Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Μεταπτυχιακά Προγράμματα στο Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων

Συνδεθείτε, επιτύχετε και προωθήστε την καριέρα σας με εθνικά ταξινομημένα και διαπιστευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σε επιχειρήσεις που ταιριάζουν στη ζωή σας.

Γιατί Akron;

Είτε ακολουθείτε μια νέα καριέρα είτε προχωράτε σε αυτήν που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή, το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων (CBA) θα σας προετοιμάσει για τις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε μια αναπτυσσόμενη και μεταβαλλόμενη αγορά.

Συνδεθείτε με ταλαντούχα άτομα από όλο τον κόσμο, δημιουργήστε και βελτιώστε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και πετύχετε τους στόχους σας, όλα σε προσιτή τιμή.

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Εθνικά ταξινομημένα και διαπιστευμένα προγράμματα που ταιριάζουν στη ζωή σας.

Ένα μεταπτυχιακό πτυχίο από το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων (CBA) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμαστείτε για τις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας, είτε έχετε πτυχίο στην επιχείρηση είτε σε κάποιο άλλο κλάδο. Προσφέρουμε ευέλικτα βραδινά προγράμματα, βολικές τοποθεσίες, ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα και γνώστες, προσβάσιμες, εξειδικευμένες σχολές που εστιάζουν στην εκπαίδευση των μαθητών. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών CBA παρέχει υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακά προγράμματα που κατατάσσονται σε εθνικό επίπεδο και είναι διαπιστευμένα.

Αποκτήστε μια στρατηγική και ολοκληρωμένη προοπτική

Στο CBA, οι μαθητές αναφέρουν ότι κερδίζουν:

 • Ηθικές δεξιότητες λήψης αποφάσεων,
 • Στρατηγικές, ολοκληρωμένες διεπιστημονικές προοπτικές,
 • Κριτικές σκέψεις, αναλυτικές και δεξιότητες λήψης αποφάσεων,
 • Ισχυρότερες καινοτόμες και δημιουργικές ικανότητες, και
 • Άνεση με αλλαγή.

Ελάτε σε ένα μεταπτυχιακό σχολείο που ταιριάζει τόσο στις φιλοδοξίες σας όσο και στην πολυάσχολη ζωή σας.

Ελάτε μαζί μας στο Πανεπιστήμιο του Akron

Ακαδημαϊκή ποιότητα

Σχολή παγκόσμιας κλάσης. Αναγνώριση για αριστεία.

Το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Akron κατατάσσεται ως το Top 50 Business School από το Bloomberg BusinessWeek.

Διαθέτουμε το υψηλότερο επίπεδο διαπίστευσης σχολών επιχειρήσεων από την AACSB International, είμαστε ένα από τα 3 τοις εκατό παγκοσμίως που κατέχει αυτήν την ονομασία.

Η σεβαστή σχολή μας είναι ειδικοί με πραγματική εμπειρία. Η έρευνά τους δημοσιεύεται σε κορυφαία περιοδικά και κάθε μέρα καταδεικνύει το πάθος για τη μάθηση και την επιτυχία των μαθητών.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA) στο College of Business Administration (MBA) βοηθά τους μαθητές να ετοιμαστούν να κάνουν τη διαφορά σε οποιονδήποτε οργανισμό. Με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών εργασιών στην επιχείρηση, θα είστε έτοιμοι να κατανοήσετε τις αιτίες και τα αποτελέσματα στις επιχειρησιακές λειτουργίες και να διαχειριστείτε τις αβεβαιότητες της αγοράς. Το πρόγραμμα MBA μας είναι δομημένο, έτσι ώστε οι μαθητές να παρακολουθούν μια σειρά από γενικά μαθήματα σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων και στη συνέχεια να επικεντρώνονται σε έναν τομέα ενδιαφέροντος, μέσω συγκεντρώσεων MBA που σχετίζονται με την αγορά. Οι συγκεντρώσεις μας περιλαμβάνουν:

 • Χρηματοδότηση
 • Παγκόσμια τεχνολογική καινοτομία
 • Διεπιστημονική
 • Διαχείριση
 • Διαχείριση κινδύνων και ασφάλιση
 • Στρατηγικό μάρκετινγκ
 • Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού

Μορφή μαθήματος και επιλογές προγραμματισμού

Οι ευέλικτες μορφές μαθημάτων MBA περιλαμβάνουν 100% διαδικτυακά μαθήματα ή υβριδικά μαθήματα που προσφέρουν έναν συνδυασμό διαδικτυακής και προσωπικής εργασίας.

 • Για να ολοκληρώσουν το πτυχίο, οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε πλήρη ή μερική απασχόληση και μπορούν να επιλέξουν έναν συνδυασμό διαδικτυακών και υβριδικών τάξεων Ή να επιλέξουν να εγγραφούν μόνο σε διαδικτυακές ή υβριδικές τάξεις.
 • Τα περισσότερα μαθήματα προσφέρονται σε οποιαδήποτε μορφή τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Οι φοιτητές μερικής απασχόλησης που επιλέγουν μόνο online ή μια υβριδική επιλογή μπορεί να χρειαστούν δύο έως τρία χρόνια για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα ανάλογα με τις επιλογές του μαθήματος.
 • Τα μαθήματα προσφέρονται γενικά σε συνεδρίες οκτώ εβδομάδων back-to-back. Αυτό επιτρέπει στους εργαζόμενους επαγγελματίες να επικεντρώνονται σε μία τάξη τη φορά και να ολοκληρώνουν έξι μονάδες σε ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθούν περισσότερα μαθήματα σε κάθε συνεδρία, αν το προτιμούν.
 • Τα μαθήματα υβριδικών συναντιούνται ένα βράδυ την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 6 έως τις 8:30 με επιπλέον μαθήματα στο Διαδίκτυο.
 • Μερικά μαθήματα συγκέντρωσης προσφέρονται ακόμη σε μια συνεδρία 15 εβδομάδων. Τα περισσότερα μαθήματα θα μετατραπούν σε υβριδικό πρόγραμμα 8 εβδομάδων.
 • Καθένα από τα τρία μαθήματα επαγγελματικής πίστωσης προσφέρεται σε μία ή δύο συνεδρίες τάξεων το Σάββατο κάθε εξάμηνο.

Δεν χρειάζεστε πτυχίο πτυχίου για να αποκτήσετε MBA!

Σάββατο πρόγραμμα MBA

Ολοκληρώστε ένα MBA σε δύο χρόνια παρακολούθησης τάξης κάθε άλλο Σάββατο

Η επόμενη κοόρτη μας θα προσφερθεί τον Αύγουστο του 2020, στην κεντρική μας πανεπιστημιούπολη στο κέντρο του Akron. Η προθεσμία εφαρμογής θα είναι η 1η Αυγούστου 2020.

Το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων (CBA) επιτρέπει στους επαγγελματίες που εργάζονται εκτός του Akron να ολοκληρώσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα σε δύο χρόνια. Οι φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα που διδάσκονται από την ίδια ειδική σχολή που αποτελούν μέρος της υψηλής κατάταξης MBA μερικής απασχόλησης (εθνικές κατατάξεις.) Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο του Akron προσφέρει ένα από τα πιο προσιτά δίδακτρα στο βορειοανατολικό Οχάιο για ένα πιστοποιημένο MBA AACSB.

Το Saturday MBA είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε κοόρτες, στο οποίο μια ομάδα μαθητών ξεκινά την ίδια στιγμή και ολοκληρώνει το πρόγραμμα μαζί παρακολουθώντας τις συνεδρίες του Σαββάτου. Αυτή η μορφή παρέχει ένα ομαδικό περιβάλλον που συμβάλλει στη μάθηση.

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιλαμβάνουν:

 • Τα μαθήματα συναντιούνται κάθε Σάββατο, από τις 8 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ.
 • Οι μαθητές λαμβάνουν τρία μαθήματα κάθε εξάμηνο, ένα κάθε φορά, για να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους σε έξι εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένων των καλοκαιριών.
 • Οι μαθητές παίρνουν ένα μάθημα κάθε φορά σε 3-4 συνεδρίες το Σάββατο.
 • Όλοι οι μαθητές είναι εγγεγραμμένοι στο Interdisciplinary MBA Concentration, το οποίο αποτελείται από τρία μαθήματα επιλογής εγκεκριμένα από τον Διευθυντή Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων για να παρέχουν στους φοιτητές περιεχόμενο σχετικό με την αγορά.
 • Κάθε μαθητής ολοκληρώνει ένα έργο εφαρμόζοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές του σε έναν τομέα προσωπικού ή / και επαγγελματικού ενδιαφέροντος ή συμμετέχει σε μια μελέτη στο εξωτερικό.
 • Για τη διευκόλυνση των μαθητών, το πρόγραμμα των μαθημάτων καταρτίζεται εκ των προτέρων και το προσωπικό μας χειρίζεται όλες τις ανάγκες εγγραφής μαθημάτων.
 • Περιστασιακά, τοπικά στελέχη επιχειρήσεων πραγματοποιούν άτυπες συνεδρίες ερωτήσεων-απαντήσεων για φοιτητές MBA του Σαββάτου.
 • Το μεσημεριανό γεύμα παρέχεται κατά τη διάρκεια συνεδριών στο μάθημα.
 • Δωρεάν στάθμευση.

Δίδακτρα και αμοιβές

 • 33.000 $ συνολική τιμή προγράμματος, χωρισμένη σε πληρωμές εξαμήνου

Ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις για μη κατοίκους του Οχάιο.

Ξεκινήστε τις ημερομηνίες

 • Φθινόπωρο - Αύγουστος: 8/24/2020
 • Άνοιξη - Ιανουάριος: 1/11/2021
 • Θερινή διασταύρωση και 8 εβδομάδες 1: 17/5/2021
 • Καλοκαίρι 5 εβδομάδων 1 και 8 εβδομάδας 2: 6/7/2021
 • Καλοκαίρι 5 εβδομάδα 2: 7/12/2021

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το καλοκαίρι έχει πολλούς όρους: Τα περισσότερα καλοκαιρινά μαθήματα προσφέρονται διαδικτυακά. Έτσι, οι διεθνείς φοιτητές που θέλουν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν αυτά τα μαθήματα online πριν έρθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για το εξάμηνο του Φθινοπώρου. Οι απαιτήσεις ICE των ΗΠΑ αναμένουν από τους διεθνείς φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα αυτοπροσώπως το πρώτο εξάμηνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία δεν μπορούν να γίνουν στο UA το καλοκαίρι.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... περαιτέρω

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Ask a Question

Άλλη