Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

mba

uoh_mba

Είτε είστε εκκίνηση, την προώθηση ή την αλλαγή σταδιοδρομίας σας ... αν θέλετε να παίξετε ένα ρόλο σε μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις ... δημόσιο ή ιδιωτικό ... Πανεπιστήμιο MBA πρόγραμμα Χιούστον-Clear Lake μπορούν να φιλοξενήσουν σημερινές ανάγκες σας και να σας προετοιμάσει για να ανταποκριθεί στις μελλοντικές σας, θέτοντας σας στο σωστό δρόμο και σας δίνει πρόσβαση σε ενδιαφέρουσα και προκλητική προορισμούς που βρίσκονται πέρα ​​από τις προσδοκίες σας.

Συγκεντρώσεις

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν 12 ώρες τους μεταπτυχιακών μαθήματα για να κερδίσει μια επίσημη συγκέντρωση κατά την ΜΒΑ.

  • Περιβαλλοντική Συγκέντρωση Διαχείρισης
  • Συγκέντρωση Οικονομικών
  • Συγκέντρωση Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Διεθνής Συγκεντρώσεων Επιχειρήσεων
  • ηγεσία Συγκέντρωση
  • Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης Συγκέντρωση
  • Διαχείριση Τεχνολογίας - Συγκέντρωση Ηγεσία
  • Συγκέντρωση της βιωσιμότητας

σχέδιο βαθμός

Με ένα πτυχίο MBA, μπορείτε να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας-κερδίζοντας και τις βασικές δυνατότητες διαχείρισης σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, όπως: χρηματοδότηση, τις διεθνείς επιχειρήσεις, τη γενική διαχείριση, ανθρώπινο δυναμικό, το μάρκετινγκ, τις επιχειρήσεις διαχείρισης, διαχείρισης ποιότητας, και πολλά άλλα. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Τι μπορείτε να κάνετε με ένα MBA από UHCL;

Με ένα πτυχίο MBA, μπορείτε να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας-κερδίζοντας και τις βασικές δυνατότητες διαχείρισης σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, όπως: χρηματοδότηση, τις διεθνείς επιχειρήσεις, τη γενική διαχείριση, ανθρώπινο δυναμικό, το μάρκετινγκ, τις επιχειρήσεις διαχείρισης, διαχείρισης ποιότητας, και πολλά άλλα.

Σε απευθείας σύνδεση MBA Επιλογή

Σας προσφέρουμε το μόνο online πρόγραμμα MBA στο Χιούστον διαπιστευμένο από AACSB International. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό μας MBA κατετάγη ένα από τα "Top Ten Best Buys" στη χώρα από GetEducated.com. Δείτε σε απευθείας σύνδεση MBA λεπτομέρειες του προγράμματος.

Πρακτικής άσκησης. Campus Συμμετοχή. Δικτύωσης.

UHCL πρακτική και co-op προγράμματα είναι μεγάλες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε συνδέσεις και να πάρει την εμπειρία του πραγματικού κόσμου πριν την αποφοίτηση. Μιλήστε με έναν σύμβουλο για τις ευκαιρίες διαθέσιμες στο πρόγραμμα επιχειρήσεις σήμερα.

Η παροχή Real-World Business Εμπειρία

Τα μέλη ΔΕΠ είναι καλά εκπαιδευμένοι καθηγητές οι οποίοι είναι ενεργοί επαγγελματίες και ενδιαφέρονται για την παροχή των καλύτερων εμπειριών μάθησης για τους μαθητές μας. Συμβουλεύονται, να χρησιμεύσει σε πίνακες, συνεπάγονται οι ίδιοι στην κοινότητα, να συνεχίσει να έχει ενεργό επαγγελματική ρόλους στους αντίστοιχους τομείς τους, να δημοσιεύουν, και να κάνει την έρευνα, σύμφωνα με τα πρότυπα της AACSB. Κρατούν βαθμούς ανώτερου επιπέδου και έχουν εργαστεί ως επαγγελματίες σε επιλεγμένους τομείς τους, φέρνοντας από πρώτο χέρι εμπειρία των επιχειρήσεων στην τάξη. Δεν μαθήματα διδάσκονται από μεταπτυχιακούς βοηθούς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη