motorola
 • Η Northern Trust Company
 • Pfizer
 • PriceWaterhouseCoopers
 • Η Tribune Company
 • ΗΠΑ Κυτταρικής
 • World Vision - Μέση Ανατολή
 • Zebra Technologies

Απόφοιτοι Προφίλ

«Το πρόγραμμα με βοήθησε να γίνω πιο στρατηγική σε ένα υψηλότερο επίπεδο», λέει ο Patty Erickson G'10 από την εμπειρία της απόκτησης ΜΒΑ στο North Park. Ως αποτέλεσμα της προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες ηγεσίας της έμαθε στο πρόγραμμα MBA, Patty κέρδισε μια προώθηση και τώρα τη διαχείριση μιας ομάδας βραβείο-winng για την εταιρεία της.

Υποτροφίες και Δίδακτρα

Το School of Business και Εθελοντικές Management προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών για να σας βοηθήσει να δώσει την εκπαίδευση που επιθυμείτε. Οι περισσότεροι μαθητές είναι επιλέξιμες για τα βραβεία που μειώνουν το κόστος των διδάκτρων τους μεταξύ 10% και 35% σε όλη πτυχίο τους ή το πρόγραμμα πιστοποιητικό. Μερικά βραβεία με βάση την απόδοση στο προηγούμενο πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα? Προσφέρουμε επίσης μια υποτροφία σε αναγνώριση αυτών των εργασιών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Διάρκεια του προγράμματος εκμάθησης

Η διά βίου μάθηση είναι μια αναγκαιότητα για τους επαγγελματίες σε γρήγορο ρυθμό τον πολιτισμό μας και την επέκταση κόσμο της τεχνολογίας. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους αποφοίτους μας, καθώς διατηρούν τις σχετικές δεξιότητες για οποιοδήποτε σταδιοδρομία που επιδιώκουν. Μετά την ολοκλήρωση πτυχίο Master από το School of Business και όχι για κέρδος διαχείρισης, μπορείτε να επιστρέψετε να λάβει οποιαδήποτε επιχείρηση και όχι για κέρδος μαθήματα, ακόμη και να ολοκληρώσει ένα άλλο πτυχίο ή πιστοποιητικό, με έκπτωση 50% των διδάκτρων.

MBA Μαθήματα

Προωθήστε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία μέσω της πρακτικής μαθημάτων που περιλαμβάνει:

 • Οργανωσιακής Συμπεριφοράς και Δεοντολογίας
 • Ανάλυση Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Καταναλωτή
 • Παγκόσμια Οικονομία
 • Οικονομικές Αποφάσεων
 • Ηθική Στρατηγική Διοίκηση

Επιλογές πιστοποιητικού

Πιστοποιητικά μεταπτυχιακού επιπέδου σας επιτρέπουν να προσθέσει αξία στο πτυχίο σας σε μια συγκεκριμένη περιοχή, από τη διοίκηση για να χρηματοδοτήσουν την εμπορία και περισσότερο. Μπορείτε να συμπληρώσετε ένα από τα 17 επιχειρηματικά ή μη κερδοσκοπικό πιστοποιητικά μέσω μαθημάτων επιλογής σας χωρίς την προσθήκη του χρόνου ή το κόστος για το πρόγραμμα σπουδών σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών