Αθλητικό mba - mba στη διαχείριση αθλημάτων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 2017

Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο Strong Assets Κατά την επιλογή του σωστού μεταπτυχιακού προγράμματος για τη μελέτη του αθλητικού τομέα, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν. Παρακάτω είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι το SDSU Sports MBA είναι το ιδανικό μέρος για να ακολουθήσει ένα MBA επικεντρωμένο στον αθλητισμό. Πιστεύουμε ότι η πρόσφατη κατάταξη # 4 παγκοσμίως στο Sports Business International, η κορυφαία κατάταξη για τα προγράμματα μεταπτυχιακών αθλητικών επιχειρήσεων, αντικατοπτρίζει το έργο που εμείς και οι απόφοιτοι μας έχουν θέσει για να καταστεί αυτή η κορυφαία επιλογή για φιλόδοξους φοιτητές. Επιπλέον, το Fowler College of Business κατατάσσεται στα κορυφαία 50 Αμερικανικά Δημόσια Επιχειρησιακά Σχολεία.

Ακαδημαϊκοί: Ο πρώτος και σημαντικός παράγοντας στην επιλογή ενός μεταπτυχιακού προγράμματος στις αθλητικές επιχειρήσεις είναι η ποιότητα της εκπαίδευσης. Ο αθλητισμός είναι μια επιχείρηση και αυτό το πρόγραμμα σας προετοιμάζει να εισέλθετε στην επιχείρηση αυτή με πτυχίο MBA από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο Fowler College of Business. Ενώ πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν πτυχία πλοίαρχος που επικεντρώνονται στη διαχείριση αθλητισμού ή απαιτούν από εσάς να ολοκληρώσετε δύο βαθμούς για να αποκτήσετε ένα MBA, το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους φοιτητές με πτυχίο επιχειρήσεων, όπου όλες οι κατηγορίες είναι αθλητικές. Πέρα από το είδος του πτυχίου, το μάθημα στο πρόγραμμα Sports MBA διδάσκεται από τα κορυφαία μέλη ΔΕΠ του ΔΕΠ, είναι εξαιρετικά αυστηρό και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ενός πακέτου εργαλείων MBA των δεξιοτήτων που απαιτούνται από τα επιτυχημένα στελέχη του αθλητισμού.

Τοποθεσία: Το Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια είναι ίσως η ιδανική τοποθεσία για να μελετήσετε τις επιχειρήσεις του αθλητισμού. Είμαστε η πατρίδα δύο επαγγελματικών ομάδων, αρκετών αθλητικών τμημάτων της NCAA, συμπεριλαμβανομένου του αναδυόμενου αστερικού αθλητισμού στην πανεπιστημιούπολη μας, ενός περιφερειακού αθλητικού δικτύου και ενός Ολυμπιακού Κέντρου Εκπαίδευσης των ΗΠΑ. Πρόκειται για μια ενεργό πόλη που αγαπά τα αθλήματά της και φιλοξενεί εκατοντάδες αθλητικές οργανώσεις που ασχολούνται με τον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων αθλημάτων αντοχής, αθλητικών δραστηριοτήτων, ενδυμάτων, MMA, γκολφ, εξοπλισμού, αναμνηστικών και πολλά άλλα. Έχουμε μια αναδυόμενη και ζωντανή σκηνή εκκίνησης για σπορ που περιλαμβάνει μια σειρά εταιρειών τεχνολογίας που εστιάζουν στον αθλητισμό. Πέρα από τις γραμμές του νομού, είμαστε μόλις δύο ώρες από το Λος Άντζελες, και συνορεύουμε με την αναδυόμενη αγορά ποδοσφαίρου και μπέιζμπολ στην Τιχουάνα στα νότια. Αυτή η εξαιρετική τοποθεσία προσφέρει στους φοιτητές μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετές μέρες την εβδομάδα και να αποκτήσουν βασική εμπειρία από τη βιομηχανία κατά την ολοκλήρωση των μαθημάτων. Η πανεπιστημιούπολη μας δεν είναι σε μια πόλη κολλεγίων με περιορισμένες επαγγελματικές προοπτικές. Η περιοχή του Σαν Ντιέγκο παρουσιάζει τους σπουδαστές SDSU Sports MBA με μυριάδες ευκαιρίες. Με απλά λόγια, αυτός είναι ένας τόπος όπου οι σπουδαστές μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο και να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη και ανταμείβοντας καριέρα στην αθλητική επιχείρηση.

Υπάρχει μια αθλητική εκδήλωση στο Σαν Ντιέγκο κάθε Σαββατοκύριακο. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα ξεκινάει κάθε χρόνο με τους φοιτητές που εργάζονται για πέντε ημέρες σε μια εκδήλωση PGA Tour, το Farmers Insurance Open, τόσο για τους διοργανωτές της εκδήλωσης, όσο και για τον Century Club του Σαν Ντιέγκο και τον υποστηρικτή τίτλου Farmers Insurance.

Μόνο φέτος, οι σπουδαστές έχουν περάσει εκατοντάδες ώρες εθελοντισμού τα Σαββατοκύριακα για κοντινά γεγονότα όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπέιζμπολ Major League 2016, το Dew Tour, οι Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες, ο Μαραθώνιος Rock 'n' Roll του Σαν Ντιέγκο, οι ESPY, Το SurfGirl, τα συνέδρια του Sports Business Journal, το συνέδριο SEAT, το Sweet 16, τα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης του Mountain West, οι εκδηλώσεις Ironman, το Amgen Tour της Καλιφόρνια, το παγκόσμιο πρωτάθλημα γκολφ Junior Academy, μια εκδήλωση AVP και τα events SDSU Athletic .

Ταχεία περίοδος: Τα περισσότερα προγράμματα MBA απαιτούν διετή δέσμευση από τους φοιτητές, αλλά το εντατικό μας 18μηνο ημερολόγιο (12 μήνες στην πανεπιστημιούπολη και 6 μήνες στο εργατικό δυναμικό) χρησιμοποιεί διαδοχικούς όρους χωρίς καλοκαιρινή διακοπή για να συμπυκνώσει ένα τυπικό διετές MBA και να επιτρέψει μια Πρακτική σε 18 μήνες. Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων διαρκεί από τον Αύγουστο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους.

Απόφοιτοι: Το αφιερωμένο δίκτυο αποφοίτων μας στην αθλητική βιομηχανία ανέρχεται σε πάνω από 300 στελέχη και συμμετέχουν πολύ πιο ενεργά από τα περισσότερα δίκτυα αποφοίτων σχολικών αποφοίτων που μπορεί να συναντήσετε. Αρχίζοντας με τη διαδικασία αποδοχής, στην οποία συνεντεύουν τους αιτούντες και βοηθούν στην λήψη αποφάσεων αποδοχής, οι απόφοιτοι μας εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία σε κάθε στροφή. SDSU Sports MBA αποφοίτων επιστρέφουν συνεχώς στην πανεπιστημιούπολη για να δώσουν μαθήματα, να επιδείξουν προγράμματα λογισμικού, να φιλοξενήσουν εργαστήρια, να εργαστούν με τη σχολή και να προσλάβουν φοιτητές. Πέρα από τη δουλειά τους με τους σημερινούς φοιτητές, οι αποφοίτες μας εργάζονται σε σημαντικές θέσεις με κορυφαίες οργανώσεις στον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά πολύτιμοι επαγγελματικοί πόροι ο ένας για τον άλλον. Το πανεπιστήμιο έχει πάνω από 300.000 αποφοίτους σε όλο τον κόσμο.

Διάφορα: Ίσως η πιο σημαντική διάκριση που προσφέρει το πρόγραμμα SDSU στους ανταγωνιστές μας είναι ότι είναι ένα πραγματικά μπουτίκ πρόγραμμα στο οποίο κάθε μαθητής αναμένεται να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο και να συμβάλει στην εμπειρία των συμμαθητών του. Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται σε διεθνές επίπεδο, με ένα παγκόσμιο πρόγραμμα σπουδών, γεωγραφικά διαφορετικό φοιτητικό σώμα και μια εμβληματική διεθνή εμπειρία που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα σπουδών. Συνεχώς εξελίσσεται και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αναδυόμενη τεχνολογία και την πρακτική ικανότητα λογισμικού. Οι σπουδαστές συμμετέχουν προφορικά σε μια σειρά πρόσθετων μαθήματα κάθε εβδομάδα, πέρα ​​από το ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών, στο οποίο οι μαθητές διδάσκουν το ένα το άλλο, το Skype με τους συγγραφείς, τους φιλοξενούμενους ομιλητές και την ανάπτυξη γνώσεων συγκεκριμένων κλάδων. Προτιμούμε μεγάλες μέρες στην αίθουσα διδασκαλίας και λαμβάνουμε επιπλέον έργα έξω από αυτήν, επειδή αγαπάμε αυτό που μελετάμε και προσβλέπουμε κάθε μέρα με τους συναδέλφους μας και τους καθηγητές μας.

Μια ταχέως αναπτυσσόμενη, συναρπαστική βιομηχανία Η αθλητική δραστηριότητα των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων εξελίσσεται διαρκώς και η βιομηχανία δεν παρουσιάζει σημάδια επιβράδυνσης της ταχείας ανάπτυξής της, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Ένα εξειδικευμένο πτυχίο στον τομέα αυτό είναι μια πολύτιμη επένδυση για τους υποψήφιους σπουδαστές, λαμβάνοντας υπόψη την ολοένα αυξανόμενη επιρροή του αθλητικού κόσμου. Πέρα από αυτή την ορθολογική επιλογή να ακολουθήσουν ένα πτυχίο σε αυτήν την αναπτυσσόμενη βιομηχανία, οι μαθητές μας κάνουν επίσης μια παθιασμένη επιλογή. Οι μαθητές και οι απόφοιτοι αγαπούν αυτό που κάνουν.

Η επένδυση στο πτυχίο Είτε έχετε προηγούμενη αθλητική βιομηχανία πλήρους απασχόλησης είτε όχι, η αξία της προσθήκης ενός MBA στα διαπιστευτήριά σας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο χρόνος σας στο κράτος του Σαν Ντιέγκο θα διευρύνει τα επιχειρηματικά σας προσόντα και η έμφαση που δίνουμε στα ποσοτικά μαθήματα θα σας προετοιμάσει για μια αθλητική βιομηχανία με βάση δεδομένα. Με απλά λόγια, ένα MBA είναι ένας αξιοσέβαστος βαθμός στις περισσότερες βιομηχανίες και καθώς ο αθλητικός κόσμος συνεχίζει να τονίζει την αναλυτική λήψη αποφάσεων στις βαθμίδες διοίκησης, οι απόφοιτοι με πτυχία MBA βρίσκονται σε ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα MBA και ένα πτυχίο αθλητικής διαχείρισης; Πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα που σχετίζονται με αθλήματα προσφέρουν πτυχία στη διοίκηση του αθλητισμού, στη διοίκηση αθλημάτων και προσφέρουν μόνο MBA ως επιλογή διπλού πτυχίου με ένα από αυτά τα πτυχία του μεταπτυχιακού. Καθώς οι αθλητικές οργανώσεις σε όλα τα επίπεδα συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να προωθούν την καινοτομία, οι δεξιότητες των αποφοίτων MBA είναι ολοένα και πιο απαιτητικές. Επιπλέον, πτυχιούχοι με πτυχίο MBA έχουν μεγαλύτερη επαγγελματική ευελιξία, εάν η σταδιοδρομία τους τις βγάλει από την αθλητική βιομηχανία. Ένα MBA εφαρμόζεται σε διάφορους τομείς, ενώ ένα πτυχίο διαχείρισης αθλητισμού δεν είναι.

Χρειάζομαι προηγούμενη αθλητική εμπειρία ή μαθήματα επιχειρήσεων; Πολλοί από τους σπουδαστές μας έρχονται μαζί μας χωρίς προηγούμενα μαθήματα σε κλάδους όπως Στατιστικά, Οικονομικά ή Analytics, αλλά γρήγορα μαθαίνουν το υλικό και συνεργάζονται με τους συνομηλίκους τους που έχουν κάνει τέτοια μαθήματα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε αθλητικές επιχειρήσεις και ελπίζουμε ότι κάποια από τα παραπάνω πλεονεκτήματα του προγράμματος SDSU Sports MBA σας απευθύνονται σε εσάς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ορισμένα από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του προγράμματος που σχετίζονται με εσάς και τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα σταδιοδρομίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο @ smbainfo@sdsu.edu.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

For nearly 60 years, the College of Business Administration at San Diego State University has established itself as a leader and innovator in business education. With an impressive list of alumni, wid ... περαιτέρω

For nearly 60 years, the College of Business Administration at San Diego State University has established itself as a leader and innovator in business education. With an impressive list of alumni, widely respected faculty and a ground-breaking curriculum, the college continues to educate talented leaders who are equipped with theoretical knowledge and real world experience. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη