Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με MBA έτος τοποθέτησης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ξέρεις τι θέλεις από το πτυχίο σου: να είσαι προετοιμασμένος για τον πραγματικό κόσμο, να κερδίσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να ξεχωρίζεις από το πλήθος. Στην ARU θέλουμε και αυτό.

Σπουδές στη Διεθνή Σχολή Επιχειρήσεων σημαίνει αλληλεπίδραση με άλλους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Θα είστε εκτεθειμένοι σε διαφορετικούς πολιτισμούς και επιχειρηματικές πρακτικές αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις ικανότητες επικοινωνίας, ηγεσίας, κριτικής σκέψης και λήψης αποφάσεων. Σε συνδυασμό με την ενεργό μάθηση, αυτό το περιβάλλον θα σας προετοιμάσει για την τοποθέτησή σας. Η τοποθέτηση του κλάδου θα συμπληρώσει τις γνώσεις σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις νέες δεξιότητές σας και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας. Στο τέλος του ταξιδιού σας MBA, θα έχετε τις απαραίτητες γνώσεις, εργαλεία και εμπειρία για να ξεκινήσετε την ασυναγώνιστη καριέρα σας σε επίπεδο διευθυντικών στελεχών.

Η επιλογή του Cambridge ως προορισμού MBA θα σας δώσει ένα μοναδικό περιβάλλον για να μεγαλώσετε. Περιτριγυρισμένο από εταιρείες τεχνολογίας και βιοτεχνολογίας, θα εμπνευστείτε από την επιχειρηματική δημιουργικότητα και τη συνεχή ανάπτυξη. Γνωστή παγκοσμίως ως το "Silicon Fen", το Cambridge είναι μια πόλη της καινοτομίας, της προόδου και μιας ακμάζουσας οικονομίας. Η Business School εκμεταλλεύεται αυτό το μοναδικό περιβάλλον, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με επιχειρήσεις, που σας ωφελούν ως φοιτητή MBA και σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τη σωστή οργάνωση για την τοποθέτησή σας.

Η συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Chartered Management Institute (CMI) σημαίνει ότι οι φοιτητές μας MBA ενισχύουν την προηγμένη κατάρτιση διαχείρισης τους με πιστοποίηση CMI Level 7. Αυτό το προσόν επιτρέπει την ταχύτερη εξέλιξη της σταδιοδρομίας και βοηθά τους μαθητές μας να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας.

Θα είστε υπεύθυνοι για την προμήθεια της δικής σας τοποθέτησης σε μια εταιρεία που σας ενδιαφέρει, αλλά η ομάδα μαθητών μας για την εμπλοκή και τις τοποθετήσεις θα σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Σημειώστε την εγγραφή στο MBA με την τοποθέτηση που απαιτεί τουλάχιστον δύο χρόνια σχετικής εργασιακής εμπειρίας και μια επιτυχημένη συνέντευξη.

Καριέρα

Το MBA μας με το μάθημα τοποθέτησης θα σας εξοπλίσει με τη διαχείριση και τις επιχειρηματικές ικανότητες για να πετύχει σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών πεδίων, καθώς και πρακτική εμπειρία, που αποκτήθηκε μέσω της τοποθέτησης εργασίας σας, για να συμπληρώσει τα προσόντα σας. Όταν αποφοιτήσετε, θα είστε σίγουροι για την είσοδο στην αγορά των διεθνών επιχειρήσεων και για την εύρεση ενός ανώτερου ρόλου σε μια εταιρία ή για να κάνετε τα πρώτα βήματα προς την αυτοαπασχόληση.

Ενότητες

Βασικές ενότητες

 • Έρευνα Μάρκετινγκ
 • Διαχείριση των ανθρώπων
 • Στρατηγική Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Λειτουργίες
 • Μέθοδοι έρευνας για επιχειρήσεις και διαχείριση
 • Χρηματοδότηση λήψης αποφάσεων
 • Στρατηγική διαχείρηση
 • Διαχείριση έργου
 • Ηγεσία και αλλαγή
 • Μεταπτυχιακές θέσεις εργασίας - MBA

Προαιρετικές ενότητες

 • Σχεδιασμός Μάρκετινγκ
 • Επιχειρηματικότητα και καινοτομία
 • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Παγκόσμιο Πλαίσιο
 • Επικοινωνίες ψηφιακού μάρκετινγκ
 • Αειφόρες αλυσίδες εφοδιασμού

Εκτίμηση

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες. Θα αξιολογηθείτε σε εργασιακά καθήκοντα, ερευνητικά έργα, συνδικαλιστικές εργασίες και ομαδικές παρουσιάσεις.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα 20 μηνών εάν ξεκινήσετε τον Σεπτέμβριο, 24 μήνες αν ξεκινήσετε τον Ιανουάριο.

Λάβετε υπόψη ότι οι ενότητες υπόκεινται σε αλλαγές και διαθεσιμότητα.

Δίδακτρα μαθήματος

Χρόνος τοποθέτησης (UK, EU, διεθνείς φοιτητές): £ 1.250

Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνείς φοιτητές από το 2019/20: £ 15.700

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

EduPlanet was founded in July 2012 in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers an ... περαιτέρω

EduPlanet was founded in July 2012 in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Διαβάστε Λιγότερα
Hatfield , Πόλη του Μεξικό , Μπογκοτά , Σάλφορντ , Λούτρο , Cambridge , Λονδίνο , Northampton + 7 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη