Μερική απασχόληση Executive MBA

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ενσωματώστε την εκπαίδευσή σας σε μια πολυάσχολη εργασία και τη ζωή στο σπίτι με την προσαρμογή πού, πώς και τι θα μελετήσει με Hult ιδιαίτερα ευέλικτη μερική απασχόληση πρόγραμμα Global Executive MBA «s.

Πρόγραμμα μερικής απασχόλησης Global Executive MBA στο Hult

Hult «s ιδιαίτερα ευέλικτη μερική απασχόληση 18 έως 24 μηνών πρόγραμμα Global Executive MBA έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που θέλουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία, διαχρονική τους τις ικανότητές τους, ή να κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Μελετήστε τα σαββατοκύριακα τεσσάρων ημερών μία φορά το μήνα και επιταχύνετε την εξέλιξη του πτυχίου σας επιλέγοντας να συμπυκνώσετε τις σπουδές σας το πρώτο καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε το EMBA σας σε μόλις 18 μήνες.

Εάν είστε εγκατεστημένοι στην Αμερική, έχετε επίσης την επιλογή του προγράμματος Hult 's Metropolitan EMBA, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσετε πάνω από δύο Σαββατοκύριακα το μήνα στην πλησιέστερη πόλη σας και να αποφοιτήσετε με πτυχίο MBA ΗΠΑ και ΗΒ.

123005_JPEG-Campbell_Hult_Dubai-7596rt3_RT_CMYK.jpg

Διδακτέα ύλη

Στο Hult , πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τις επιχειρήσεις και την ηγεσία είναι να κάνεις. Γι 'αυτό το πρόγραμμα σπουδών του Hult 's Executive MBA δίνει έμφαση στην πρακτική εφαρμογή σε κάθε βήμα. Καθώς μαθαίνετε τεχνικές επιχειρηματικές γνώσεις και θεωρίες, θα τις εφαρμόζετε επίσης συνεχώς, ενισχύοντας τις μαλακές δεξιότητές σας και επεκτείνοντας την ικανότητά σας να ηγηθείτε.

Οι μαθητές Global Executive MBA μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν στις πανεπιστημιουπόλεις μας στη Βοστώνη, στο Λονδίνο ή στο Ντουμπάι και μπορούν να επιλέξουν μαθήματα σε οποιαδήποτε πανεπιστημιούπολη Hult . Ως πρόγραμμα Global Executive MBA, η προσδοκία μας είναι ότι θα περάσετε τουλάχιστον ένα μάθημα σε μια πανεπιστημιούπολη Hult σε μια διαφορετική χώρα από αυτήν της πανεπιστημιούπολης στο σπίτι σας.

Τα προγράμματα Executive MBA του Hult ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών με το βραβευμένο Global One-Year MBA και οι απόφοιτοι απονέμονται στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μεθοδολογία

Στο Hult , θα πάτε πέρα από τις επιχειρήσεις για να μάθετε για τον κόσμο, το μέλλον και τον εαυτό σας μέσω μιας πρακτικής προσέγγισης που είναι ενσωματωμένη στην εμπειρία των μαθητών και στο πρόγραμμα σπουδών.

Βυθισμένος στην ποικιλομορφία

Συμμετάσχετε σε συμμαθητές με περισσότερες από 160 εθνικότητες, μιλώντας περισσότερες από 100 γλώσσες καθώς μαθαίνετε για τον κόσμο και πώς να εργάζεστε σε διάφορους πολιτισμούς.

Μάθε κάνοντας

Πραγματοποιήστε τη θεωρία στην πράξη και αποκτήστε από πρώτο χέρι εμπειρία σε όλο το πτυχίο σας, δουλεύοντας σε διαφορετικές ομάδες για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων.

Οδηγήστε με αυτοπεποίθηση

Αναπτύξτε βαθιά αυτογνωσία μέσω αυτοαξιολόγησης και διαγνωστικών δεξιοτήτων και βελτιώστε συνεχώς μέσω πρακτικής, καθοδήγησης και σχολίων από ομοτίμους.

Σχεδιάστε το μέλλον

Μάθετε να ευδοκιμεί σε μια περίοδο συνεχούς αλλαγής, να κατανοείτε τις τεχνολογίες που οδηγούν στην αλλαγή και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμή τους για να διαμορφώσετε το μέλλον.

Μαθήματα και μαθήματα επιλογής

Μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε το πτυχίο Global Executive MBA της Hult σε 18 ή 24 μήνες. Εάν επιλέξετε 18 μήνες, θα λάβετε περισσότερα μαθήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τον πρώτο χρόνο σας. Εάν επιλέξετε να κάνετε τα δύο ολόκληρα χρόνια, θα διαδώσετε τα έξι μαθήματά σας και στα δύο καλοκαίρια. Ως πρόγραμμα Global Executive MBA, η προσδοκία μας είναι ότι θα περάσετε τουλάχιστον ένα μάθημα σε μια πανεπιστημιούπολη Hult σε μια διαφορετική χώρα από αυτήν της πανεπιστημιούπολης στο σπίτι σας.

Έτος 1

Πτώση Χειμώνας Ανοιξη Καλοκαίρι
 • Βύθιση
 • Χρηματοοικονομική Λογιστική
 • Διαχείριση λειτουργιών
 • Επιχειρήσεις & Παγκόσμια Εταιρεία
 • Διεθνές μάρκετινγκ
 • Χρηματοοικονομική διαχείριση
 • Επιλογές
 • Επιλογές
Σεπ - Δεκ Ιαν - Μαρ Απρ Μάιος - Ιουλ

Έτος 2

Πτώση Χειμώνας Ανοιξη Καλοκαίρι
 • Ανάπτυξη ηγεσίας
 • Διοικητική Οικονομία
 • Οργανωτική συμπεριφορά
 • Παγκόσμια στρατηγική
 • Analytics σε επιχειρηματικές αποφάσεις
 • Μελλοντική νοοτροπία
 • Εμπειρία Capstone
 • Επιλογές
Σεπ - Δεκ Ιαν - Μαρ Απρ Μάιος - Ιουλ

* Οι τίτλοι και η αλληλουχία των μαθημάτων υπόκεινται σε αλλαγές

Παγκόσμιες τοποθεσίες πανεπιστημίων

Σπουδάστε σε πολλές πανεπιστημιουπόλεις για να αποκτήσετε μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική Ξεκινήστε το πρόγραμμά σας στη Βοστώνη, το Λονδίνο ή το Ντουμπάι και, στη συνέχεια, πάρτε τα μαθήματά σας σε δύο ακόμη από τις παγκόσμιες πανεπιστημιουπόλεις της Hult . Ως πρόγραμμα Global Executive MBA, η προσδοκία μας είναι ότι θα περάσετε τουλάχιστον ένα μάθημα σε μια πανεπιστημιούπολη Hult σε μια διαφορετική χώρα από αυτήν της πανεπιστημιούπολης στο σπίτι σας. Θα σπουδάσετε μαζί με μαθητές από περισσότερες από 160 εθνικότητες και θα αποφοιτήσετε με ένα παγκόσμιο δίκτυο.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία 3 ετών (μέσος όρος 11 ετών).
 • Πτυχίο ή ισοδύναμη εμπειρία.
 • Απόδειξη της επάρκειας στα αγγλικά, εάν ισχύει (π.χ. TOEFL / IELTS).

Κάντε αίτηση τώρα και ένας από τους συμβούλους εγγραφής μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας υποστηρίξει κατά τη διαδικασία.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... περαιτέρω

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Cambridge , Σαν Φρανσίσκο , Ντουμπάι , Σαγκάη , Λονδίνο , Νέα Υόρκη + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη