Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA

Γενικά

7 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ο Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών για φιλόδοξες, κίνητρα αποφοίτους. Oxademy έχει συνεργαστεί με κορυφαία πανεπιστήμια κόσμους για να παραδώσει ένα πρόγραμμα MBA παγκόσμιας κλάσης. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητες ηγεσίας τους, να μάθουν νέες εξειδικευμένες δεξιότητες, και να συνεργαστεί με το παγκόσμιο δίκτυο, ενώ ζει και εργάζεται στο δικό τους περιβάλλον.

Ο πυρήνας όφελος των σπουδών με Oxademy είναι η μάθηση μέσα από μια καινοτόμο σε απευθείας σύνδεση και τις παραδοσιακές μεθόδους εκμάθησης της πραγματικής ζωής.

1 Πρόγραμμα - MBA 2 Μάθησης Τρόποι - E-Learning με ζωντανή σύνδεση Διαλέξεις / On-Campus 3 Προσόντα - CMI, PGD και MBA

  • Πολύ Προσιτό Πρόγραμμα
  • 1/3 του κόστους (σε σύγκριση με παρόμοιο πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης)
  • Παγκόσμιας κλάσης Παγκόσμια Σχολή
  • Καινοτόμες Μικτής Μάθησης Μοντέλο
  • Ευέλικτη παράδοσης και ολοκλήρωσης
  • Ζωντανές διαλέξεις να παρακολουθήσουν από οπουδήποτε, οποτεδήποτε σε AnyDevice
  • Τοπική εκπαιδευτική υποστήριξη
  • Πραγματικό κόσμο συμμετοχή του κλάδου
  • Παγκόσμια ευκαιρίες δικτύωσης

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ MBA μας για εσάς;

Το MBA είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους διαχειριστές και τους ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο, αναζητώντας τα οφέλη αυτής της καλά σεβαστή, κορυφαία προσόν επίπεδο για την περαιτέρω σταδιοδρομία τους. Προσφέρει επίσημη αναγνώριση ότι έχετε τη στρατηγική γνώση, διορατικότητα και κατανόηση για να είναι ένας επιτυχημένος μάνατζερ και χαρισματικός ηγέτης.

Αναγνωρίζουμε ότι στο σημερινό πολυάσχολο περιβάλλον, ο χρόνος είναι ολοένα και πιο πολύτιμο. Γι 'αυτό MBA μας μελετάται και αξιολογείται το 100% ως γνώμονα online ή blended learning - δεν υπάρχουν εξετάσεις. Σας δίνει την ελευθερία να σπουδάσουν σε χρόνο και τόπο που σας βολεύει, επιτρέποντάς σας να προγραμματίσουν τις σπουδές σας γύρω από το έργο και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ

Τουλάχιστον ένα χαμηλότερο δεύτερης κατηγορίας τιμά πτυχίο ή ισοδύναμο προσόν, τουλάχιστον σχετική επαγγελματική εμπειρία δύο ετών, η οποία περιλαμβάνει διευθυντικές ευθύνες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, οι υποψήφιοι με βαθμό χαμηλότερο επίπεδο, ή ισοδύναμα προσόντα σχετική επαγγελματική εμπειρία μπορεί να γίνει δεκτή εάν μπορούν να αποδείξουν τις δυνατότητές τους για την τριτοβάθμια εργασία βαθμού.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Για να είναι επιτυχής, ο φοιτητής πρέπει: 1. να μετέχει σε όλες τις ενότητες (εκτός αν συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι)? 2. Συμπληρώστε όλα τα ανακλαστικά κούτσουρα και τα έργα με τα απαιτούμενα πρότυπα

ΣΥΝΟΛΟ ΩΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι συνολικές ώρες διδασκαλίας για την πρώτη φάση είναι άνω των 220 ωρών. Φάση II μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 12 μήνες.

Τελευταία ενημέρωση Δεκέμβριος 2016

Σχετικά με τη Σχολή

Oxademy Graduate School is a professional and academic education provider located in the city of Oxford, the world’s most renowned learning hub. At Oxademy, we work with an extensive network of educat ... περαιτέρω

Oxademy Graduate School is a professional and academic education provider located in the city of Oxford, the world’s most renowned learning hub. At Oxademy, we work with an extensive network of educational specialists in Oxford to deliver world-class guided online learning to eligible students. Διαβάστε Λιγότερα
Οξφόρδη , Χονγκ Κονγκ , Σαγκάη , Κουάλα Λουμπούρ , Βομβάη , Lagos , Τόκιο + 6 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη