Διεθνής πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το ZIBS είναι ένα παγκόσμιο και επιχειρηματικό σχολείο προσανατολισμένο στην καινοτομία που επωφελείται και υποστηρίζει τον αναπτυσσόμενο ρόλο της Κίνας στη νέα παγκόσμια οικονομία. Η ZIBS αναπτύσσει ανώτερους διευθυντές και μελλοντικούς επιχειρηματικούς ηγέτες με διεπιστημονική προοπτική, δημιουργώντας διαπολιτισμικές επιχειρηματικές δεξιότητες για να ευδοκιμήσει στην συνεχώς μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία.

Το διεθνές πρόγραμμα MBA μας είναι αφιερωμένο στην προώθηση ηγετών που μπορούν να οραματιστούν και να εφαρμόσουν πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες. Οι μελετητές και οι μαθητές διαφορετικών υποβάθρων επωφελούνται από το συνεργατικό μαθησιακό περιβάλλον, την έρευνα παγκόσμιας κλάσης και την ακαδημαϊκή θεωρία που συνδυάζεται με την επιχειρηματική πρακτική.

Εταιρική υποστήριξη

Zhejiang University International Business School είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Ant Financial, μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Hangzhou της επαρχίας Zhejiang.

Ως στρατηγικός υποστηρικτής του Προγράμματος iMBA στο ZIBS, η Ant Financial παρέχει πρόσβαση σε εξειδίκευση και στελέχη εταιρειών που βοηθούν στη διασφάλιση της συνάφειας του προγράμματος με τις ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας και μοναδικές γνώσεις σχετικά με τις εξελίξεις στην τεχνολογία που μεταμορφώνουν τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε στις επιχειρήσεις παγκοσμίως. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι μαθητές που έχουν εγγραφεί σε μορφή πλήρους απασχόλησης iMBA έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα επαγγελματικό έργο ως επίσημο μέρος του προγράμματος, εμβαθύνοντας τις επαγγελματικές τους εμπειρίες.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Δομή προγράμματος

Στο ZIBS καλλιεργούμε ανώτερα στελέχη και μελλοντικούς ηγέτες με παγκόσμιο όραμα, κοινωνική ευθύνη και καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Το πρόγραμμα διασφαλίζει ότι οι μαθητές κατέχουν σταθερές θεμελιώδεις θεωρίες, αποτελεσματική ηγεσία, διεπιστημονικό όραμα και διαπολιτισμικές επιχειρηματικές δεξιότητες που τους προετοιμάζουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ενός ολοένα και πιο περίπλοκου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα iMBA προσφέρεται σε δύο διαφορετικές μορφές:

Μορφή Γλώσσα Διάρκεια Εμπειρίες εντός της εταιρείας Τοποθεσία χρόνος
Μερική απασχόληση (Για Κινέζους και Διεθνείς φοιτητές) Κυρίως στα αγγλικά, συμπληρώνεται από δίγλωσση διδασκαλία 2,5 χρόνια Μεμονωμένα επαγγελματικά έργα Haining International Campus με επέκταση στη Σαγκάη και το Hangzhou Δύο φορές το μήνα τα σαββατοκύριακα (Παρασκευή-Κυριακή)
Πλήρης απασχόληση (Μόνο για διεθνείς φοιτητές) Αγγλικά 2 χρόνια Μια εταιρική εμπειρία μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Haining International Campus με επέκταση στη Σαγκάη και το Hangzhou Εντατικές ενότητες κάθε εβδομάδα

Οι απόφοιτοι του προγράμματος iMBA θα αποκτήσουν το δίπλωμα Master of Business Administration του Πανεπιστημίου Zhejiang.

Πρόγραμμα περιγράμματος

Μια επιλεγμένη σειρά μαθημάτων, τα οποία έχουν επιλεγεί και ελεγχθεί από το ZIBS, μπορούν να ληφθούν διαδικτυακά. Το επίσημο πρόγραμμα σπουδών συμπληρώνεται από διαλέξεις και διαδικτυακά σεμινάρια, η οποία παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τις τρέχουσες επιχειρηματικές τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές. Και για τις μορφές μερικής και πλήρους απασχόλησης, το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία μαθημάτων: απαιτούμενα μαθήματα, βασικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

Κύρια σημεία του προγράμματος

Διασυνοριακή εκπαίδευση

Σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια εκτός της Κίνας, το πρόγραμμα προσφέρει παγκόσμιες ευκαιρίες στην τάξη και επιτρέπει στους μαθητές να παρακολουθήσουν σύντομα μαθήματα ή διαλέξεις στο εξωτερικό για να αναπτύξουν την ικανότητά τους να αναλύουν επιχειρηματικά ζητήματα και προκλήσεις από διεθνή προοπτική.

Διεθνής Σχολή

Μέσω της συνεργασίας με πανεπιστήμια από ομοτίμους παγκοσμίως, το ZIBS φέρνει κορυφαίους καθηγητές, μελετητές και ειδικούς της βιομηχανίας στην τάξη για να δημιουργήσει μια πραγματικά διεθνή σχολή που συνδυάζει τη θεωρία και την πρακτική.

Εταιρικές συνδέσεις

Προκειμένου να διασφαλιστεί η συνάφεια του μαθήματος iMBA με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στο ολοένα και πιο περίπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον, η εταιρική υποστήριξη παρέχει ευκαιρίες πρακτικής ανταλλαγής με επαγγελματίες και ειδικούς στους τομείς τους. Η συνεργασία με την Ant Financial φέρνει στο ZIBS και στους μαθητές του ένα βαθύ επίπεδο πρόσβασης στις τρέχουσες πρακτικές. Επιπλέον, προσκεκλημένοι ομιλητές από τη βιομηχανία καλούνται συχνά στην πανεπιστημιούπολη για συζητήσεις και ανταλλαγές.

Διεθνές μαθητικό περιβάλλον

Το πρόγραμμα iMBA παρέχει ένα μοναδικό περιβάλλον για τους μαθητές να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο. Μέσα από δραστηριότητες εντός και μετά την τάξη, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις διαπολιτισμικές τους δεξιότητες επικοινωνίας, να δημιουργήσουν τις δικές τους διεθνείς επαφές και να διερευνήσουν πιθανές ευκαιρίες συνεργασίας. Το International Campus παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον για μια παγκόσμια σύνδεση.

Εμπειρία εντός της εταιρείας

Το πρόγραμμα προωθεί ενεργά την πρακτική συνεργασία με κορυφαίες εγχώριες και διεθνείς εταιρείες. Ενθαρρύνει τους μαθητές να επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες και να εφαρμόσουν τα μαθήματα MBA τους σε πραγματικές, πρακτικές καταστάσεις.

Μαθήματα γλωσσών (για μη γηγενείς ομιλητές)

Η μορφή μερικής απασχόλησης iMBA παρέχει ευκαιρίες εκπαίδευσης στα Αγγλικά για να βοηθήσει τους μαθητές του να μάθουν καλύτερα το περιεχόμενο του προγράμματος, να εκφράσουν τις ιδέες τους και να ανταλλάξουν απόψεις στα Αγγλικά και να αξιοποιήσουν πλήρως τα πλεονεκτήματα των διεθνών διδακτικών μαθημάτων δίγλωσσης. Η μορφή πλήρους απασχόλησης iMBA παρέχει κινεζικές ευκαιρίες κατάρτισης για να βοηθήσει τους μαθητές να εκμεταλλευτούν πλήρως την εμπειρία και τις ευκαιρίες τους στην Κίνα.

134962_pic1.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134962_pic1.jpg" />

Πληροφορίες εισδοχής: Ξένοι υποψήφιοι

Προσόντα αίτησης

 • Κρατήστε πτυχίο ή ισοδύναμο με σχετική εργασιακή εμπειρία
 • Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας
 • Δεν απαιτείται απαίτηση για την κινεζική γλώσσα

Απαιτείται διαδικασία αίτησης και έγγραφα

 • Υποβάλλετε αίτηση ηλεκτρονικά
 • Στείλτε τα ακόλουθα δικαιολογητικά ταχυδρομικά (* τα έγγραφα που υποβάλλονται για αίτηση MBA δεν θα επιστραφούν)
  • Υπογεγραμμένη φόρμα αίτησης με φωτογραφία (λευκό φόντο, μέγεθος 35mm x 45mm)
  • Αντίγραφο έγκυρου διαβατηρίου (σελίδα φωτογραφίας)
  • Πρωτότυπο ή συμβολαιογραφικό αντίγραφο υψηλότερου βαθμού
  • Επίσημα αντίγραφα για κάθε πτυχίο
  • Επίσημη αναφορά βαθμολογίας TOEFL ή IELTS (εάν ισχύει) (Κωδικός τμήματος για GRE: 4741 / Κωδικός τμήματος για TOEFL C603)
  • Αναφορά βαθμολογίας GMAT (εάν υπάρχει)
  • Εργασιακή εμπειρία & περιγραφή εργασίας
  • Προσωπική δήλωση (τουλάχιστον 1.500 λέξεις) είτε στα Αγγλικά είτε στα Κινέζικα
  • Ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα και δύο επιστολές αναφοράς με υπογραφή και στοιχεία επικοινωνίας των διαιτητών (ένας ακαδημαϊκός και ένας επαγγελματίας)
  • Παραλαβή εμβάσματος από το τέλος αίτησης (800 RMB)
 • Συνεντεύξεις: Το ZIBS iMBA Admission Office θα επιλέξει σύντομα τους υποψηφίους και θα καθορίσει ποιος θα πάρει συνέντευξη. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιούνται πρόσωπο με πρόσωπο ή μέσω τηλεδιάσκεψης.
 • Επικοινωνήστε με τα μέλη του προσωπικού της ZIBS πριν κάνετε αίτηση στο διαδίκτυο και θα σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη βοήθειας.
 • Τα αντίγραφα για όλα τα έγγραφα της αίτησης πρέπει να σταλούν στη διεύθυνση zibs-imba@intl.zju.edu.cn
 • Τα έντυπα αντίγραφα πρέπει να δημοσιεύονται στην ακόλουθη διεύθυνση:
  • Ομάδα προγράμματος iMBA, Rm. 405, Κτίριο Τέχνης και Επιστημών, Zhejiang University International Business School .
  • 718 East Haizhou Road, Haining, επαρχία Zhejiang, Κίνα 314400,
  • +86 571 87572607/2601/2711

Υποτροφία φοιτητών πρώτου έτους ZIBS 000 20000-40000 RMB)

Η Υποτροφία Φοιτητών Πρώτου Έτους ZIBS ιδρύθηκε για να ανταμείψει άτομα με εξαιρετικές παγκόσμιες ηγετικές δυνατότητες. Είναι ανοιχτό σε όλους τους φοιτητές του πρώτου έτους.

Η υποτροφία θα καταβάλλεται στους φοιτητές μηνιαίως ως επίδομα διαβίωσης, ξεκινώντας ένα μήνα μετά την περίοδο εγγραφής των φοιτητών. Η υποτροφία θα εκταμιευθεί κατά τη διάρκεια ενός σχολικού έτους (10 μήνες). Οι μαθητές, ωστόσο, υποχρεούνται να πληρώσουν πλήρως τα δίδακτρα κατά την εγγραφή.

Οδηγίες εφαρμογής

 1. Συμπληρώστε το έντυπο αίτησης υποτροφίας πρώτου έτους ZIBS.
 2. Στείλτε ένα αντίγραφο του πακέτου της αίτησής σας, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων αίτησης και της Φόρμας Υποτροφίας Υποτροφίας Πρώτου Έτους ZIBS στη διεύθυνση zibs-imba@intl.zju.edu.cn.
 3. Στείλτε ένα έντυπο αντίγραφο του πακέτου της αίτησής σας στην παρακάτω διεύθυνση: iMBA Program Team, Rm. 405, Arts and Science Building, Zhejiang University International Business School , 718 East Haizhou Road, Haining, Zhejiang Province, Κίνα 314400 +86 571 87572607/2601/2711

Κριτήρια αξιολόγησης

Η προσφορά υποτροφίας θα καθοριστεί με βάση: Ακαδημαϊκό υπόβαθρο (70%) + Απόδοση συνέντευξης (30%)

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί έως τα τέλη Ιουνίου, όπως επίσης ορίζεται στην επιστολή εισαγωγής.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the ... περαιτέρω

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the East. With a legacy of academic excellence, innovation, and entrepreneurship from China, ZIBS embraces and embodies the future. The business school prepares responsible and aspiring leaders, and the ecosystem it serves, to face the challenges of an increasingly complex global business environment. By connecting people and ideas, ZIBS shapes the future of business in the new global economic era. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη