Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η ανάγκη για τα κριτήρια διαχείρισης, αποτελεσματική και αποδοτική, για οτιδήποτε έχει σχέση με τον κόσμο του αθλητισμού και των αθλητικών οργανώσεων. Διαχείρισης Αθλητισμού MBA Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ειδική κατάρτιση των ακαδημαϊκών και πρακτικό χαρακτήρα στον τομέα του αθλητισμού διαχείρισης. Η εκπαίδευση MBA διαχείρισης περιλαμβάνει αθλητικές εγκαταστάσεις, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων διαχείρισης και διοίκησης επιχειρήσεων από το σημείο των οικονομικών, χρηματοοικονομικών, marketing και επικοινωνίας θέα.

Σε αυτό το πλαίσιο, IEDE Business School, Business School του Πανεπιστημίου Europea de Madrid, προσδίδει REAL MADRID πρόγραμμα Διαχείρισης Αθλητισμού MBA στη Χιλή, με στόχο την στελεχών των ιδιωτικών και κρατικών επιχειρήσεων που συνδέονται ή σχετίζονται με τον τομέα του αθλητισμού, χρησιμοποιώντας μια μορφή αντιμετωπίζουν κατηγορίες και επιτρέπει τη συμμετοχή των φοιτητών οι οποίοι πρέπει να συνδυάσουν τις δραστηριότητες εργασίας με μεταπτυχιακές εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και Διαχείρισης Αθλητισμού πρόγραμμα MBA IEDE Business School προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για να αναλάβει με επιτυχία θέσεις ηγετικές και διοικητικές εργασίες στον κλάδο του αθλητισμού, με έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και αναλυτικές ικανότητες, τη λήψη αποφάσεων, η ομαδική εργασία , την καινοτομία και την ηγεσία.

ΣΤΟΧΟΙ

Το πρόγραμμα Διαχείρισης Αθλητισμού MBA Ρεάλ Μαδρίτης IEDE Business School έχει ως στόχο οι μαθητές να αποκτούν, να ενισχύσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες διαχείρισης για την ορθή λήψη αποφάσεων, για στέρεες γνώσεις σε συναφείς επιστημονικούς κλάδους για την αντιμετώπιση των αθλητικών εταιρειών.

Οι έντυπο εξαιρετική στελέχη και επιχειρηματίες από το πρόγραμμα κλάδο του αθλητισμού, και έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις ηγετικές ικανότητες, τη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση των συγκρούσεων, και να παραδώσει ένα διεθνές όραμα του τομέα του αθλητισμού.

ΠΡΟΦΙΛ TITULADO

Το Μεταπτυχιακό Επαγγελματικό Διαχείρισης Αθλητισμού MBA Ρεάλ Μαδρίτης φθάσει σε επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα του επιτρέψει

 • Mastering τις τεχνικές αναγνώρισης και ανάλυση των βασικών παραγόντων του οικονομικού, πολιτικού και κοινωνικού περιβάλλοντος, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, που ισχύουν για την εργασία τους στον κλάδο του αθλητισμού.
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση στρατηγικού σχεδιασμού επίπεδο -ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, την περιοχή του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας για να ανταγωνιστούν με επιτυχία στις εγχώριες και διεθνείς αγορές για τον αθλητισμό.
 • Διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της αθλητική οργάνωση ή συνδέουν την αθλητική βιομηχανία και την ανάπτυξη του? αλλαγές που αντιμετωπίζει η εταιρεία, με εργαλεία για τη διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων και τη διαμεσολάβηση των συγκρούσεων.
 • Εφαρμόστε αναλυτικά εργαλεία του διαχειριστικού ελέγχου στην οργάνωση, καθώς και η βελτίωση των λειτουργιών της εταιρείας, με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια οργάνωση που συνδέεται με τον τομέα του αθλητισμού.
 • Διαχειριστείτε την εταιρική χρηματοδότηση, συμπεριλαμβανομένων: Διάγνωση της οικονομικής κατάστασης της επιχείρησης, αξιολογούν τις εναλλακτικές επενδύσεις και τη χρηματοδότηση, την εκτίμηση της οικονομικής αξίας της εταιρείας, και να αναλύσει τη συμπεριφορά των αγορών.
 • Κρατήστε θέσεις στη γενική διαχείριση ή διαχείριση σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς του δημόσιου ή / και ιδιωτικού σχετίζονται με τη βιομηχανία του αθλητισμού.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισπανικά τίτλο με UEM
 • Περιλαμβάνει παραμείνουν στο σχολείο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
 • Περιλαμβάνει αποκλειστική πρόσβαση στο James McGuire Παγκόσμια Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανταγωνισμού
 • Η πρόσβαση σε εικονική βιβλιοθήκη.
 • Αποκλειστική πρόσβαση στη βάση δεδομένων της EBSCO, όπου θα βρείτε τα έγγραφα και τα επιστημονικά άρθρα που σχετίζονται με το πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποIEDE Business School Chile »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
13 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη