Μερική απασχόληση mba (βράδυ mba και mba Σαββατοκύριακο)

Γενικά

4 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ανακαλύψτε ένα πρόγραμμα MBA που θα σας μεταμορφώσει και θα σας προετοιμάσει να σκέφτεστε όπως ποτέ πριν. Στο Chicago GSB , θα εμπνευστείτε να ορίσετε το είδος των προτύπων που συχνά οδηγούν σε ιδέες που αλλάζουν σε όλο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αναδειχθείς ως ένας διακεκριμένος ηγέτης, με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να ενεργήσετε αποφασιστικά και να ευδοκιμήσετε σε κάθε επιχειρηματικό περιβάλλον.


Ένα MBA πλήρους αντοχής προσαρμοσμένο για τους σπουδαστές που εργάζονται

Το πρόγραμμα Evening MBA και Weekend MBA προσφέρει στους σπουδαστές εργασίας τον ίδιο βαθμό, που διδάσκονται από την ίδια σχολή παγκόσμιας κλάσης, με το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας. Μόνο η μορφή διαφέρει. Επιλέγετε αυτό που ικανοποιεί τα ενδιαφέροντα, τους στόχους, την εμπειρία και τη διαθεσιμότητά σας.


Προσαρμόστε την εκπαίδευσή σας


Στο Chicago GSB, τιμούμε την ατομικότητα των μαθητών μας, γι 'αυτό προσφέρουμε το πιο ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών οποιασδήποτε κορυφαίας σχολής επιχειρήσεων στον κόσμο. Οι απαιτήσεις για το πτυχίο καλύπτουν πολύ λίγα υποχρεωτικά μαθήματα και έναν μακρύ κατάλογο επιλογών. Απαλλαγμένα από τα μαθήματα πυρήνα που απαιτούνται από άλλα σχολεία, είστε εξουσιοδοτημένοι να επιλέγετε τάξεις που ταιριάζουν στις προσωπικές σας εμπειρίες, ενδιαφέροντα και στόχους σταδιοδρομίας.


Μάθετε από την Παγκόσμια Σχολή


Για περισσότερο από έναν αιώνα, η σχολή μας έχει ορίσει και επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος δραστηριοποιείται. Οι καθηγητές μας ανανεώθηκαν στην επιστήμη της χρηματιστηριακής αγοράς. προέκυψε η μελέτη της σύγχρονης οικονομίας. πρωτοποριακό μάρκετινγκ βάσεων δεδομένων. και ξεκίνησε το Market Options όπως το γνωρίζουμε. Η σχολή GSB του Σικάγου έχει φήμη για την ανάπτυξη οικονομικών, πολιτικών και θεωρητικών πλαισίων πάνω στα οποία βασίζεται η επιχείρηση.


Στο Chicago GSB, η σχολή και οι σπουδαστές δουλεύουν μαζί για να δημιουργήσουν μια πνευματική κοινότητα με υπερσυμπιεστές. Οι συζητήσεις είναι συλλογικές, αλλά έντονες. Το αποτέλεσμα είναι ένα μαθησιακό περιβάλλον που τείνει στο μυαλό των μαθητών και διευρύνει τις προοπτικές τους.


Αποκτήστε μια καλά στρογγυλή προοπτική


Στο Chicago GSB, οι ιδέες συγκλίνουν από κάθε τομέα των επιχειρήσεων. Χωρίς τα όρια που επιβάλλουν τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά τμήματα, η σχολή μας φέρνει νέες προοπτικές και νέες ιδέες από όλες τις πλευρές του επιχειρηματικού κόσμου. Εδώ, η μάθηση διασχίζει όλους τους κλάδους, συνδυάζοντας τις επιχειρήσεις με τα πάντα, από την ανθρωπολογία και το νόμο μέχρι τη δημόσια πολιτική και την ψυχολογία.


Δημιουργήστε εμπειρία ηγεσίας


Το σεμινάριο LEAD (Leadership Effectiveness and Development) αντιπροσωπεύει τη βαθιά ριζωμένη πίστη μας ότι η ηγεσία διδάσκεται καλύτερα από την εμπειρία. Το LEAD εκθέτει τους μαθητές σε πραγματικές καταστάσεις, επιτρέποντάς τους να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές, teambuilding και ηγετικές ικανότητες σε περιβάλλον χωρίς κίνδυνο.


Γίνετε μέρος μιας ισχυρής κοινότητας


Όταν συμμετέχετε στο Σικάγο GSB, αποκτάτε άμεση πρόσβαση σε ένα δίκτυο 1.400 συμμαθητών που εργάζονται επαγγελματίες. Το πρόγραμμα Evening MBA και Weekend MBA αποτελείται από άτομα από πολλούς πολιτισμούς, χώρες, βιομηχανίες και επαγγέλματα. Συμμετέχετε επίσης σε ένα επιφανειακό δίκτυο αποφοίτων σχεδόν 40.000 αποφοίτων σε 90 χώρες παγκοσμίως - 5.400 από τους οποίους είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθύνοντες σύμβουλοι ή ανώτεροι υπάλληλοι της εταιρείας. Για πάντα συνδεδεμένοι με το Chicago GSB, δίνουν στους μαθητές μας πρόσβαση σε κορυφαίες εταιρείες και δημιουργούν μια τεράστια βάση δικτύωσης για φοιτητές και αποφοίτους σε όλο τον κόσμο.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Από το 1898, το Πανεπιστήμιο του Σικάγο Booth School of Business έχει παραγάγει ιδέες και ηγέτες που διαμορφώνουν τον κόσμο των επιχειρήσεων. αυστηρή, μας πειθαρχία προσέγγισης που βασίζεται στην εκπα ... περαιτέρω

Από το 1898, το Πανεπιστήμιο του Σικάγο Booth School of Business έχει παραγάγει ιδέες και ηγέτες που διαμορφώνουν τον κόσμο των επιχειρήσεων. αυστηρή, μας πειθαρχία προσέγγισης που βασίζεται στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων μετατρέπει τους μαθητές μας σε αυτοπεποίθηση, αποτελεσματικά, σεβαστή ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις. &nbsp Είμαστε περήφανοι να διεκδικήσουν: μια απαράμιλλη ικανότητα, ο βαθμός και ανοικτά προγράμματα εγγραφής προσφέρεται σε τρεις ηπείρους, ένα παγκόσμιο όργανο των περίπου 42.000 αποφοίτων ολοκληρωθεί, έντονη και αυξανόμενη εταιρικών σχέσεων που παρέχουν έναν πλούτο των ευκαιριών διά βίου σταδιοδρομίας. Στο πλαίσιο του παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίου του Σικάγου, μοιραζόμαστε τις βασικές αξίες του πανεπιστημίου που διαμορφώνουν διακριτικός πνευματική καλλιέργεια μας. Στο Σικάγο Booth, συνεχώς ερώτηση, ιδέες δοκιμής, και να αναζητήσουν απόδειξη. Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική προσέγγιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας οδηγεί σε νέες ιδέες και καινοτόμες λύσεις. Έξι από τα μέλη ΔΕΠ μας έχουν κερδίσει βραβεία Νόμπελ για αυτές τις ιδέες - ρεκόρ όχι άλλο σχολείο των επιχειρήσεων έχει συμφωνημένα. &nbsp Αυτή η ίδια κουλτούρα μετατρέπει τους αποφοίτους μας σε στοχαστές των επιχειρήσεων άριστα εξοπλισμένο για να αναλύσει και να λύσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις των επιχειρήσεων. Διαβάστε Λιγότερα
Σικάγο , Φιλαδέλφεια , Λονδίνο , Μαδρίτη + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη