Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Φαϊζάλ βασιλιά (KFF), το πρόγραμμα MBA εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης στις Ιούλιος 2010. Ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος ΜΒΑ είναι να παρέχει μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας με μια παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση MBA.

Το πρόγραμμα MBA διεξάγεται το βράδυ και αποδέχεται τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Τα τυπικά οι υποψήφιοι για το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει:

  • Εργασία επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις γενικές γνώσεις των επιχειρήσεων τους και να αναπτύξουν συνεργατικά δίκτυα επιχειρήσεων.
  • Τα άτομα που θέλουν να ενισχύσουν την καριέρα τους και να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους ηγεσία και ικανότητες.
  • Οι άνδρες και οι γυναίκες που θέλουν να τη μετάβαση από την τρέχουσα θέση τους σε γενικούς ρόλους διαχείρισης.
  • Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ιδρύσουν νέες επιχειρήσεις ή να γαλουχήσει και να αναπτύξει τις υφιστάμενες επιχειρήσεις.
  • Άνδρες και γυναίκες στα πρώτα στάδια της σταδιοδρομίας τους, οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους των επιχειρήσεων και της διαχείρισης των κλάδων και την ενίσχυση των μελλοντικών προοπτικών σταδιοδρομίας τους.

Το πρόγραμμα MBA αποτελείται από 42 διδακτικές ώρες και είναι αφιερωμένο στην παροχή των επαγγελματιών με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία κατά τη διάρκεια απασχολημένος ωράρια εργασίας τους. Το πρόγραμμα συνήθως ολοκληρώνεται μέσα σε 24 έως 36 μήνες και παραδίδεται βράδια τις καθημερινές 18:00 μμ - 21:00 μμ και σε επιλεγμένα Πέμπτη.

Γιατί να συνεχιστεί μία Πανεπιστημίου Alfaisal MBA;

Η παγκοσμιοποίηση φέρνει μαζί αμέτρητες οικονομικές ευκαιρίες και κοινωνικές προκλήσεις. Το University College Alfaisal Επιχειρήσεων ΜΒΑ παρέχει στους φοιτητές με τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και υπεύθυνα με τις πολύπλοκες επιχειρηματικές προκλήσεις. Παγκόσμιες και περιφερειακές οργανώσεις απαιτούν από τους διαχειριστές και τους ηγέτες τους να έχουν μια ποικιλία από τεχνικές και διαπροσωπικές δεξιότητες. Οι οργανώσεις αυτές φαίνονται να οδηγούν τα πανεπιστήμια να τους προμηθεύσει με αποφοίτους MBA που έχουν εξαιρετική γνώση των επιχειρήσεων. Είτε ο στόχος σας είναι να σημειωθεί πρόοδος στον οργανισμό σας, να προχωρήσουμε τη σταδιοδρομία, ή για να δημιουργήσετε μια νέα επιχείρηση. Η Alfaisal Πανεπιστήμιο MBA θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται για την επίτευξη αυτών των στόχων και την καλύτερη εξυπηρέτηση του οργανισμού σας, την κοινότητά σας, και το έθνος σας.

Αριστεία στην Εκπαίδευση

Το University College Alfaisal Επιχειρήσεων (AUCB) έχει δεσμευτεί να προσφέρει τις καλύτερες προδιαγραφές στην εκπαίδευση Graduate Management στην KSA. Είμαστε δεσμευμένοι για την πρόσληψη έμπειρων και άρτια εξειδικευμένο διδακτικού ερευνητικού προσωπικού που έχουν αποδείξει την αριστεία στην εκπαίδευση MBA και την ακαδημαϊκή έρευνα. Η AUCB διεξάγει διδασκαλία αξιολογήσεις σχολή MBA κάθε εξάμηνο και διανέμει τακτικά έρευνες ικανοποίησης γκολφ σε MBAs μας. Έχουμε επίσης μια εκλεγμένη ομάδα φοιτητών MBA που υπηρετούν σε ένα MBA συμβουλευτική επιτροπή, η οποία συνεδριάζει κάθε εξάμηνο με το MBA Διευθυντή και την Επιτροπή Μεταπτυχιακών Σπουδών. Στις αρχές του 2013, θα εφαρμοστεί μια αυστηρή ποιότητα της πολιτικής Μάθησης Assurance για το πρόγραμμα MBA. Η AUCB έχει δεσμευτεί σε τέτοια πρότυπα, τις πρωτοβουλίες και τις πολιτικές, που μας διαφοροποιεί από τους άλλους τοπικούς φορείς παροχής MBA και μας επιτρέπουν να παραδώσει την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευση MBA στην KSA.

Εμπειρία στην τάξη

Όταν μάθουν κάτι νέο, ένα υποστηρικτικό σύμβουλο ή μια εμπνευσμένη δάσκαλος είναι ανεκτίμητη. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε βοήθεια ή συμβουλές. Σε οποιαδήποτε οργανωτική ή εκπαιδευτικό περιβάλλον, ένα εξαιρετικό δάσκαλο είναι μόνο ένα μέρος της εξίσωσης μάθησης. Το κύριο μέρος της εξίσωσης είναι αυτό που φέρνετε μαζί σας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας ικανότητες, τις ικανότητες και την εμπειρία, η ηγεσία και τους ανθρώπους των δεξιοτήτων διαχείρισης που ήδη κατέχουν, την επίγνωση των σημερινών δυνατά και τα αδύνατα σας ως διαχειριστής, και ξέροντας τι θέλετε επιτύχει και πώς θα το επιτύχουμε. Ο σκοπός του προγράμματος Alfaisal MBA είναι να υποστηρίξει τη δική σας πλευρά της εξίσωσης μάθησης θεωρητικά, πρακτικά και προσωπικά. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, όλα τα μαθήματα MBA περιλαμβάνει ατομική και συλλογική εργασία, διαδραστικές συζητήσεις στην τάξη πάνω σε επίκαιρα θέματα των επιχειρήσεων, καθώς και μια ποικιλία από αναθέσεις, τα έργα, τις δοκιμές και εξετάσεις για να σας βοηθήσει να εδραιώσει τη μάθησή σας. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας παρέχουμε τη βέλτιστη ευκαιρίες για την εκμάθηση πώς να αυξηθεί ως διαχειριστής και ηγέτης στην οργάνωση και την κοινότητά σας.

Ταξίδια Διεθνή Μελέτη

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, η έκθεση για τις επιχειρήσεις και τις πρακτικές διαχείρισης και σε άλλες χώρες και πολιτισμούς είναι ένα σημαντικό μέρος του MBA εμπειρία μάθησης. Το Σώμα των Επιχειρήσεων προσφέρει διεθνή ταξίδια μελέτη για το MBA φοιτητές κάθε χρόνο τον Ιούνιο κατά τις θερινές διακοπές.

Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος Alfaisal Πανεπιστημίου MBA έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των τομέων της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων άτομα. Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε μετά από την υψηλότερη κατάταξη παγκόσμιες επιχειρηματικές σχολές και συνεχώς ενημερώνεται, προκειμένου να διατηρηθεί η σημασία του για την τρέχουσα διεθνή επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Δίδακτρα

  • Τέλη της αίτησης (για μη επιστρεφόμενα) SR 500
  • Σύνολο δίδακτρα πρόγραμμα (Πρόγραμμα Πληρωμής: SR 50000 στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου) SR 200000
  • Εκτιμώμενη βιβλία και υλικό για κάθε έτος SR 6000
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
22 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Σύνολο δίδακτρα του προγράμματος: SR 200000
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη