Εκθετικό MBA και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί το εκθετικό MBA;

Το MBA είναι ο καλύτερος τρόπος εξειδίκευσης για να μπείτε στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά γιατί το Exponential MBA μας είναι η καλύτερη επιλογή σας;

Τι είναι οι εκθετικές οργανώσεις;

Οι εκθετικοί οργανισμοί είναι εταιρείες ικανές να αναπτυχθούν και να προκαλέσουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο - εκθετικά μεγαλύτερο - από τον ανταγωνισμό τους και το επιτυγχάνουν εφαρμόζοντας ενοχλητικές λύσεις στα επιχειρηματικά τους μοντέλα και εφαρμόζοντας τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογικές εξελίξεις.

141636_exponential1-100.jpg

Οι 5 λόγοι για να μελετήσουμε το Exponential MBA μας

1. Το εκθετικό MBA σας προσφέρει τέσσερις βαθμούς

Το IESIDE Exponential MBA είναι το μοναδικό Exponential MBA με επίσημο πτυχίο πανεπιστημίου. Με αυτό, θα αποκτήσετε το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων 1 εκτός από το Ανώτερο Πιστοποιητικό Εκθετικής και Ψηφιακής Επιχείρησης

Θα ενισχύσουμε επίσης το διεθνές προφίλ σας με τη διαμονή σας στη Nova School of Business & Economics (NOVA SBE) στη Λισαβόνα, όπου θα λάβετε το πιστοποιητικό From Creativity to Innovation και το Business English Certificate που απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

1Τίτλος που εκδόθηκε από το Πανεπιστήμιο του Βίγκο, εκ του οποίου το IESIDE είναι ένα ειδικό κέντρο.

2. Θα μάθετε τα κλειδιά για εκθετική διαχείριση και ψηφιακά περιβάλλοντα

Οι εταιρείες που εφαρμόζουν ένα εκθετικό επιχειρηματικό μοντέλο είναι αυτές που ηγούνται της παγκόσμιας αγοράς.

Στο Exponential MBA, μέσω των Exponential Workshops μας, δεν θα μάθετε μόνο τις βάσεις της εκθετικής διαχείρισης και της καινοτομίας, αλλά θα τις εφαρμόσετε και σε πραγματικές καταστάσεις.

Θα αναπτύξετε την ψηφιακή σας σκέψη, τόσο για να επιτρέψετε την αλλαγή από παραδοσιακά σε ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα, όσο και για να τα δημιουργήσετε σε τεχνολογική βάση.

Θα αποκτήσετε επίσης τις δεξιότητες για τη διαχείριση της τεχνολογίας και την εφαρμογή των βασικών εξελίξεων αυτής της νέας εποχής.

3. Θα ζήσετε τη διεθνή εμπειρία IESIDE-NOVA SBE

Η διεθνής διαμονή στη Λισαβόνα έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίσει το διεθνές όραμά σας, να εξερευνήσετε καινοτομίες και τεχνικές δημιουργικότητας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους ανάληψης. Όλα αυτά συνδυάζονται με συνεδρίες που στοχεύουν στην προσωπική σας ανάπτυξη.

4. Θα σας ωθήσει στην αγορά εργασίας

Στο Exponential MBA θα αποκτήσετε όλους τους πόρους για να αντιμετωπίσετε τις διαδικασίες επιλογής μέσω της Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της προετοιμασίας σας, θα συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης επί πληρωμή, με ελάχιστη διάρκεια 6 μηνών.

5. Θα γίνετε μέλος της κοινότητας IESIDE

Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, 58 εκδόσεις και περισσότερους από 1.300 νέους που εκπαιδεύτηκαν στο MBA, έχουμε την εμπειρία και τη φερεγγυότητα του να είμαστε βετεράνοι, αλλά και την ικανότητα να μετασχηματίζουμε και να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας για να συνοδεύουμε εταιρείες.

Στο IESIDE η μάθηση χτίζει μαζί το μέλλον. Και το μέλλον ξεκινά πάντα σήμερα.

141637_exponential2-100.jpg

Για ποιον;

Το Exponential MBA έχει σχεδιαστεί ειδικά για πρόσφατους αποφοίτους πανεπιστημίων που θέλουν να γίνουν συμπαγείς, ικανοί επαγγελματίες έτοιμοι να γίνουν αληθινοί πράκτορες αλλαγής στον επιχειρηματικό κόσμο.

Περίεργοι άνθρωποι, πρόθυμοι να μάθουν και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, με την ικανότητα να προσαρμοστούν στις αλλαγές, που ξέρουν να εργάζονται ομαδικά, αφοσιωμένοι και πρόθυμοι να ζήσουν μια διαδικασία μετασχηματισμού.

Οι νέοι καθοδηγούνται από αξίες και πάθος που δεν σκέφτονται γραμμικά, αλλά ονειρεύονται εκθετικά.

Το εκθετικό MBA είναι για εσάς εάν:

 • μόλις αποφοίτησες από το πανεπιστήμιο
 • συγκινηθείτε από το πάθος και την επιθυμία να μεταμορφώσετε τον κόσμο
 • σας αρέσουν οι προκλήσεις και έχετε επιχειρηματική στάση
 • πιστεύετε στην ομαδική εργασία, που μοιράζεστε τις γνώσεις, τις ιδέες και το ταλέντο σας ενώ μαθαίνετε από άλλους
 • ψάχνετε για νέες απαντήσεις και λύσεις και είστε πρόθυμοι να τις δημιουργήσετε έξω από το κουτί
 • παίρνετε τους κινδύνους να μεταβείτε από ιδέες σε δράση, με υπευθυνότητα
 • κάνετε την τεχνολογία σύμμαχο σας, τόσο για να κατανοήσετε όσο και να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές της και να την εφαρμόσετε στην ανάπτυξη λύσεων
 • δεν σκέφτεστε με γραμμικό τρόπο, αλλά ονειρεύεστε εκθετικά

Οι απαιτήσεις πρόσβασης είναι:

 • Να είστε κάτοχος επίσημου ισπανικού πανεπιστημιακού πτυχίου ή ισοδύναμου εάν υποβάλλετε την αίτησή σας από το εξωτερικό.
 • Αγγλικό επίπεδο A2.

Η Μεθοδολογία

Στο Exponential MBA θα μάθετε από την εμπειρία, ξεπερνώντας τις θεωρητικές έννοιες και θα σας διδάξουμε να εργάζεστε, πώς;

 • Θα μάθετε κάνοντας
  μέσω της ανάλυσης και της επίλυσης πραγματικών περιπτώσεων, συνοδευόμενη από σχολή αποτελούμενη από ενεργούς επαγγελματίες.
 • Θα βελτιώσετε τις μαλακές δεξιότητές σας,
  ανάπτυξη και εφαρμογή θεμελιωδών δεξιοτήτων σε εκθετικά περιβάλλοντα.
 • Θα γνωρίζετε, κατανοείτε και λειτουργείτε στο ψηφιακό οικοσύστημα.
 • Θα κάνετε το άλμα στον εκθετικό κόσμο εφαρμόζοντας τα εργαλεία αυτής της νέας μεθοδολογίας σε πραγματικούς οργανισμούς.
 • Θα σκεφτείτε παγκοσμίως, ενώ θα βιώσετε μια εμβάπτιση στον επιχειρηματικό μας ιστό μέσω ενός προγράμματος επισκέψεων και συναντήσεων με διευθυντές.
 • Θα δημιουργήσετε το δικό σας επιχειρηματικό έργο
  θα βοηθήσετε έναν οργανισμό να υλοποιήσει το στρατηγικό του σχέδιο, εφαρμόζοντας τη γνώση στην πράξη.

Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον μάθησης προικισμένο με τους πιο καινοτόμους εκπαιδευτικούς τεχνολογικούς πόρους, οι οποίοι εγγυώνται τη μέγιστη χρήση των εκπαιδευτικών συνεδριών πρόσωπο με πρόσωπο και μέσω της διαδραστικής εικονικής πανεπιστημιούπολης.

Το πρόγραμμα

Επίσημος πλοίαρχος στη διοίκηση και διαχείριση επιχειρήσεων

 • Επιχειρηματικό περιβάλλον
 • Εργαλεία διαχείρισης
 • διοίκηση επιχειρήσεων
 • Διοίκηση επιχειρήσεων και ηγεσία
 • Διατριβή Μάστερ
 • τοποθετήσεις

Ανώτερο πιστοποιητικό σε εκθετική και ψηφιακή επιχείρηση

 • Εκθετικά εργαστήρια
  • Εκθετικές συνεδρίες
  • Εργαστήριο εκθετικού μετασχηματισμού
 • Ψηφιακά εργαστήρια

Από τη δημιουργικότητα στην καινοτομία. Μείνετε στο NOVA School of Business & Economics (Λισαβόνα)

 • καινοτομία
 • δημιουργικότητα
 • Κοινωνική επιχειρηματικότητα

NOVA στην κατάταξη: Νο 1 σχολείο με την καλύτερη θέση στην Πορτογαλία, # 23 στην Ευρώπη και # 44 παγκοσμίως.
Πηγή: Financial Times, Executive Education Ranking, 2020

141638_exponential3-100.jpg

εισδοχή

1. Ξεκινήστε τη διαδικασία εισδοχής:

Εισαγάγετε τον ιστότοπό μας www.ieside.edu και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εισαγωγής.

2. Υποβάλετε την τεκμηρίωση:

 • DNI
 • Πρόσφατη φωτογραφία ταυτότητας
 • Πτυχίο πανεπιστημίου
 • Διαπίστευση επίσημου αγγλικού τίτλου, εάν υπάρχει
 • Ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα
 • Απόδειξη πληρωμής δοκιμών: 100 € * (δεν επιστρέφεται)

3. Κάντε τις εξετάσεις εισδοχής:

Ο ειδικός σύμβουλος επιλογής μας θα κλείσει ραντεβού για τη διεξαγωγή των δοκιμών:

 • Δοκιμή προσωπικότητας εργασίας
 • Προσωπική συνέντευξη

4. Ανακοίνωση του αποτελέσματος:

Εντός 15 ημερών θα λάβετε απάντηση στην αίτησή σας για εισαγωγή και, εάν έχετε γίνει δεκτές, τις πληροφορίες σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την επίσημη κράτηση *.

* Η είσοδος στο πρόγραμμα δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση την κράτηση ενός μέρους.

Υποτροφίες και χρηματοδότηση

υποτροφίες

Το IESIDE, ως στρατηγικό έργο του Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης Afundación, του ABANCA Social Work, είναι ένα μη κερδοσκοπικό πανεπιστημιακό ίδρυμα που έχει δεσμευτεί για την αριστεία.

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη ταλέντων ως βάση για την οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας και γι 'αυτό το πρόγραμμα υποτροφιών IESIDE στοχεύει στη διευκόλυνση της πρόσβασης στο Exponential MBA σε εκείνους τους νέους με το ταλέντο, στην ικανότητα προσπάθειας και στις αξίες που απαιτούνται από το νέο εκθετικό περιβάλλον.

Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι επίσημο πτυχίο πανεπιστημίου, οι Exponential MBA φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες δημόσιου χαρακτήρα ή από άλλα ιδρύματα.

χρηματοδότηση

Το ABANCA μπορεί να σας βοηθήσει να σπουδάσετε στο IESIDE με δάνειο με εξαιρετικές προϋποθέσεις, ώστε να μπορείτε να γίνετε επαγγελματίας που θέλετε να είστε.

Το μεταπτυχιακό δάνειο IESIDE σας χορηγεί έως και 24.000 ευρώ για να πληρώσετε τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης. Αυτό το δάνειο έχει επιτόκιο 3,50% NIR τον πρώτο χρόνο και συνεχίζει τα επόμενα χρόνια με μεταβλητό επιτόκιο Euribor + 3,50% NIR (3,91% ΣΕΠΕ).

Η μόνη προμήθεια που θα πληρώσετε για αυτό το μεταπτυχιακό δάνειο IESIDE είναι ένα άνοιγμα 1%, αλλά δεν θα πληρώσετε προμήθεια μελέτης. Η τυποποίηση της επιχείρησης δεν θα είχε κανένα πρόσθετο κόστος, αν και θα μπορούσε να έχει κάποια άλλη οικονομική δαπάνη, ανάλογα με την περίπτωσή σας. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε εγγύηση ή θεωρούμε βολικό να μεταβείτε στο γραφείο του συμβολαιογράφου.

* Οι όροι χρηματοδότησης καθορίζονται από την ABANCA κατά τη στιγμή της τυποποίησης της πράξης. Μάθετε για όλες τις λεπτομέρειες στο abanca.com

141639_exponential4-100.jpg

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

El Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) es un centro universitario de ámbito internacional creado en 1987, cuya misión es la de ofrecer educación superior de calidad ... περαιτέρω

El Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) es un centro universitario de ámbito internacional creado en 1987, cuya misión es la de ofrecer educación superior de calidad basada en la excelencia, la innovación y las nuevas tecnologías de aprendizaje que capacitan a los estudiantes como líderes del futuro. Διαβάστε Λιγότερα
Α Κορούνια , Pontevedra , Vigo + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη