Παγκόσμιο MBA

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Παγκόσμιο MBA

Γίνετε ένας καινοτόμος και οραματιστής επιχειρηματικός ηγέτης με το πρόγραμμα Global MBA στο Berlin School of Business and Innovation. Σπουδάστε στην πανεπιστημιούπολη μας στο κέντρο του Βερολίνου και επωφεληθείτε από το να περιβάλλετε μια σειρά από νεοσύστατες επιχειρήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις. Επιλέγοντας αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα προετοιμαστείτε για την επιτυχία. Θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε ένα Pathway σε τομείς όπως η διαχείριση έργων και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού για να διασφαλίσετε ότι θα αναπτύξετε τις κρίσιμες δεξιότητες που απαιτούνται για να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, επεκτείνετε τις γνώσεις σας και γίνετε ο τύπος ηγέτη που πείθει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για το όραμά τους.

Οι ενότητες περιλαμβάνουν: Στρατηγική διαχείριση και ηγεσία, μάρκετινγκ και επιχειρηματικό περιβάλλον καθώς και διαχείριση συστημάτων και λειτουργιών. Η μελέτη του Global MBA είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσετε το προφίλ σας, να αναπτύξετε δεξιότητες διαχείρισης και να μάθετε πώς να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Μέχρι τη στιγμή που θα αποφοιτήσετε, θα έχετε αποκτήσει δεξιότητες στη συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα μέρη, την αποτελεσματική επικοινωνία με ομάδες και συναδέλφους σε διάφορες μορφές μέσων, καθώς και στη λήψη αποφάσεων και στην επίλυση προβλημάτων. Το BSBI εξακολουθεί να ενθαρρύνει τους υποψήφιους φοιτητές να κάνουν αίτηση στα προγράμματά μας. ο αριθμός θέσεων για τις επερχόμενες προσλήψεις είναι περιορισμένος. Έχουμε πολλά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των αναβολών πρόσληψης και της δυνατότητας έναρξης της πρόσληψης στο διαδίκτυο με τα διαδικτυακά σεμινάρια και το ακαδημαϊκό μας περιεχόμενο. Μόλις ανοίξουν τα σύνορα, θα παραδώσουμε μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο ως συνήθως.

Απαιτήσεις μαθήματος

 • Ελάχιστη ηλικία: 21
 • Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας:
  • IELTS 6.0 (όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιοδήποτε στοιχείο), ή
  • Βαθμολογία PTE 50 ή ισοδύναμο.
 • Απαιτούνται αγγλικές απαιτήσεις επάρκειας για:
 • Μητρική αγγλικά ομιλητές, ή;
 • Οι υποψήφιοι που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στα αγγλικά (όπως το δίπλωμα γυμνασίου ή το ΙΒ).
 • Έγγραφα: βιογραφικό σημείωμα και δύο επιστολές αναφοράς.
 • Προσόντα: Πρέπει να έχετε πτυχίο 2: 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο (ή οποιοδήποτε ισοδύναμο πτυχίο που αναγνωρίζεται από το NARIC)
 • Αν δεν τηρείτε τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις, μπορείτε να αξιολογείτε την σχετική εργασιακή εμπειρία. Για να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρίας διαχείρισης.

Βερολίνο Σχολή Επιχειρήσεων & Καινοτομίας

Θέλετε να γίνετε ένας κορυφαίος επιχειρηματίας στον επιλεγμένο τομέα; Η Σχολή Επιχειρήσεων και Καινοτομίας του Βερολίνου (BSBI) θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις βασικές δεξιότητες διαχείρισης που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη καριέρα.

Τα προγράμματα πτυχίου BSBI έχουν τρεις έννοιες στην καρδιά του:

Επιχειρήσεις | Ηγεσία | Επιτυχία

Εσύ θα:

 • Βελτιώστε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες μέσω πρακτικών μεθόδων διδασκαλίας
 • Μάθετε για την βιομηχανία που επιλέξατε από ακαδημαϊκούς προσανατολισμένους στην καριέρα στην κορυφή του τομέα τους
 • Αποκτήστε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα με την απόκτηση βασικών επαγγελματικών εργαλείων και τεχνικών
 • Μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις έννοιες σε πραγματικές επιχειρήσεις

Ο στόχος μας είναι η επιτυχία σας: όταν αποφοιτήσετε, σύντομα θα μπορέσετε να εισέλθετε στην αγορά εργασίας ως επαγγελματίας υψηλής εξειδίκευσης και μετά την αποφοίτησή σας, θα δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση για άδεια παραμονής 18 μηνών μετά τη μελέτη * για να επωφεληθείτε από τη σταδιοδρομία ευκαιρίες στη Γερμανία.

Ενώ μελετάτε το πτυχίο σας ...

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Επωφεληθείτε από την προσανατολισμένη στη σταδιοδρομία και την πρακτική διδακτική προσέγγιση χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως:

 • Οι περιπτωσιολογικές μελέτες
 • Επισκέψεις σε εκθέσεις και επιχειρήσεις
 • Εργαστήρια και προσκεκλημένοι ομιλητές
 • Ομαδικές συζητήσεις
 • Παρουσιάσεις
 • Ομαδικά έργα

Ευελιξία και υποστήριξη σε απευθείας σύνδεση μελέτης

Απολαύστε ένα πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο για να ταιριάζει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας δεσμεύσεις.

Επωφεληθείτε από το Virtual Learning Environment (VLE) και αποκτήστε πρόσβαση σε «Εικονικές» αίθουσες διδασκαλίας που σημαίνει ότι μπορείτε να σπουδάσετε από το σπίτι.

Στο Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Βερολίνου

Το BSBI δημιούργησε ένα υπέροχο περιβάλλον μελέτης, προσφέροντας μια πρόσφατα ανακαινισμένη, σύγχρονη πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου.

Η πόλη κατατάχθηκε πρόσφατα ως η πιο δημοφιλής επιλογή για τους σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη **.

** Βάσει ετήσιας έρευνας της ICEF το 2018.

Βιομηχανικές συνδέσεις και ευκαιρίες

Ως πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Βερολίνο είναι το ιδανικό μέρος για να μάθετε για τις επιχειρήσεις και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία - η πόλη είναι ένας κόμβος για επιχειρηματίες που συρρέουν στο Βερολίνο για να επωφεληθούν από επενδύσεις και οικονομικές ευκαιρίες.

Αφιερωμένη υπηρεσία καριέρας

Οι ειδικοί σταδιοδρομίας της BSBI στην πανεπιστημιούπολη είναι αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε για επιτυχία. Οι υπηρεσίες καριέρας είναι προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και έχουν σχεδιαστεί για να σας αναπτύξουν σε έναν εξαιρετικό υποψήφιο μετά την αποφοίτησή τους.

Μετά την αποφοίτηση…

Παγκόσμια αναγνωρισμένη πιστοποίηση βαθμού

Θα λάβετε προσόντα από τον κύριο ακαδημαϊκό συνεργάτη της Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI.

Άδεια παραμονής μετά τη μελέτη

Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς το πτυχίο σας, θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για άδεια μετανάστευσης μετά από μελέτη για διάστημα έως 18 μηνών. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις οικονομικές ευκαιρίες σε όλη τη Γερμανία.

112194_110926_BSBI.png

Μετά τις ανακοινώσεις σχετικά με τις απαγορεύσεις ταξιδίων, τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας και τους περιορισμούς στο δημόσιο κίνημα, ο BSBI ανταποκρίθηκε γρήγορα και άρχισε να εισάγει μέτρα για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές θα συνεχίσουν να μαθαίνουν, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη του Βερολίνου. Από τις 12 Μαρτίου, οι διδάσκοντες διενεργούν online διαλέξεις.

Η BSBI αναγνωρίζει ότι πολλές χώρες βρίσκονται τώρα σε κλειδώματα για να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε βίζα ή να πετάξετε στη Γερμανία. Ως εκ τούτου, έχουμε δημιουργήσει μια ημερομηνία άφιξης αργά (3 Ιουλίου) για την πρόσληψη Μαΐου 2020. Εναλλακτικά, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε βίζα λόγω της κρίσης, θα μπορείτε να αναβάλλετε για μεταγενέστερες προσλήψεις: Οκτώβριος 2020 ή Φεβρουάριος 2021.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη