Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Διπλών Πτυχίων

Ένα Διπλό Πτυχίο MBA ή EMBA επιτρέπει στους σπουδαστές να συνδυάσουν ένα πτυχίο επιχειρήσεων με ένα διαφορετικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

Ορισμένα παραδείγματα των άλλων επιστημονικών κλάδων, στους οποίους συμμετέχουν οι σπουδαστές των προγραμμάτων Διπλών Πτυχίων, είναι η μηχανική, το δίκαιο, η δημόσια υγεία, η διοίκηση υγείας, η βιο-ιατρική, η κοινωνική εργασία, τα οικονομικά και η νοσηλευτική. Τα προγράμματα Διπλών Πτυχίων MBA συχνά απαιτούν για την ολοκλήρωση ένα έτος λιγότερο από ότι αν ο σπουδαστής ακολουθούσε και τα δύο πτυχία ξεχωριστά, όμως αυτό το χρονικό πλαίσιο ποικίλει ανάλογα με το πρόγραμμα και το πανεπιστήμιο. Η παρακολούθηση ενός Διπλού Πτυχίου MBA μπορεί να είναι ενδελεχής και απαιτητική, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικά τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων διπλών πτυχίων μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δημοφιλή διπλά πτυχία Επιχειρήσεων που αναγράφονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Διπλά Πτυχία MBA

Campbellsville University

Professional MBA (PMBA)

Οκτώβριος 14, 2017
PMBA - Επαγγελματικό MBA. Το Επαγγελματικό MBA με IT Track απαιτεί από τους φοιτητές να έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, να εργάζονται επί του παρόντος σε θέση πλήρους ή μερικής απασχόλησης, να ολοκληρώνουν πρακτική άσκηση ή να κάνουν σκίαση εργασίας.… [+] [-]

Hindustan University

Mba νοσοκομείο και υγειονομική περίθαλψη

Σεπτέμβριος 10, 2017
Ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης στην Ινδία παρατηρείται μαζική ανάπτυξη με μεγάλες επενδύσεις τόσο ιδιωτικών όσο και κρατικών φορέων. Εκτός από τα νοσοκομεία, υπάρχει ένα μεγάλο οικοσύστημα βιομηχανιών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που περιλαμβάνει ασφάλειες, εργαστήρια, pharma, λιανικό εμπόριο κ.λπ. Αυτό έχει αυξήσει τη ζήτηση για καλής ποιότη… [+]τας και καλά εκπαιδευμένους διαχειριστές της υγειονομικής περίθαλψης. [-]

Tongji University, School of Economics and Management

Tongji-mannheim διπλού βαθμού εκτελεστικό Mba

Σεπτέμβριος 28, 2017
Το πρόγραμμα TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) με την έντονη σινο-γερμανική εστία του ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για διευθυντικά στελέχη που μπορούν να πετύχουν με επιτυχία τις προκλήσεις και των δύο πολιτισμών. Θα παρέχει στελέχη από όλο τον κόσμο με τις δεξιότητες και τα εργαλεία που χρειάζονται για θέσεις σε διεθνή ανώτατα … [+]στελέχη. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Ποια είναι τα Business Διπλή βαθμούς;

Διπλή πτυχιακά προγράμματα δίνουν στους μαθητές τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την εκπαίδευσή τους, συνδυάζοντας δύο διαφορετικά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε ένα. Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων λειτουργούν καλά σε δύο προγράμματα βαθμού. Οι στρατηγικές ηγεσίας και την επίλυση προβλημάτων ικανότητες αναπτύσσονται μέσα από προγράμματα MBA και EMBA εφαρμόζονται σε κάθε τομέα στην αγορά. Μερικοί από τους συνδυασμούς διπλό πτυχίο διαθέσιμα περιλαμβάνουν: • EMBA / MBA • MBA / Λογιστική • MBA / Master of Science in Finance • MBA / Marketing • MBA / Διαχείριση Τεχνολογίας • MBA / Master of Science in Engineering και Εφαρμοσμένων Επιστημών • MBA / Masters in Διεθνών και Δημοσίων Υποθέσεων • MBA / Juris Doctor (Νόμος) • MBA / Master of Science στη Νοσηλευτική • MBA / Masters στην Υγεία • MBA / Master of Science στην Κοινωνική Εργασία • EMBA / Masters στη Διοίκηση Δημόσιοι Οργανισμοί Υγείας

Ποια είναι τα οφέλη της λήψης ενός διπλό πτυχίο;
Ακολουθώντας ένα διπλό πτυχίο επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε δύο ακαδημαϊκούς κλάδους ταυτόχρονα και να γίνουν ειδικοί στη διασταύρωση των επιχειρήσεων με ένα άλλο πειθαρχία. Οι εργοδότες δείτε έναν υποψήφιο με ένα διπλό πτυχίο MBA ή EMBA και άλλη περιοχή της μελέτης ως ιδιαίτερα προσόντα για μια ηγετική θέση μέσα σε αυτό το πεδίο.

Τι θα σπουδάσουν σε ένα διπλό πτυχίο;
Διπλή Μοίρες συνδυάζουν βασικά μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων, όπως η χρηματοδότηση, μάρκετινγκ, λογιστική, οργανωσιακής συμπεριφοράς και της ηγεσίας, με σπουδές σε ένα άλλο πεδίο. Για να γίνει δεκτός σε πρόγραμμα του διπλού πτυχίου, οι αιτούντες πρέπει κανονικά να ισχύει τόσο για τις επιχειρήσεις του σχολείου και του διδακτικού προσωπικού για το άλλο θέμα στο πρόγραμμα του διπλού πτυχίου τους (π.χ.: Νομική Σχολή, Ιατρική Σχολή ή Τμήμα Εφαρμοσμένων Επιστημών).

Πόσο κοστίζει για να λάβει ένα διπλό πτυχίο;
Ενώ η αυστηρή και ανταγωνιστική, ένα πρόγραμμα του διπλού πτυχίου μπορεί να είναι μια εξαιρετική αξία, δεδομένου ότι προσφέρει ουσιαστικά δύο προσόντα για ένα. Οι δαπάνες που συνδέονται με τη λήψη ένα διπλό πτυχίο ποικίλλουν από το ένα πανεπιστήμιο στο άλλο. Μπορεί να υπάρχουν υποτροφίες ή οικονομική βοήθεια από ιδιωτικούς οργανισμούς, ή το ίδιο το πανεπιστήμιο να συμβάλει στη στήριξη μαθητών Διπλό Πτυχίο διάρκεια των σπουδών τους. Είναι μια καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με το σχολείο αμέσως σχετικά με το κόστος και τις δυνατότητες χρηματοδότησης.

Τι είδους βελτίωση της σταδιοδρομίας μπορεί να σας περιμένουν με ένα διπλό πτυχίο;
Ένα διπλό πτυχίο προσφέρει σημαντικές επαγγελματικές οφέλη για τους πρόσφατους πτυχιούχους καθώς και όσους έχουν εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στον τομέα τους. Τα τυπικά προσόντα και η εμπειρία μπορεί να αξιοποιηθεί με την ακαδημαϊκή επιρροή ενός διπλό πτυχίο. Προκειμένου να ληφθούν υπόψη για την προώθηση σε μια εκτελεστική θέση στο δικό τους χώρο, πολλοί επαγγελματίες βρίσκουν την απόκτηση Διπλό Πτυχίο με ένα Έμπα ή MBA να είναι το κλειδί.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για ένα διπλό πτυχίο;
Πριν από την εφαρμογή για ένα διπλό πτυχίο με ένα MBA ή Έμπας, οι μαθητές θα πρέπει να υποβάλουν ικανοποιητικά αποτελέσματα προπτυχιακό στο σχολείο των επιχειρήσεων και των άλλων εισαγωγών σχολή τμήματα. Επιπλέον, ορισμένοι από τους αιτούντες διπλό πτυχίο μπορεί να πρέπει να υποβάλουν αποτελέσματα δοκιμής από ένα τεστ γλωσσικής επάρκειας, δείχνουν έναν ελάχιστο αριθμό ετών επαγγελματικής εμπειρίας ή / και να υποβάλουν αποτελέσματα από εξετάσεις απόφοιτος εισαγωγών (όπως το GMAT ή GRE). Μόλις γίνει αποδεκτή στο πρόγραμμα του διπλού πτυχίου, οι μαθητές θα πρέπει να αναμένεται να ικανοποιήσει τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις τόσο του MBA ή Έμπα πλευρά του πτυχίου τους, καθώς και τις απαιτήσεις για την άλλη πειθαρχία. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις απευθείας στη σελίδα του προγράμματος.

Γιατί να πάρει ένα διπλό πτυχίο σε απευθείας σύνδεση;
Διπλό πτυχίο σε απευθείας σύνδεση μελέτη μπορεί να ανοίξει τις δυνατότητες μεταπτυχιακών σπουδών σε περισσότερους ανθρώπους από ό, τι ποτέ πριν, χρησιμοποιώντας up-to-ημερομηνία της τεχνολογίας e-learning για να φέρει την τάξη σας. Ελέγξτε με τα πανεπιστήμια ενδιαφέρον να δούμε εάν αυτές προσφέρουν σε απευθείας σύνδεση προγράμματα διπλό πτυχίο.

Πού να πάρει ένα διπλό πτυχίο;
Διπλό Πτυχίο προγράμματα που συνδυάζει ένα MBA ή Έμπας με την ιατρική, τις διεθνείς υποθέσεις, μηχανική, νομική ή κοινωνική εργασία προσφέρονται σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Ωκεανία και αλλού σε όλο τον κόσμο έχουν ενώσει με τις ακαδημαϊκές σχολές στο δικό τους πανεπιστήμιο ή άλλο ακαδημαϊκό ίδρυμα να προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές, αυστηρή και αποτιμώνται τα προγράμματα διπλό πτυχίο.