Διεθνές MBA (Focus: Ασία)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Περιγραφή του προγράμματος

Το Διεθνές MBA (IMBA) έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε μια εποχή της παγκοσμιοποίησης, σε συνεχείς διαταραχές αλλαγές και στη σταθερά αυξανόμενη σημασία της Ανατολικής Ασίας στον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο. Διδασμένος στα αγγλικά πάνω από 16 μήνες, το πρόγραμμα IMBA στοχεύει στην ενδυνάμωση των σπουδαστών με τις βασικές γνώσεις, δεξιότητες και δεξιότητες που θα τους προετοιμάσουν για μια παγκόσμια σταδιοδρομία διαχείρισης που εξελίσσεται ταχέως μέσα στο όλο και πιο δυναμικό, πολύπλοκο και ανταγωνιστικό διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τι θα μελετήσετε

Τα βασικά βασικά μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να μελετήσουν όλους τους κλάδους MBA με σαφή προβολή στις παγκόσμιες και διεθνείς πτυχές κάθε αντίστοιχου θέματος. Πάνω από αυτό το παγκόσμιο όραμα, το πρόγραμμα προσφέρει μια ισχυρή περιφερειακή έμφαση στην επιχειρηματική δραστηριότητα στις χώρες της Ανατολικής Ασίας, όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία και η Κορέα.

Η Haifa IMBA έχει δύο στρατηγικούς πανεπιστημιακούς εταίρους στην Ασία: ECNU στη Σαγκάη και IMT στην Ινδία. Και οι δύο κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων. Κάθε περιφερειακή εξειδίκευση περιλαμβάνει:

  • Κοινό σεμινάριο με σπουδαστές MBA στην Κίνα ή / και στην Ινδία, που εργάζονται μαζί σε έργα και συνεργασίες που ανατέθηκαν από εταιρείες και στις δύο χώρες.
  • Μελέτη Ταξίδι στην Κίνα ή την Ινδία που θα σας φέρει σε άμεση επαφή με τους συνομηλίκους και τους διαχειριστές σε αυτές τις χώρες και θα σας επιτρέψει να ανταλλάξετε μαζί τους καθώς και να ανακαλύψετε τη δική τους χώρα και να γνωρίσετε την προσέγγισή τους στη διαχείριση.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη