Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ευρωπαϊκή και αμερικανική επίσημο ηλεκτρονικό MBA διαπιστευμένο βαθμό - Μοναδικό στη Λατινική Αμερική

ADEN International Business Schoolμέσω της Francisco de Vitoria Πανεπιστήμιο - Μαδρίτη, Κέρδισε το έγκριση το πρόγραμμα σπουδών του Executive MBA του πριν από την ANECA - Υπουργείο Παιδείας της Ισπανίας. Αυτό επιτρέπει MBA βαθμούς έχουν επίσημη ισχύ, στην Ισπανία και σε όλη την Ευρωπαϊκή Κοινότητα και, με τη σειρά του, μπορεί να είναι συγκρίσιμες / refrendables σε άλλες χώρες που δεν ανήκουν σε αυτό.

Επιπλέον, το MBA έχει διαπιστευμένα από ACBSPΑναγνωρίζοντας τα πρότυπά τους των εκπαιδευτικών και των θεσμικών της ποιότητας διεθνώς. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει σημασία πού την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι έχουν πάντα ένα πιστοποιημένο τίτλο ΗΠΑ, την πιο αποφασιστική οργάνωση σχετικά με την Εκλεκτού του ΜΒΑ.

Στόχοι

Ο στόχος του Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Executive MBA είναι να προετοιμάσει τους ανθρώπους σε θέση να εκτελέσει με επιτυχία στον επιχειρηματικό κόσμο, με μια ηθική και κοινωνική σκοπιά. Για να γίνει αυτό θα έχει ως στόχο να αναπτύξει τις ακόλουθες δεξιότητες:

 • Κατανόηση της δυναμικής της εταιρείας, την κατανόηση και τον έλεγχο όλων των πτυχών που σχετίζονται με τη διαχείριση των επιχειρήσεων, επιτρέποντας μια ολοκληρωμένη και συνολική θεώρηση αυτής της πραγματικότητας, η οποία είναι απαραίτητη για να φθάσει στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας σύγχρονων οργανισμών.
 • Αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή επιτυχημένων ανταγωνιστικών στρατηγικών, με την ενσωμάτωση των προσωπικών μοντέλα ηγεσίας, που είναι απαραίτητες για την εκτέλεση μπροστά ομάδων που αποτελούνται από υψηλής οργανώσεων απόδοσης.
 • Δημιουργήστε ένα παγκόσμιο όραμα με μια ισχυρή άγκυρα στην περιφερειακή επιχειρήσεις στη Λατινική Αμερική.

παραλήπτες

Στελέχη με πανεπιστημιακό πτυχίο και τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρίας διαχείρισης.

ακαδημαϊκό περιεχόμενο

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 13 υποχρεωτικά μαθήματα (66 ECTS), 1 Επιλογής Πρακτική (12 ETCS) Οι εργασίες στον Δάσκαλο (12 ECTS) και το Ακαδημαϊκό εβδομάδα στη Μαδρίτη (40 ώρες), όπως περιγράφεται παρακάτω:

υποχρεωτικά μαθήματα

 • Οργανωτική Διαχείρισης και Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Οικονομίας και Οικονομικών
 • Marketing και Πωλήσεων
 • Εταιρικής Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
 • επιχειρηματικό σχέδιο
 • Προσωπικές Διοίκηση και Ηγεσία
 • Διαπραγμάτευση και Επίλυση Συγκρούσεων
 • Διεύθυνση Υψηλής Απόδοσης ομάδες
 • Executive Coaching
 • Επιχειρηματική Ηθική και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
 • Great Books of Management
 • στρατηγικό μάρκετινγκ
 • χρηματοοικονομική ανάλυση

ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Ο συμμετέχων θα ολοκληρώσει 12 πιστωτικές μονάδες ECTS, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους και τα επαγγελματικά προφίλ σε προγράμματα για να επιλέξουν από οποιοδήποτε λειτουργικό ή τομεακών περιοχή:

 • Δείτε Μαθήματα Πρακτικές

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ MASTER ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εκτελέστε προσωπική εργασία στην οποία αποδεικνύεται η γνώση των ικανοτήτων του Δασκάλου. Πρόκειται για θεμελιώδη εφαρμογή των αποκτηθεισών γνώσεων και επίδειξη ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σε νέα ή διεπιστημονικό περιβάλλον. Εννοείται ότι ο συμμετέχων ενσωματώνουν τη γνώση και να αντιμετωπίσει την πολυπλοκότητα της λήψης αποφάσεων με βάση τις πληροφορίες που ήταν ελλιπή ή περιορισμένη, περιλαμβάνει σκέψεις σχετικά με την κοινωνική και ηθικές ευθύνες που συνδέονται με την εφαρμογή των γνώσεων και των κρίσεών τους. Επιπλέον μπορούν να επικοινωνούν τα συμπεράσματά τους και την τελική τους λόγους που υποστηρίζουν σε ειδικούς και μη ειδικούς κατά τρόπο σαφή και μη διφορούμενο τρόπο.

εφαρμοσμένη γνώση

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ

Η Προηγμένη Διαχείριση Worshop έχει ως στόχο να βυθίσει σε ένα ευνοϊκό μέλλον πτυχιούχους να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο όραμα και την εμπειρία ένα διαπολιτισμικό περιβάλλον εμπειρία. Είναι η περίπτωση της παρουσίας του MBA για την ανάπτυξη στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Francisco de Vitoria. Ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και στελέχη συμμετέχουν στο πρόγραμμα δημιουργίας άμεσες εμπειρίες μάθησης μέσα από την επιχειρηματική εκδρομές, διαλέξεις, συζητήσεις της ομάδας και τη δυναμική της ολοκλήρωσης. Επιπλέον επιτυχείς περιπτώσεις που αναφέρθηκαν από τους ηθοποιούς που επιδιώκει να επιτύχει μια χαλαρή και εμπλουτισμό του διαλόγου μεταξύ των συναδέλφων, επιτρέποντας να συζητήσουν διεξοδικά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες στον επιχειρηματικό κόσμο που θα παρουσιαστούν.

Εφαρμοσμένη γνώση / γνώση

Το κύριο χαρακτηριστικό του Άντεν International Business School είναι η επικέντρωσή της στις εφαρμοσμένες γνώσεις και τις δεξιότητες που έμαθαν να δουλεύουν. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές μας να οδηγήσει επιχειρηματικών σχεδίων που σχετίζονται με κάθε υπαγορεύουν την κατάρτιση. Για να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια του προγράμματος ολοκληρώθηκε ο φοιτητής πρέπει ενεργά κατά περίπτωση ανάλυση, την ανάπτυξη του έργου, εξειδικευμένα εργαστήρια, τη διαχείριση του έργου και των δραστηριοτήτων που συνδέονται άμεσα με τη διαχείριση συμμετάσχουν. Αυτές οι εφαρμογές γίνονται μέσω εξειδικευμένου λογισμικού, video conferencing, πλατφόρμα προσομοίωσης και άλλων τεχνικών πόρων.

INTERACTIVE ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ

Ολοκληρωμένες σε κάθε ενότητα και τηλεδιάσκεψης παρουσίαση.

Μέσα από μια επαναστατική τεχνολογία που ενσωματώνεται ως μέσο αλληλεπίδρασης συμμετέχων / δασκάλα, μια πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης μέσω της οποίας προωθούμε καθοδήγηση, δικτύωση σε συναντήσεις παρουσίασης, συναντήσεις ολοκληρωτές σε κάθε ενότητα και την εφαρμογή νέων δραστηριοτήτων μάθησης, όπως την ανάλυση της περιπτώσεις και την ανάπτυξη των συνεργατικών έργων.

Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών, ο συμμετέχων θα λάβει τον τίτλο «Μεταπτυχιακό στην Executive MBA Μονοεπιχειρησιακά"Ο επίσημος τίτλος που χορηγείται στο ισπανικό έδαφος η Francisco de Vitoria Πανεπιστήμιο.

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ MBA

Για να αποκτήσετε το πτυχίο του Master στη Διοίκηση Executive MBA Μονοεπιχειρησιακά, απαιτεί: Έχουν ολοκληρωθεί και πέρασε όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών (90 ECTS).

Η τελική εργασία Εφαρμοσμένη σε μια εταιρεία (ΤΡΑΕ) και Μαθήματα αποτελεί μέρος του προγράμματος σπουδών και πρέπει να γίνεται υπό την καθοδήγηση του δασκάλου και την παρουσίαση θα ακολουθήσει τις απαιτήσεις του ακαδημαϊκού κανονισμού.

Παρακολουθείστε ολοκληρώθηκε εντατική εβδομάδα στη Μαδρίτη, μόνο η απαίτηση της παρουσίας.

Μεθοδολογία

Το Executive MBA έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί 100% σε απευθείας σύνδεση, με τη μόνη απαίτηση της εβδομάδας πρόσωπο στη Μαδρίτη. Το συμπληρωμένο από τα θέματα γίνονται μέσω του Virtual Campus ADEN, με εξατομικευμένες και συνεχή παρακολούθηση των συμμετεχόντων που είναι επιφορτισμένες με μια γενική και ειδική καθηγητές. Δοκιμές είναι το πρόσωπο και λαμβάνουν χώρα στην έδρα ή στα γραφεία του Άντεν.

Επειδή σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση είναι ασύγχρονη, ο συμμετέχων και ο δάσκαλος δεν πρέπει να συμπίπτουν χρονικά ή χώρο, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε ή ένα μέρος ή ένα χρόνο για να μελετήσει, ο καθένας μπορεί να οργανώσει τη δική τους ατζέντα για την προώθηση μελετηθεί, και μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εικονική πανεπιστημιούπολη κάθε ημέρα της εβδομάδας, 24 ώρες την επέκταση θέματα περίοδο. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο Internet.

Ο συμμετέχων θα βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το προτεινόμενο περιεχόμενο μέσω του φόρουμ για το σκοπό αυτό από τους δασκάλους, καθηγητές και ειδικούς θεμάτων θα έχει, επίσης, διοικητική και τεχνική βοήθεια μέσω του Virtual Campus.

ADEN έχει αναπτύξει ένα παιδαγωγικό μοντέλο που ονομάζεται διαδραστική μάθηση Μεταφορά Μοντέλο Περικλή, που επιτρέπει τη μεταφορά των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί στο χώρο εργασίας με μια πρακτική προσέγγιση.

Η μεθοδολογία επικεντρώνεται στον συμμετέχοντα και να προσαρμοστεί στις παρέμβασή τους μπορεί να εμπλουτίσει τη διαδικασία της μάθησης. Συμμετοχή στο φόρουμ και τηλεδιασκέψεις επιτρέπει τη συνεργατική μάθηση και τη δικτύωση, την προώθηση εννοιολογικές και αναλυτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να οδηγήσει, να λαμβάνουν αποφάσεις και να αναλάβουν και να ολοκληρώσουν με τα εργαλεία και τις πιο πρόσφατες γνώσεις.

 • διαδραστική εκπαιδευτική πλατφόρμα.
 • Προσαρμοσμένη συνοδεία.
 • Ρυθμό.
 • ακαδημαϊκής αριστείας.
 • Δεν σταθερά χρονοδιαγράμματα ή γεωγραφική μετατόπιση.
 • Απευθείας σύνδεση με εργασιακή δραστηριότητα.
 • Τηλεδιασκέψεων προγραμματιστεί.
 • κατά περίπτωση ανάλυση και την ανάπτυξη του έργου.
 • πολυπολιτισμική εκπαίδευση.
 • 100% αποδοχή για κινητά.

Η πρόσβαση στην εικονική πανεπιστημιούπολη

Ο συμμετέχων θα λάβει ένα όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης με τα οποία θα προσδιορίζονται στο Virtual Campus ADEN (www.aden.org/mbaufv). Με την πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη σας θα ενεργοποιηθεί διαδοχικά στο περιεχόμενο του καθενός από τα θέματα που συνθέτουν το πρόγραμμα.

Τα περιεχόμενα, όπως το θέμα με τις οποίες σχετίζονται, αποτελείται από:

 • Mid υλικά που αναπτύχθηκε από ειδικούς στο θέμα, που παρουσιάζονται σε διάφορες ψηφιακές μορφές (έγγραφα, βίντεο, παρουσιάσεις, διαγράμματα, χάρτες έννοιας, εξειδικευμένες συνδέσεις, κλπ).
 • ασκήσεις εφαρμογής, αυτο-αξιολόγηση, παιχνίδια και ανάπτυξης υπόθεση.
 • Τηλεδιασκέψεων.
 • Οι συζητήσεις και διαβουλεύσεις.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ισπανικά
Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μαρτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη