Μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πλήρης απασχόληση)

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε αυτό το MBA ως πρόγραμμα πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Το μάθημα πλήρους απασχόλησης διαρκεί 1 χρόνο για να ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί 100% στην πανεπιστημιούπολη - εκτός εάν οι επίσημοι κανονισμοί υγιεινής και COVID-19 συμβουλεύουν την αντιμετώπιση πρόσωπο με πρόσωπο. Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης διαρκεί 1,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί και είναι ένας συνδυασμός αυτοδιδασκαλίας, εικονικών τάξεων και σεμιναρίων στην πανεπιστημιούπολη.

Σημείωση για διεθνείς φοιτητές: Οι φοιτητές MBA πλήρους απασχόλησης δικαιούνται να λάβουν κανονική φοιτητική βίζα, ενώ οι φοιτητές μερικής απασχόλησης θα πρέπει να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη με θεώρηση Σένγκεν.

Η ψηφιοποίηση, η παγκοσμιοποίηση και η αυξημένη ζήτηση για αειφορία παρουσιάζουν σήμερα εταιρείες με προκλήσεις. Χρειάζονται εξειδικευμένους ειδικούς και στελέχη που προσδιορίζουν και εφαρμόζουν καινοτόμα και μελλοντικά προσανατολισμένα επιχειρηματικά μοντέλα.

Η επιτυχία σας ως ηγέτης εξαρτάται από το πόσο πρόθυμοι είστε να αναλάβετε την ευθύνη και να αναπτύξετε νέους τομείς. Πρόκειται για τη διαχείριση του δικτύου και την προσωπική ανάπτυξη σε έναν κόσμο πιο παγκοσμιοποίησης και ψηφιοποίησης.

Ως πτυχιούχος MBA, θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στις προκλήσεις των παγκόσμιων και ψηφιακών αγορών, να αξιοποιήσετε την καινοτομία και να οδηγήσετε ομάδες.

Επαναπροσδιορίστε την επιχειρηματική σας πείρα και σπουδάστε πτυχίο σε ζήτηση σε ένα από τα 10 κορυφαία πανεπιστήμια της Γερμανίας.

Απαιτήσεις μαθήματος

  • Πτυχίο
  • Αγγλική επάρκεια (B2)
  • Γνώση βασικών στατιστικών (εναλλακτική λύση: λάβετε μέρος στο μάθημα στατιστικών προ-σπουδών στο UE)
  • 1 έτος εργασιακής εμπειρίας μετά το τελευταίο ακαδημαϊκό πτυχίο
Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2021

Σχετικά με τη Σχολή

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... περαιτέρω

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Διαβάστε Λιγότερα
Βερολίνο , Iserlohn , Αμβούργο + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη