Έμπα

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Εκτελεστικά προγράμματα MBA είναι ίσως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μορφή της εκπαίδευσης με βάση το βαθμό της διαχείρισης σε όλο τον κόσμο. Το μοντέλο Executive MBA συνδυάζει τον περίπλοκο και εφαρμοσμένο χαρακτήρα της επαγγελματικής πρακτικής με την αναλυτική και εννοιολογική αυστηρότητα της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης. Το αποτέλεσμα είναι η εκπαίδευση της διαχείρισης, στην οποία η θεωρία και η πρακτική αλληλοενημερώνονται σε ασυνήθιστο βαθμό.

Οι υποψήφιοι για την εισαγωγή πρέπει να απασχολούνται σε υπεύθυνη θέση ή σε μεταβατική περίοδο εργασίας και να έχουν σημαντική επιχειρηματική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της πενταετίας εμπειρίας διαχείρισης. Οι μαθητές μας συνήθως εργάζονται με πλήρη απασχόληση ενώ παρακολουθούν μαθήματα. Το πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για να μελετήσετε τη δική σας βιομηχανία ή εταιρεία, επωφεληθείτε από την εμπειρία και την τεχνογνωσία των συμμαθητών σας και μάθετε έννοιες, αναλυτικές τεχνικές και προοπτικές που ισχύουν άμεσα για τη δουλειά σας.

Οι φοιτητές μας κινούνται μέσω του προγράμματος χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο κοόρτης - θα εργαστείτε εντατικά σε μικρές ομάδες μελέτης καθώς και με την τάξη στο σύνολό της. Οι εκτελεστικές ομάδες MBA αναπτύσσουν μια αίσθηση κοινής εμπειρίας, την ικανότητα να εργάζονται σε ομάδες και ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης.

 • Το πρώτο πρόγραμμα Executive MBA στη Βόρεια Καλιφόρνια (που ιδρύθηκε το 1975).
 • Πάνω από 2.800 απόφοιτοι.
 • Ένα έντονο 18ωρο διαπιστευμένο πρόγραμμα.
 • Πρόγραμμα βασισμένο σε κοόρτη, βήμα κλειδώματος.
 • Ένα εφαρμοσμένο, άμεσα χρησιμοποιήσιμο πρόγραμμα σπουδών.
 • Μια επιλογή από τοποθεσίες: Moraga, San Ramon, Σακραμέντο, ή South Bay (Santa Clara).
 • Μια επιλογή των μορφών χρονοδιαγράμματος: το βράδυ, το Σάββατο, το υβριδικό ή το εναλλακτικό Σαββατοκύριακο.
 • Μια επιλογή μορφοτύπων παράδοσης: 100% μορφή αίθουσας διδασκαλίας ή υβριδική μορφή που συνδυάζει μια παραδοσιακή τάξη 50% και ένα ηλεκτρονικό τμήμα 50% που χρησιμοποιεί διαδικτυακές διασκέψεις για να δημιουργήσει μια εικονική αίθουσα διδασκαλίας
 • Ένα μάθημα σπουδών που θα ενισχύσει τις αναλυτικές ικανότητές σας και την ικανότητά σας να χειρίζεστε μεγαλύτερες ευθύνες.
 • Έμπειροι και ταλαντούχοι συμμαθητές που παρέχουν διορατικότητα, ομαδική εργασία και φιλία.
 • Ένα συνεργατικό, επαγγελματικό μαθησιακό περιβάλλον όπου οι σπουδαστές είναι περισσότεροι συναδέλφους από τους ανταγωνιστές.
 • Μια εξειδικευμένη σχολή ικανή να συνδυάσει τη θεωρία και την πρακτική.
 • Μια εμπειρία που θα σας αλλάξει προσωπικά αλλά και επαγγελματικά.
 • Τουλάχιστον 5 χρόνια διοικητικής εμπειρίας που απαιτείται για την εισαγωγή.
 • Δεν απαιτείται GMAT.

<!-- InstanceEndEditable -->

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Η Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων προετοιμάζει τους μαθητές για την αμφισβήτηση και ενδιαφέρουσες σταδιοδρομίες, στο πλαίσιο του προστίμου φιλελεύθερης εκπαίδευσης τεχνών. Σύμφωνα με τους ... περαιτέρω

Η Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων προετοιμάζει τους μαθητές για την αμφισβήτηση και ενδιαφέρουσες σταδιοδρομίες, στο πλαίσιο του προστίμου φιλελεύθερης εκπαίδευσης τεχνών. Σύμφωνα με τους καθολικούς του Κολλεγίου και της πολιτιστικής κληρονομιάς Lasallian Christian Αδερφός, της ακεραιότητας και της ηθικής συνείδησης είναι τόνισε. &amp;nbsp Η Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων προσφέρει διακεκριμένων προπτυχιακών πτυχιακά προγράμματα, όπως το Bachelor of Science στη Λογιστική, το Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και η επιλογή ενός Bachelor of Arts και Bachelor of Science in Economics. &amp;nbsp Τα προγράμματά μας προετοιμάσει τους μαθητές για την αμφισβήτηση και ενδιαφέρουσες σταδιοδρομίες, στο πλαίσιο του προστίμου φιλελεύθερης εκπαίδευσης τεχνών που παρέχονται σε όλους τους φοιτητές του Saint Mary. Ζωτικής σημασίας τόσο στις επαγγελματικές και φιλελεύθερη παιδεία είναι ισχυρές διαπροσωπικές ικανότητες, συμπεριλαμβανομένης της προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, καθώς και την εμπιστοσύνη και την ικανότητα να αντιμετωπίσει τις τεχνικές και τις ανθρώπινες διαστάσεις της οργανωτικής ζωής. Σύμφωνα με τους καθολικούς του Κολλεγίου και της πολιτιστικής κληρονομιάς Lasallian Christian Αδερφός, της ακεραιότητας και της ηθικής συνείδησης είναι τόνισε. &amp;nbsp Graduate Business, ένα τμήμα εντός της Σχολής Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολλεγίου Αγίας Μαρίας, προσφέρει μια ποικιλία από μερική απασχόληση τα προγράμματα που έχουν τις ρίζες τους στην πνευματική έρευνα και την εφαρμογή της θεωρίας με βάση έννοιες. Graduate Business ιδρύθηκε το 1975 με τα εγκαίνια της Executive MBA πρόγραμμα. Το 1984, το Επαγγελματικό Πρόγραμμα MBA εισήχθη, και το 2004 Gradate Business ξεκίνησαν τα κράτη μέλη στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διαχείριση Επενδύσεων (MS-Faim) Πρόγραμμα. &amp;nbsp Πολλοί από τους μαθητές μας εργάζονται ήδη επαγγελματίες. Αγίας Μαρίας προσφέρει ένα ήσυχο, γραφικό και ασφαλές καταφύγιο από την καθημερινή εργασία, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθεί πλήρως σχετικά με την άσκηση των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών στόχων. Το μέσο μέγεθος της τάξης είναι 20, με υψηλό επίπεδο των φοιτητών / αλληλεπίδρασης σχολής, και απασχολούμε έναν συνδυασμό σεμιναρίου και την περίπτωση μορφές μελέτης. Διαβάστε Λιγότερα
Moraga , Σαν Φρανσίσκο + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη